تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اگر رفتگری به خواستگاری برود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۴۷)HermeS نوشته است: [ -> ]سیزده چون سیزه عدد نحسی است همین جا تمامش می کنم ...والی باز هم بود.
ممنون از شرکتتون در موضوع
سیزده برای شما هم نحسه؟
نقل قول:
کارمند شهرداریه و رفتگر شده، درس خونده، اما دوست داشته که رفتگر بشه و رفتگر شده. از همه لحاظ مورد پسند شماست.

نقل قول:
نمیدونم کاربرای خانوم یادشون هست یا نه...

یکی از خانوما توی یه تاپیک پست گذاشته بود که توی پست 3 تا مثال زده بود که این دخترها با این ویژگی ها دارن با با یک پسر بیکار زندگی میکنن و چندسالو با خانواده ی شوهر زندگی کردن و...!!

قبلتر ها ی مثالی شده بودم درباره رفتگر و حمایت کرده بودم ازش، نمی دونم این تالار بود یا ی جای دیگه، اما؛

اون حرفی ک من زدم، این بود ک ی رفتگر بره خواستگاری، شرف داره ب اون پسری ک داره واسه خودش ول ول (!) می چرخه و کار نمی کنه ...
اون کسی ک دنبال کار بوده ، اما نتونسته کار دیگه ای پیدا کنه، در عین حال مردونگیش اجازه نمیداده، بیکار بچرخه، رفته رفتگر شده، از اولیت بالاتری برای ازدواج برخورداره
همچین آدمی معلومه ک سعی میکنه ترقی کنه، اما هنوز شرایطش پیش نیومده

اما درکل، در جواب سوال اصلی؛

کسی ک شغل رفتگری رو دوست داشته باشه و بخواد تا آخر عمرش همین کار رو ادامه بده،
آدم فوق العاده قانعیه!!!
و این قانع بودن، نمیتونه مورد پسند باشه ...!

حضرت علی، با اون همه حضرت علی بودنش،
بازم ب فکر ترقی کردن و پول بیشتر در آوردن بود ... <-- اگه اشتباه نکنم، آقای ازغدی گفتن این حرف رو

اینکه ی آدم متدین باشه، اما توی امور مادی، عقب بمونه، ....... !!!!!Dodgy
چرا فکر می کنیم ی آدم نمی تونه هم متدین و مذهبی باشه اما ب فکر پول در آوردن هم باشه و زندگی مادیشو بالا ببره ؟؟
رندگی مادی و اخروی، هردو با همه ... نمیشه بخاطر یکیش، اون یکی رو رها کرد ...

نقل قول:
من بودم میگفتم طرف اصلا سواد هم نداره تازه قیافش هم داغونه و فقطططططط ایمان راستین داره حالا جواب بدید کی حاظره با هچنین فردی ازدواج کنه؟

این چیزایی ک میگین، فرق می کنه با اینکه یکی رفتگر باشه و از این کارش کاملا راضی باشه ....

نقل قول:
خود من هزار تا مورد دیدم که دختر و پسر قبل ازدواج شعارهای میدادن که زیر 1 چادر هم باهات زندگی میکنم و..... ولی وقتی به واقعیت زندگی میرسن یا نمی تونن یا نمیزارن باهم درست زندگی کنن

شاید از 1000 تا 1نفر انسان اینطوری پیدا کنید که معیارش برای ازدواج کسب پول حلال باشه و براش فرقی نکنه که ار طریق کدوم کار باشه

وجدانا با این حرفها، حسابی ته دل ماها رو خالی می کنین ...
یکی ب من بگه ک واقعا همیشه همینطوریه ؟؟؟
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۹)السا نوشته است: [ -> ]اما درکل، در جواب سوال اصلی؛

کسی ک شغل رفتگری رو دوست داشته باشه و بخواد تا آخر عمرش همین کار رو ادامه بده،
آدم فوق العاده قانعیه!!!
و این قانع بودن، نمیتونه مورد پسند باشه ...!

