۲۴/اردیبهشت/۹۳, ۱۲:۳۸
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۹)SkyGirl نوشته است: [ -> ]
ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟
قسمت آخر مستند اغوا رو ببینید
بعضی چیزا خیلی منطقی جواب داره : خودتون رو جای دشمن بذارید و ببینید جنگ بیولوژیکی و جنگ نرم فکری بهترین راه برای ازبین بردن دشمن نیست , اون هم برای صهیونیست هایی که میگن کسی غیر از ما آدم نیست.
تازه اینطوری هم نیست که مرگ موش بریزن, ولی یه کارهایی می کنن مردم عقیم بشن, زمینه برای دریافت بیماری پیدا کنند, یا افسرده و کسل باشن (خیلی نرم و عادی)
توی قضیه آنفلانزا های زنجیره ای ! هم یادمه گفتن این ویروس ها ساخت آزمایشگاهه : هم مبارزه است و هم تجارت چون بعد ها هم واکسن می فروشن
برای من یکی خیلی عجیبه که اینا میگن طبق نظریه داروین فلان ملیون سال طول کشیده فلان باکتری چند سلولی بشه, بعد تو اخبار میگن باکتری ها طی 100 سال با آنتی بیوتیک ها سازگار شدن (به فکرم میرسه نکنه چون همه بلدن استامینوفن درست کنن اینا میخوان با تغییر بیماری ها یک داروی جدید عرضه کنن)
خوب وقتی به فکر من رسید به فکر اونها هم میرسه
مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟
تمام دنیا از مقالات سایر کشور ها استفاده میکنن / در یک مقاله گاهی صد ارجاع داریم به مقالات دیگه که از کشور های مختلف هستن .
درسته که استفاده از این مقالات مورد استفاده بسیاری از دانشمندان ما هم قرار گرفته / خوندم آقای عباسی (رییس عزل شده سازمان اتمی ایران) میگفتن ما از مقاله های اونها استفاده میکردیم ولی گاها هم در اصل مقالات شیطنت بخرج داده بودند)
ولی باید در نظر گرفت که صرف توانایی استفاده از چندهزار مقاله مهم نیست .
همه مقاله ها توی بانک های اطلاعاتی اونهاست و ناظران خودشون مقالات رو ارزیابی می کنن و این کامپیوتر های اونهاست که میتونه تحلیل کنه کدوم مقاله بدرد میخوره و حتی کدوم یکی انتشار پیدا نکنه (شنیدیم مقاله کله پاچه رو هم چاپ میکنن ولی آیا اعتمادی هست که با جزئیات یک مقاله بسیار پر ارزش چنین رفتاری بکنند )
آیا همه مقالات خودشون رو هم اونجا میزارن یا فقط دست کشور ها رو برای هم رو میکنن
ما شاالله جایی هم نیست که ازش استفاده اقتصادی نکنن , حق دسترسی به مقالات برای خارجی ها = عضویت + پول و ...
برای پیاده کردن یک مدل ساده در اراضی کشاورزی یک میلیون دلار خرج میشه تا به نتایج قابل قبول برسن.اینجا به دانشجو میگن بیا این داده های در حد افتضاح خطا دار و برو تحقیق کن.. بعد ایده میدی با این اوضاع و تنها میگن خوبه.آفرین.
الان نقد شما به مدیران کاملا عادلانست. مدیران پول نمیدن به دانشجو.این مقالات میشه یه امتیاز واسه استاد که ارتقا بگیره و دانشجو هم دلش خوش باشه بره دکترا که بیکار نباشه.یا بره اونور که حداقل اینده ای داشته باشه.
بر علیه ما چجوری دارن استفاده میکنن ؟
برای اونها اصلا متغیر ها و نتایج آزمایشات شما مهم نیست ! چون اگر روی یک مقاله دست بذارن براحتی قادرن در مجهز ترین آزمایش گاه هاشون یا حتی بدون آزمایشگاه و در بهترین نرم نرم افزار های شبیه سازی که خودشون ساختن و استاد کارکردن با هاشن داده های شما رو تحلیل کنن
به نظر من دنیای فناوری امروز دنیای ایده هاست , هر کی صاحب ایده ها باشه و بتونه زودتر روش کارکنه برنده س
ثانیا خیلی عالی میدونن کدوم استاد و کدوم دانشگاهِ کدوم کشور الات فکرشون چیه (پنج سال دیگه شما بالاخره یک جوری میرید همین هسته های فکری که تو این مقاله ها کاشتید ادامه بدید)
حالا فرض کنید من در مورد یک موضوع استراتژیک خیلی مهم تحقیق کردم , آیا علاقه دارن بازم من تو همین کشور بمونم, کمه کمش اینه که اگه نخبه آنچنانی نباشم وقتی من رفتم اونور یک شغل تحقیقاتی ساده بهم میدن تا فقط برای کشورم بهره وری نداشته باشم (یعنی اگر اونور آب توی ناسا عضو نشم دارم نخبگی خودم رو میسوزونم)
من که هر چی خواستم بنویسم دیدم به نفع اونهاست , شاید یه چیزی هم به اسم همکاری علمی داریم یدک می کشیم
تو کشورهایی مثل ژاپن اصلا این طور نیست که بتونی هر مقاله مهمی رو بفرستی ISI , اگر یک موسسه مقالات ملی داشتیم خیلی بیشتر برای ما نفع داشت .
اینها همینطوری الکی نیست که پول آمریکا میشه پول ملی , موسسه ش میشه استاندارد دنیا , زبانش میشه زبان دنیا , سازمانش میشه مقر صلح جهان : ایده میده برای اداره دنیا, ایده هایی که نیازه جهانه
ولی همیشه باید ببینیم این جهان سازی بیشتر به نفع ماست, یا ضرر ما / الان اگر ما تو ISI هم مقاله ندیم میتونیم از علم و مقالات ISI دنیا استفاده کنیم
. بعد ایده میدی با این اوضاع و تنها میگن خوبه.آفرین.
! زبان دشمن؟ نکنه با تمام دنیا شما دشمنی؟ می دونی چند میلیون نفر و چند کشور به زبان انگلیسی صحبت می کنن؟ می دونید چقدر از کتاب های ما بر اساس ترجمه ی همین زبان دشمن بوده؟
چون یک باکتری خیلی کمتر از صد سال زمان نیاز داره تا نسبت به انتی بیوتیک مقاوم بشه ( شاید کمتر از یک ساعت البته بستگی به باکتریش هم داره ) 

ته تهش نه بدر ما می خوره نه بدرد غربی ها! تنها کاربردش تو ادامه تحصیل و پژوهانه گرفتنه! همین!