(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۵)moze84 نوشته است: [ -> ]اما این که میفرمایید متاهل ها حرف از پاکدامنی نزنن، چون خودشون نمیتونن یه هفته جلوی خودشون رو بگیرن، برای من جای اشکاله...
اگر چنین برداشتی کردید من از حرفم برمیگردم! به همین راحتی

اما منظورم فقط این بود که همچین ساده هم نیست. همین! (که شما هم با این قضیه مشکلی ندارین)
یاعلی!!
آقا ما یه معلم داشتیم تو سال اول دبیرستان. هیچ وقت از یاد نمی برمش. آقای محسنی. یه چیزایی گفت که الآن دارن می فهمم.گفت که:
الآن سن ازدواج واسه پسر( فقط پسر منظورمه چون درکش می کنم) مثلا 25 سالگیه چون طبق آمار توی اون ین بلوغ عقلی داره. اما توی 15 سالگی بلوغ جنسی داره. زکی! این ده سال وسط مسط رو چی کار کنه؟
خیلی ها به گناه روی می یارن. مثلا با یکی رابطه لفظی یا حتی شدید تر پیدا می کنن. اما اکثرا به خاطر اینکه خودشون رو از طریق جنس مخالف ارضا جنسی ( و بعضا عاطفی ) نکنن( به خاطر اینکه وجدان دارن ) میرن سراغ... اررر... ولش کن... همونی که گناه کبیره اس
حالا می گفت دلیل عقب افتادن سن ازدواج همون مورد دومه. چون پسر رو بدجوری مشکل پسند می کنه.
یه بار تو یه فیلم هالیوودی شنیدم که می گفت وقتی می تونی خودت نیاز جنسی ات رو پاسخ بدی پس چرا میری سراغ جنس مخالف؟ دقت کردم دیدم توی ده سال این جمله تبدیل به یه طرز تفکر می شه. ده سال نوجوون باید یه جوری خودشو نگه داره! حالا من دو سه چهار سالشو گذروندم اما دلم واسه اول راهی ها میسوزه.
البته راه حل زیاده اما عرف جامعه قبول نمی کنه. مثلا پسر رو بفرست باشگاه، کلاس هنر و زبان و ... . اما پدر مادر می خوان پسر از مدرسه اومد تا شب تو خونه درس بخونه. متاسفانه آموزش و پرورش هم همینو می خواد از پسرا. خو این بیچاره از همه طرف دارن سمتش خاک میریزن.
بلوغ عقلی اکثر بچه های کلاس ما آخر سال سوم دبیرستان استارت خورد. خیلی ها دچار مشکل عاطفی شدن.پسرا خوب درک می کنن( مخصوصا مجرداش! ). اول بلوغ عقلی پسر عاشق یه معشوق بزرگتر از خودش میشه. مثلا بیست و پنج ساله. تصور کنید. 18 ساله و 25 ساله! این هم از نشانه هایی بود که معلمم می گفت. یکی تو کلاسم معدن فیلم های سینمایی و سریال بود. میدیدم خیلی مشتری پیدا کرده بود. اونم فیلم تباهی جنسی! بازم پسرا می فهمن که چی می گم. مخصوصا مجرداش آخه تو اون دوره پسر رو یه جور ناکامی عاطفی خفه می کنه. بدجور احساس نیاز( عاطفی ) پیدا می کنه. من سریع خودم رو کشوندم بیداری اندیشه تا درگیر این چیزا نشم. اما شدم! خوشبختانه این درگیری تلفات نداشت و با کسی ارتباط برقرار نشد.
لامصب همه چی هم فراهمه. توی موبایل کلی امکان هست. میری یه سایتی یه چیزی دانلود کنی میزنه سایت دوست یابی! خیابون رو هم که اصلا ولش کن! خو پسر بیچاره باید خودشو بکشه. حالا دخترا زیاد بیرون نمی رن. والدین هم زیاد اونا رو نمی فرستن بیرون اما ما باید باد لاستیک تنظیم کنیم. قبض پرداخت کنیم. قسط بدیم. خرید کنیم...
این سن، سنی خاصه. چون هجوم فرهنگی غرب تو این سن خیلی ملس می شینه تو مغزت. یکمی به فیلم های هالیوودی نگاه کنین می فهمین. می خواستم اسم ببرم که ترسیدم. اما حتما همسن های من می فهمن چی می گم. ممکنه یه 22 ساله فیلم رو ببینه رو بگه خب که چی؟ اما من 18 ساله که ببینم حداقل چند روز فکرم مشغول میشم به قول معروف از نظر عاطفی دپرس می شم. منظورم فیلمایی هست که توش عشق دبیرستانی رو توی غرب نشون میدن(عاطفی منظورمه. نه جنسی )
این چیزا جهاد اکبر رو سخت می کنه. من هیچ جنگ تک نفره ی ده ساله ای رو سراغ ندارم. کلا ناراحت می شم وقتی یه روحانی 40 ساله میاد بهم میگه تقوا پیشه کن. اینگار داره با هویج حرف می زنه.!
ماشالله بحث ها تخصصیه،آدم میمونه چی بگه