حضرت علی، با اون همه حضرت علی بودنش،
بازم ب فکر ترقی کردن و پول بیشتر در آوردن بود ... <-- اگه اشتباه نکنم، آقای ازغدی گفتن این حرف رو

اینکه ی آدم متدین باشه، اما توی امور مادی، عقب بمونه، ....... !!!!!Dodgy
چرا فکر می کنیم ی آدم نمی تونه هم متدین و مذهبی باشه اما ب فکر پول در آوردن هم باشه و زندگی مادیشو بالا ببره ؟؟
رندگی مادی و اخروی، هردو با همه ... نمیشه بخاطر یکیش، اون یکی رو رها کرد ...
گفتید : "نمی تونه مورد پسند باشه". از نظر کی؟ اگر از نظر مردم بخواهید حساب کنید که خیلی ها به کمتز از این قانع هستن و خیلی ها اصلا حاضر نیستن به این شغل یا ازدواج با یک رفتگر فکر کنند.
بهتره به این فکر کنیم که خداپسندانه هست یا خیر. رضایت و پسند خدا برامون مهم باشه بهتره.
وقتی به تعریف قناعت فکر کنیم و به سبک زندگی حضرت علی (علیه السلام) که امروز روز ولادتشونه دقت کنیم متوجه می شیم که باید تلاش کنیم برای رضایت خدا و کسبمون قانع باشیم. این به معنای کم کارکردن نیست. بلکه به معنای کار خداپسندانه کردن به اندازه ی تواناییمونه و توکل بر خدا.
نظافت شهر هم کار خداپسندانه ایه و اگر بتونیم با درآمدش زندگی کنیم، می تونیم زندگی خداپسندانه ای داشته باشیم.
اما وقتی زندگی خودپسندانه یا مردم پسندانه بخواهیم، شاید ...
پاسخ به نوشته ی آبی رنگتون :
آدم مذهبی، بر اساس تواناییش، کار خداپسندانه و موردنیاز جامعه رو انجام می ده و توکلش بر خداست. مطمئنا خدا پاسخ این تلاش رو می ده. آدم ها این ظرفیت رو دارند که مرتبا استعدادشونو بیشتر کنند و فرصت های بیشترو می سازند و یا پیدا می کنند. وقتی هدف زندگی رضایت خداست، افراد بیشتر تلاش خواهند کرد و مطمئنا کسبشون هم بیشتر خواهند شد.
من حرف شما رو برای این که به پیشرفت فکر کنیم تایید می کنم و درست هم هست. اما شایسته است که هدف، تلاش و خدمت بیشتر باشه که درآمد بیشتر را در پی خواهد داشت. اما اگر هدف، درآمد بیشتر باشه، احتمال خطا وجود داره.
از شرکتتون در موضوع تشکر می کنم.
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۲۰)soheyl68 نوشته است: [ -> ]ممنون از شرکتتون در موضوع
سیزده برای شما هم نحسه؟
سلام. خواهش میشه.
نه اما از قدیم گفتن و هم تکرار کردیم.
با اینکه برای این انسان ها و شغلشون بی نهایت احترام قایلم،اما نه اینکارو نمیکردم.برای من فقط ایمان ملاک نیست هرچند مهمترینشون باشه....
بنده جوری بزرگ شدم که برای علم واقعا ارزش قایلم،رشتمو دوست دارم و دلم میخواد حرفی برای زدن درش داشته باشم،و میخوام همسرم هم همینطور باشه،در نتیجه جوابم با کمال احترام نه خواهد بود،و این موضوع ارتباطی به وضع مادی هم نداره:-)
