۲۳/اردیبهشت/۹۳, ۱۰:۲۰
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۴۷)HermeS نوشته است: [ -> ]سیزده چون سیزه عدد نحسی است همین جا تمامش می کنم ...والی باز هم بود.ممنون از شرکتتون در موضوع
سیزده برای شما هم نحسه؟
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۴۷)HermeS نوشته است: [ -> ]سیزده چون سیزه عدد نحسی است همین جا تمامش می کنم ...والی باز هم بود.ممنون از شرکتتون در موضوع
نقل قول:کارمند شهرداریه و رفتگر شده، درس خونده، اما دوست داشته که رفتگر بشه و رفتگر شده. از همه لحاظ مورد پسند شماست.
نقل قول:نمیدونم کاربرای خانوم یادشون هست یا نه...
یکی از خانوما توی یه تاپیک پست گذاشته بود که توی پست 3 تا مثال زده بود که این دخترها با این ویژگی ها دارن با با یک پسر بیکار زندگی میکنن و چندسالو با خانواده ی شوهر زندگی کردن و...!!

نقل قول:من بودم میگفتم طرف اصلا سواد هم نداره تازه قیافش هم داغونه و فقطططططط ایمان راستین داره حالا جواب بدید کی حاظره با هچنین فردی ازدواج کنه؟
نقل قول:خود من هزار تا مورد دیدم که دختر و پسر قبل ازدواج شعارهای میدادن که زیر 1 چادر هم باهات زندگی میکنم و..... ولی وقتی به واقعیت زندگی میرسن یا نمی تونن یا نمیزارن باهم درست زندگی کنن
شاید از 1000 تا 1نفر انسان اینطوری پیدا کنید که معیارش برای ازدواج کسب پول حلال باشه و براش فرقی نکنه که ار طریق کدوم کار باشه
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۹)السا نوشته است: [ -> ]اما درکل، در جواب سوال اصلی؛گفتید : "نمی تونه مورد پسند باشه". از نظر کی؟ اگر از نظر مردم بخواهید حساب کنید که خیلی ها به کمتز از این قانع هستن و خیلی ها اصلا حاضر نیستن به این شغل یا ازدواج با یک رفتگر فکر کنند.
کسی ک شغل رفتگری رو دوست داشته باشه و بخواد تا آخر عمرش همین کار رو ادامه بده،
آدم فوق العاده قانعیه!!!
و این قانع بودن، نمیتونه مورد پسند باشه ...!
حضرت علی، با اون همه حضرت علی بودنش،
بازم ب فکر ترقی کردن و پول بیشتر در آوردن بود ... <-- اگه اشتباه نکنم، آقای ازغدی گفتن این حرف رو
اینکه ی آدم متدین باشه، اما توی امور مادی، عقب بمونه، ....... !!!!!
چرا فکر می کنیم ی آدم نمی تونه هم متدین و مذهبی باشه اما ب فکر پول در آوردن هم باشه و زندگی مادیشو بالا ببره ؟؟
رندگی مادی و اخروی، هردو با همه ... نمیشه بخاطر یکیش، اون یکی رو رها کرد ...
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۲۰)soheyl68 نوشته است: [ -> ]ممنون از شرکتتون در موضوعسلام. خواهش میشه.
سیزده برای شما هم نحسه؟
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۹)Eve نوشته است: [ -> ]با اینکه برای این انسان ها و شغلشون بی نهایت احترام قایلم،اما نه اینکارو نمیکردم.برای من فقط ایمان ملاک نیست هرچند مهمترینشون باشه....من فکر می کنم شما کار خوبی کردید
بنده جوری بزرگ شدم که برای علم واقعا ارزش قایلم،رشتمو دوست دارم و دلم میخواد حرفی برای زدن درش داشته باشم،و میخوام همسرم هم همینطور باشه،در نتیجه جوابم با کمال احترام نه خواهد بود،و این موضوع ارتباطی به وضع مادی هم نداره:-)
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۶)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]نمیدونم کاربرای خانوم یادشون هست یا نه...خب عرض کنم خدمت خانوم السا که شما توی بحثهای من خیلی دخالت نداشتین ولی بازم وسطای بحث میومدین جواب منو میدادین و من هم جواب شمارو میدادم در مورد کل پست من نظری دارید بگین!!
یکی از خانوما توی یه تاپیک پست گذاشته بود که توی پست 3 تا مثال زده بود که این دخترها با این ویژگی ها دارن با با یک پسر بیکار زندگی میکنن و چندسالو با خانواده ی شوهر زندگی کردن و...!!
من گفتم این اصلا درست نیست مرد باید منبع درآمد داشته باشه و وظیفه شه یک زندگی راحت و با ارامش برای همسرش تامین کنه ! و باید شاغل باشه...چندتا از دختر خانوما با حرفم مخالفت کردن که چه اشکالی داره و استدلال برای خودشون آوردن و گفتن حالا بیکار باشه و ما حاضریم سختیهاشو تحمل کنیم و....!!تشکرهای بقیه دخترخانوما هم زیرش...
حالا اینجا میگن نههههههههههههه باید هم کفو باشه و رفتگر خوب نیستو...!! آیا پسر بیکار هم کفوتونه خانوما؟؟
رفتگر بازم یه منبع درامد داره ولی پسره بیکار چی؟؟؟؟؟ چرا هر سری یه حرفی میزنین؟؟؟
اتفاقا یکی از همین خانوما هم که سر بیکاری پسرا با بنده بحث میکردن و از بیکاران طرفداری میکردن توی همین تاپیک پست گذاشتن که نه باید هم کفو هم باشیم...!! پس آدم بیکار هم کفو ایشون هستن متاسفانه!! پسرها باید بپذیرن که دخترهای الان چه مومن و با ایمان و چه کافر پول براشون مهمه اول ایمان بعد اخلاق و بعد شغل آبرومندانه براشون مهمه ، اینا همه تظاهره فقط که میگن نه بیکار باشه حاضریم زندگی کنیم. بخدا اگه پسر بیکار بره خواستگاری همین خانومی که با بنده بحث کردن ، عمرا جواب مثبت بده
دیگه حرفی ندارم...
نقل قول:خب عرض کنم خدمت خانوم السا که شما توی بحثهای من خیلی دخالت نداشتین ولی بازم وسطای بحث میومدین جواب منو میدادین و من هم جواب شمارو میدادم در مورد کل پست من نظری دارید بگین!!
، شما اول میگی اصلا و ابدا حوصله بحث کردن نداری، بعد .... !!!نقل قول:گفتید : "نمی تونه مورد پسند باشه". از نظر کی؟ اگر از نظر مردم بخواهید حساب کنید که خیلی ها به کمتز از این قانع هستن و خیلی ها اصلا حاضر نیستن به این شغل یا ازدواج با یک رفتگر فکر کنند.
بهتره به این فکر کنیم که خداپسندانه هست یا خیر. رضایت و پسند خدا برامون مهم باشه بهتره.
نقل قول:اصلی ترین هدف، در آمد بیشتر داشتن نیستاما اگر هدف، درآمد بیشتر باشه، احتمال خطا وجود داره.