توی تایپیک سن درست ازدواج نظرسنجی که گذاشتم نتیجه ش تا الان این شده :
15 نفر،سن درست ازدواج رو 20-16 سال میدونستند
40 نفر،سن درست ازدواج رو 24-20 سال میدونستند
و 19 نفر،سن درست ازدواج رو 30-24 سال میدونستند
اکثرا سر این موضوع اجماع داریم که برای اکثر افراد،بلوغ عقلی در دهه دوم زندگیشون رقم میخوره...
در حالی که دیر و زود هم داره.
و در مقابل :
http://alef.ir/vdcdf50fnyt0ks6.2a2y.html?157319
نکته ای که توی حدیث هست و بحث آفرینه به نظر این بخششه :
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: هر که فرزندش به سن ازدواج رسد و دارای امکانات برای فرزندش باشد ولی امکان ازدواج او را فراهم نسازد، سپس فرزندش دچار حرام شود، گناهکار خواهد بود
کدوم پدر و مادری زیر بار این نیم خط میره؟!
اکثرا میگن شرایطش نیست
حالا شرایطش چیه؟؟؟
دیگه حداقل بچه باید،یه ماشین و یه خونه 200 متری و 30-20 میلیون پول واسه مراسم و اینا رو داشته باشه دیگه...
این میشه تازه امکانات اولیه!

نذارید ....
لا اله الا ا...
والا اعصابمونو خرد میکنید
شرمنده اسپم میذارم
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۲۵)moze84 نوشته است: [ -> ]الآن از هر پدر و مادری بپرسین، میگن هر دو شرط مهیا نبوده...
یعنی نه فرزندمون به رشد عقلی برای ازدواج رسیده بوده، یعنی به سن ازدواج نرسیده بوده و نه ما امکاناتش رو داشتیم...
دیوار حاشا بلنده...
شما که پدر و مادر نبودید. بودید؟ اگر نبودید خوب نیست که این طور کلی همه را حاشا کن خطاب کردن. دین هم نمی پسندد.
نرم زبانی با همه به خصوص پدر و مادر ها از واجبات دین است و اصل و اساس اجتماع.
شما بروید و ببیند چند پدر در تهیه جهار دخترش مشکل دارد و چند جوان تازه ازدواج کرده هر سال باید دنبال یک آلونک جدید بدوند....
ازدیاد جمعیت و تولید "سرباز " خوب است اما اصولی و درست.
یه چیز جالب بگم
یکی از اقواممون میگفت تو فلان کشور عربی این فرهنگ رو دارن
لطفا قضاوت نکنیم
به عنوان جمله خبری بخونیمش
پسراشون رو که در سن 17-18 سالگی هستن (در واقع نیاز جنسی زیاده اما بلوغ عقلی مثلا ندارن)،با یه خانم مثلا 25 ساله عقد میکنن.(حالا اون خانم هم بزرگتره ،هم اینکه پسر در رابطه بزرگ میشه)حالا با بدی خوبیش کار ندارم بالاخره اون خانوم راضی شده که با این پسر ازدواج کنه دیگه
بعد که پسر عقلش به احساسش سر شد،حدود 22-24 سال،واسش زن جوون تر از خودش میگیرن.
و همه با هم به خوشی زندگی میکنن
حالا عربها پولدارن،لابد اون اوایل خرجشونو باباهه میده
شما یه لحظه فکر کن من این رو خبری بخونم

.
این تزشون بدرد همون بلاد ها میخوره . تصورش هم چندشه با یه پسر 17 ساله آدم رابطه داشته باشه .
خاک بر سر اون دخترای 25 ساله که به خاطر پول حاضرن به چه.............تن بدن .
الان نمیدونم دیگه چی بگم .
من کلا اگه پسری 30 ساله بیاد خواستگاریم ،با چیزایی که تو تالار خوندم شک میکنم خود ارضایی چیزی نداشته باشه.شماها اینجوری که میگید پس هیچ پسری نمیتونه خودشو تا 30 نگه داره.
بدبخت شدم .مورد آخری 32 سالشه .
بابام هم گفته امسال شوهرت میدم .

خدایا

رحم کن به این مجرد ها .والا گناه داریم .

نقل قول:اینقدر هم با قطعیت حرف نزنیم،دل دست خداست،یهو دیدی از این حرفا زدی خدا یکاری کرد عاشق یه پسر کوچیکتر از خودت شدیا
از ما گفتن![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
اشکال نداره تا 2 سال جا داره از خودم کوچیکتر باشه .

آقامون 2 سال هم کوچیک باشه،مرد باشه، ما خانومیشو میکنیم

***********************************************************************************
جدی دوستان اینقدر از نیاز جنسی مردان تو 15 سالگی نوشتید، من دیگه از همه ی مردان بالای 25 میترسم.موردی چیزی داشته باشن.

.
محمد اینا رو بخون روحیه بگیری :
پیامبر اسلام صلی الله علیه و اله:
جهنم آکنده از عذب هاست
پیامبر اسلام صلی الله علیه واله:
بدترین شما عذب های شمایند و فرومایه ترین مردگان شما عذب های شمایند.

-------------------------------------------------------------------
اینایی که از بلوغ عقلی و ... صحبت میکنن و مجرد ها رو ملزم به خویشتن داری میکنند حاضرن گناهای اونها رو تا زمانی که متاهل بشن به گردن بگیرن ؟

اگه گردن میگیرن که من هنوز به خیلی از این بلوغ هایی که میفرمائید نرسیدم , گناهان من تا اون موقع تقدیم به شما عزیزان

ببینم چقدر تحمل آتشی رو دارید که وقتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توی شب معراج اونو دید ترسید