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۹)Eve نوشته است: [ -> ]با اینکه برای این انسان ها و شغلشون بی نهایت احترام قایلم،اما نه اینکارو نمیکردم.برای من فقط ایمان ملاک نیست هرچند مهمترینشون باشه....
بنده جوری بزرگ شدم که برای علم واقعا ارزش قایلم،رشتمو دوست دارم و دلم میخواد حرفی برای زدن درش داشته باشم،و میخوام همسرم هم همینطور باشه،در نتیجه جوابم با کمال احترام نه خواهد بود،و این موضوع ارتباطی به وضع مادی هم نداره:-)
من فکر می کنم شما کار خوبی کردید
چون دنبال هم کفوی خودتون بودید؛ از نظر شغلی و حرفه.
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۶)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]نمیدونم کاربرای خانوم یادشون هست یا نه...
یکی از خانوما توی یه تاپیک پست گذاشته بود که توی پست 3 تا مثال زده بود که این دخترها با این ویژگی ها دارن با با یک پسر بیکار زندگی میکنن و چندسالو با خانواده ی شوهر زندگی کردن و...!!
من گفتم این اصلا درست نیست مرد باید منبع درآمد داشته باشه و وظیفه شه یک زندگی راحت و با ارامش برای همسرش تامین کنه ! و باید شاغل باشه...چندتا از دختر خانوما با حرفم مخالفت کردن که چه اشکالی داره و استدلال برای خودشون آوردن و گفتن حالا بیکار باشه و ما حاضریم سختیهاشو تحمل کنیم و....!!تشکرهای بقیه دخترخانوما هم زیرش...
حالا اینجا میگن نههههههههههههه باید هم کفو باشه و رفتگر خوب نیستو...!! آیا پسر بیکار هم کفوتونه خانوما؟؟
رفتگر بازم یه منبع درامد داره ولی پسره بیکار چی؟؟؟؟؟ چرا هر سری یه حرفی میزنین؟؟؟
اتفاقا یکی از همین خانوما هم که سر بیکاری پسرا با بنده بحث میکردن و از بیکاران طرفداری میکردن توی همین تاپیک پست گذاشتن که نه باید هم کفو هم باشیم...!! پس آدم بیکار هم کفو ایشون هستن متاسفانه!! پسرها باید بپذیرن که دخترهای الان چه مومن و با ایمان و چه کافر پول براشون مهمه اول ایمان بعد اخلاق و بعد شغل آبرومندانه براشون مهمه ، اینا همه تظاهره فقط که میگن نه بیکار باشه حاضریم زندگی کنیم. بخدا اگه پسر بیکار بره خواستگاری همین خانومی که با بنده بحث کردن ، عمرا جواب مثبت بده
دیگه حرفی ندارم...
خب عرض کنم خدمت خانوم السا که شما توی بحثهای من خیلی دخالت نداشتین ولی بازم وسطای بحث میومدین جواب منو میدادین و من هم جواب شمارو میدادم در مورد کل پست من نظری دارید بگین!!
نقل قول:
خب عرض کنم خدمت خانوم السا که شما توی بحثهای من خیلی دخالت نداشتین ولی بازم وسطای بحث میومدین جواب منو میدادین و من هم جواب شمارو میدادم در مورد کل پست من نظری دارید بگین!!

گل دخترHeart، شما اول میگی اصلا و ابدا حوصله بحث کردن نداری، بعد .... !!!
خوب من الان چی بگم ؟
ی بار میگی، جواب بده، ی بار میگی جواب نده .... ؟!!
عایا! :دی

نقل قول:
گفتید : "نمی تونه مورد پسند باشه". از نظر کی؟ اگر از نظر مردم بخواهید حساب کنید که خیلی ها به کمتز از این قانع هستن و خیلی ها اصلا حاضر نیستن به این شغل یا ازدواج با یک رفتگر فکر کنند.

بهتره به این فکر کنیم که خداپسندانه هست یا خیر. رضایت و پسند خدا برامون مهم باشه بهتره.

ی موقعی هست ک ی دختر، داره تو سن بالا ازدواج می کنه، ب قولی در شرایط اضطرار قرار داره،
فقط میسنجه ک طرفش ایمان و اخلاق درست و حسابی داره یا نه !

اگه این دو موردش حل بود، بله رو میگه و میره سر زندگیش

اما ی موقعی هایی هم نه!
دختر داره توی روال نرمال تصمیم میگیره،
پس علاوه بر اینکه دین و اخلاق طرفش براش مهمه،
ویژگی های شخصیتی شخص مقابلش هم ، بنا ب سلیقه ش، براش مهمه ...

در اینکه این شغل، خدا پسندانه است، حرفی نیست
اما
اینکه شخصی ب این شغل علاقه داره، نشون میده ک ویژگی شخصیتیش اینه ک آدم قانعی هست ... یعنی وقتی ب ی مرحله و سطح خاصی از زندگی ک میرسه، دیگه تلاشی نمی کنه و سعی می کنه همون شرایط رو برای خودش حفظ کنه ...

البته می تونه هزار و یک دلیل دیگه هم داشته باشه، اما بارزترینش ک متداولا ب ذهن میرسه، همینه

خب، همچین شخصی، در عین حال ک فوق العاده انسان محترمیه، اما نمی تونه مورد پسند جامعه ای از آدمها، ک برای پیشرفت زندگیشون تلاش می کنن و دست ب ریسک کردن می زنن قرار بگیره
در عین حال ک می تونه مورد پسند آدمهایی قرار بگیره ک این ویژگی شخصیتیشون، مثل هم هستش

نقل قول:
اما اگر هدف، درآمد بیشتر باشه، احتمال خطا وجود داره.
اصلی ترین هدف، در آمد بیشتر داشتن نیست
اما یکی از هدف های مهم زندگی، بالابردن میزان درآمد هستش ... <<< مسلمه ک ب هر قیمتی، در آمد نباید بره بالا!!!

>>> اگه اشتباه می کنم، بگین!

پ.ن : ی دورانی بود، سرویس مدرسه اونقدر زود میومد دنبالمون، ک وقتی میرفتیم منتظر سرویس بایستیم، صبحمون رو با صبح بخیر گفتن ب رفتگرها شروع می کردیم
اگه پسر بودم، حتما ی بار می رفتم و سر سفره صبحونه گرم و صمیمشون می نشستم ....
ی دونه نان تازه، ی تیکه پنیر، روی ی تیکه چفیه سفید و کمی خاکی
دروغ چرا! خیر!

راستی یکی از خانم ها دو صفحه قبل یه موردی رو گفتن
فکر کنم خانم soore
من یک موردی رو بگم
یک خانومی رو میشناختم
که ایشون فوق العاده مهربون و صبور بودن
زمان دانشگاه با یکی از اساتیدش ازدواج کرد که اون آقا تقریبا نابینا بودن
فقط یک چشم٬بینای خیلی خیلی ضعیفی داشت

خلاصه ایشون به خاطر اخلاق خوب اون آقا ازدواج کردن

مدت ها قبل که یکی از نزدیکان دوباره اون خانم رو دیده بود....گفته بودن که
واقعا شرایط برام سخت شده ...
حتی با اینکه خیلی اون آقا رو دوست دارن....ولی اینکه نمیتونه حتی صورتشو ببینه خیلی اذیتش میکرد ...
دیگه برای کی به خودش و زیباییش برسه وقتی همسرش نمیبینه؟؟؟

و خلاصه اینکه خیلی ناامید شده بودن

به همه خانم های عزیز توصیه میکنم در این موارد اصلا و ابدا احساسی تصمیم نگیرید....قشنگ فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید...
چون تصمیم اشتباه شما و پشیمونی بعدتون اون شخص رو هم به اندازه شما عذاب خواهد داد....
خانم رضوانه
به مورد خوبی اشاره کردید

قبلا هم در کتابی خونده بودم که خانمی از روی ترحم تصمیم داشتن با یک آقایی که پاهاشون فلج بوده ازدواج کنن.
در صورتی که همه ی کارشناس ها توصیه می کنند که هم کفوی هم باشند از همه نظر.
یعنی نابینا با نابینا و معلول با معلولی مشابه خودش و ...

ان شاالله که همه سلامت باشند و زندگی خوبی داشته باشند.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع