تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پروژه ی غربگرایی تالار (ISI کعبه مقاله نویسان، سوال،نقد )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۹)SkyGirl نوشته است: [ -> ]
ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟

قسمت آخر مستند اغوا رو ببینید

بعضی چیزا خیلی منطقی جواب داره : خودتون رو جای دشمن بذارید و ببینید جنگ بیولوژیکی و جنگ نرم فکری بهترین راه برای ازبین بردن دشمن نیست , اون هم برای صهیونیست هایی که میگن کسی غیر از ما آدم نیست.

تازه اینطوری هم نیست که مرگ موش بریزن, ولی یه کارهایی می کنن مردم عقیم بشن, زمینه برای دریافت بیماری پیدا کنند, یا افسرده و کسل باشن (خیلی نرم و عادی)

توی قضیه آنفلانزا های زنجیره ای ! هم یادمه گفتن این ویروس ها ساخت آزمایشگاهه : هم مبارزه است و هم تجارت چون بعد ها هم واکسن می فروشن

برای من یکی خیلی عجیبه که اینا میگن طبق نظریه داروین فلان ملیون سال طول کشیده فلان باکتری چند سلولی بشه, بعد تو اخبار میگن باکتری ها طی 100 سال با آنتی بیوتیک ها سازگار شدن (به فکرم میرسه نکنه چون همه بلدن استامینوفن درست کنن اینا میخوان با تغییر بیماری ها یک داروی جدید عرضه کنن)

خوب وقتی به فکر من رسید به فکر اونها هم میرسه

مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟
تمام دنیا از مقالات سایر کشور ها استفاده میکنن / در یک مقاله گاهی صد ارجاع داریم به مقالات دیگه که از کشور های مختلف هستن .

درسته که استفاده از این مقالات مورد استفاده بسیاری از دانشمندان ما هم قرار گرفته / خوندم آقای عباسی (رییس عزل شده سازمان اتمی ایران) میگفتن ما از مقاله های اونها استفاده میکردیم ولی گاها هم در اصل مقالات شیطنت بخرج داده بودند)

ولی باید در نظر گرفت که صرف توانایی استفاده از چندهزار مقاله مهم نیست .

همه مقاله ها توی بانک های اطلاعاتی اونهاست و ناظران خودشون مقالات رو ارزیابی می کنن و این کامپیوتر های اونهاست که میتونه تحلیل کنه کدوم مقاله بدرد میخوره و حتی کدوم یکی انتشار پیدا نکنه (شنیدیم مقاله کله پاچه رو هم چاپ میکنن ولی آیا اعتمادی هست که با جزئیات یک مقاله بسیار پر ارزش چنین رفتاری بکنند )

آیا همه مقالات خودشون رو هم اونجا میزارن یا فقط دست کشور ها رو برای هم رو میکنن

ما شاالله جایی هم نیست که ازش استفاده اقتصادی نکنن , حق دسترسی به مقالات برای خارجی ها = عضویت + پول و ...

برای پیاده کردن یک مدل ساده در اراضی کشاورزی یک میلیون دلار خرج میشه تا به نتایج قابل قبول برسن.اینجا به دانشجو میگن بیا این داده های در حد افتضاح خطا دار و برو تحقیق کن. Smile. بعد ایده میدی با این اوضاع و تنها میگن خوبه.آفرین.SmileSmile
الان نقد شما به مدیران کاملا عادلانست. مدیران پول نمیدن به دانشجو.این مقالات میشه یه امتیاز واسه استاد که ارتقا بگیره و دانشجو هم دلش خوش باشه بره دکترا که بیکار نباشهSmile.یا بره اونور که حداقل اینده ای داشته باشه.

بر علیه ما چجوری دارن استفاده میکنن ؟

برای اونها اصلا متغیر ها و نتایج آزمایشات شما مهم نیست ! چون اگر روی یک مقاله دست بذارن براحتی قادرن در مجهز ترین آزمایش گاه هاشون یا حتی بدون آزمایشگاه و در بهترین نرم نرم افزار های شبیه سازی که خودشون ساختن و استاد کارکردن با هاشن داده های شما رو تحلیل کنن

به نظر من دنیای فناوری امروز دنیای ایده هاست , هر کی صاحب ایده ها باشه و بتونه زودتر روش کارکنه برنده س

ثانیا خیلی عالی میدونن کدوم استاد و کدوم دانشگاهِ کدوم کشور الات فکرشون چیه (پنج سال دیگه شما بالاخره یک جوری میرید همین هسته های فکری که تو این مقاله ها کاشتید ادامه بدید)

حالا فرض کنید من در مورد یک موضوع استراتژیک خیلی مهم تحقیق کردم , آیا علاقه دارن بازم من تو همین کشور بمونم, کمه کمش اینه که اگه نخبه آنچنانی نباشم وقتی من رفتم اونور یک شغل تحقیقاتی ساده بهم میدن تا فقط برای کشورم بهره وری نداشته باشم (یعنی اگر اونور آب توی ناسا عضو نشم دارم نخبگی خودم رو میسوزونم)

من که هر چی خواستم بنویسم دیدم به نفع اونهاست , شاید یه چیزی هم به اسم همکاری علمی داریم یدک می کشیم

تو کشورهایی مثل ژاپن اصلا این طور نیست که بتونی هر مقاله مهمی رو بفرستی ISI , اگر یک موسسه مقالات ملی داشتیم خیلی بیشتر برای ما نفع داشت .

اینها همینطوری الکی نیست که پول آمریکا میشه پول ملی , موسسه ش میشه استاندارد دنیا , زبانش میشه زبان دنیا , سازمانش میشه مقر صلح جهان : ایده میده برای اداره دنیا, ایده هایی که نیازه جهانه

ولی همیشه باید ببینیم این جهان سازی بیشتر به نفع ماست, یا ضرر ما / الان اگر ما تو ISI هم مقاله ندیم میتونیم از علم و مقالات ISI دنیا استفاده کنیم
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۸)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]سلام!

حرفتون بسیار سطحیه! طبیعیه که هر ژورنالی پر ارجاع تر باشه از اهمیت بالاتری برخورداره! دودوتا چهارتای سادست
ببینید تو دنیا اگر همه علمشون رو به زبان خودشون چاپ می کردند ما الان تو عصر قلقله میرزا بودیم داشتیم شتر سواری می کردیم! بالاخره باید یک زبانی، زبان مشترک باشه و دنیا به اون زبان با همدیگه تعامل داشته باشند! نمی شه پژوهشگرا برن کل زبان های دنیا رو یاد بگیرن که! حالا اون زبان مشترک به دلایل زیادی انگلیسی شده! عقل می گه اقلیت باید زبان اکثریت رو یاد بگیرن نه اکثریت زبان اقلیت رو!
اگر یک زمانی زورمون رسید بالاترین سهم مقالات رو تو دنیا داشته باشیم اون موقع بله حرف شما صحیحه! ولی الان تو تولید علم سهم پایینی داریم!
این هم از اون نظریات شاذ بودBig Grin! زبان دشمن؟ نکنه با تمام دنیا شما دشمنی؟ می دونی چند میلیون نفر و چند کشور به زبان انگلیسی صحبت می کنن؟ می دونید چقدر از کتاب های ما بر اساس ترجمه ی همین زبان دشمن بوده؟ Smile

داستان قشنگیه! سعی می کنم بهش فکر کنم شب خوابش رو ببینم!
سلام دوست عزیز
کلیت سخن شما نسنجیده و حاصل برداشت سطحی شما از حرف دوست دیگرمون بود. عذر میخوام که این مطلب رو میگم ولی واقعیت است. شما خواسته یا نا خواسته مشغول تکرار حرفهای دشمنان هستید. یعنی چی پر ارجاع تر؟ این حرف رو جای دیگر نزنید. شما دوست عزیز توجه داشته باشید که نظام تعیین ارزش علمی یکی از روشهای نظام سازی غرب برای تبادل و تعامل با دیگران است. جوری برای جلوه داده شده است که گویا امر بدیهی است و این نظام آی اس آی جزو سنتهای الهی است.
نخیر. شما توجه داشته باشید که بسیاری از حجم دانش تولید شده در جهان غرب هرگز وارد مجلات آی ای آی نمیشوند.هرگز. امکان ندارد که شما بتوانید آخرین اطلاعات را درباره علوم مختلف در اختیار داشته باشید. معمولا این مجلا تنها از سوی کشورهای جهان سومی مثل ما به روز میشود.
زبان انگلیسی زمانی که به عنوان زبان بین المللی شناخته شد و تعیین شد کمتر از صد میلیون نفر به این زبان صحبت میکردند. بروید و تاریخ را بخوانید.
اینطور برای شما جلوه نکند که جز به منظور سلطه همه جانبه غرب این کار انجام شده است. اگر فکر میکنید که دلایل شما متقن است و جای تردید ندارد ناشی از عدم بینش شماست. دنیایی که شما میبینید از سوار شتر شدن بدتر است. همه دنیا مجبور است به زبانی صحبت کند که غرب میگوید.همه با نظامی ارزشیابی شوند که غرب میگوید.
یعنی روش آنها برای اداره جهان تنها راه بوده و وحی منزل است؟!!!!
من با تمسخر حرف شما را پاسخ نمیدهم. اما افسوس میخورم برای نسلی که سلطه غربی تا مغز استخوانش نفوذ کرده....

و السلام علی من التبع الهدی
نقل قول:طبیعیه که هر ژورنالی پر ارجاع تر باشه از اهمیت بالاتری برخورداره! دودوتا چهارتای سادست

همچین دودوتا چهارتا هم نیست! کی همچین معیاری تعیین کرده؟ همون غرب دیگه؟ معیار ما غرب هستش؟

رهبری فرمودن باید به سمت تولید علمی بریم که برای یادگیریش نیاز به آموختن زبان فارسی باشه
عملی که از دل اسلام و فرهنگ ایرانی بیرون اومده باشه

حالا اینا رو میخواید اسمش رو جوک بذارید ، میخواید برداشت سطحی در نظر بگیرید ، میخواید بهش بخندید یا فکر کنید... مختارید!
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۸)59-11(یامهدی) نوشته است: [ -> ]قسمت آخر مستند اغوا رو ببینید

بعضی چیزا خیلی منطقی جواب داره : خودتون رو جای دشمن بذارید و ببینید جنگ بیولوژیکی و جنگ نرم فکری بهترین راه برای ازبین بردن دشمن نیست , اون هم برای صهیونیست هایی که میگن کسی غیر از ما آدم نیست.

تازه اینطوری هم نیست که مرگ موش بریزن, ولی یه کارهایی می کنن مردم عقیم بشن, زمینه برای دریافت بیماری پیدا کنند, یا افسرده و کسل باشن (خیلی نرم و عادی)

توی قضیه آنفلانزا های زنجیره ای ! هم یادمه گفتن این ویروس ها ساخت آزمایشگاهه : هم مبارزه است و هم تجارت چون بعد ها هم واکسن می فروشن

برای من یکی خیلی عجیبه که اینا میگن طبق نظریه داروین فلان ملیون سال طول کشیده فلان باکتری چند سلولی بشه, بعد تو اخبار میگن باکتری ها طی 100 سال با آنتی بیوتیک ها سازگار شدن (به فکرم میرسه نکنه چون همه بلدن استامینوفن درست کنن اینا میخوان با تغییر بیماری ها یک داروی جدید عرضه کنن)

خوب وقتی به فکر من رسید به فکر اونها هم میرسه

در استفاده از تکنولوژی برای ضربه زدن به دیگران هیچ شکی نیست ( خودم به قضیه انفولانزا تا حدی مشکوکم این قضیه حتی در زمینه کامپیوتر عنوان شده که شرکت های امنیتی ویروس های کامپیوتری تولید میکنند که انتی ویروسشون به فروش بره )

البته پاراگراف دوم شما کلا اشتباهه Wink چون یک باکتری خیلی کمتر از صد سال زمان نیاز داره تا نسبت به انتی بیوتیک مقاوم بشه ( شاید کمتر از یک ساعت البته بستگی به باکتریش هم داره )
-------------------------------------------
دیدید ؟؟؟ در یک پست و در یک موضوع (تروریسم بیولوژیکی ) هم یک موضوعی که تا حدی صحت داره بیان کردید هم موضوعی که صحت نداره نتیجه بحث هم میشه تا کسی به صورت معتبر و دقیق مطالعه نکنه نمی فهمیم تا چه حد در معرض خطریم
و تا وقتی به صورت غیر حرفه ای و نامعتبر در مورد این مسایل بحث بشه یک عده منکر میشن و یک عده بیش از حد حساس Sad
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز
کلیت سخن شما نسنجیده و حاصل برداشت سطحی شما از حرف دوست دیگرمون بود. عذر میخوام که این مطلب رو میگم ولی واقعیت است. شما خواسته یا نا خواسته مشغول تکرار حرفهای دشمنان هستید.
یعنی چی پر ارجاع تر؟
دوست عزیز می شه یک توضیحی در مورد ISI بدید من بدونم چه درکی از ISI دارید! Smile

حرفاتون خیلی ممزوجه و کلا همه چیز رو با هم قاطی کردید! معلوم نیست نظر شما دقیقا چیه! آیا مقالاتمون ابدا نباید ترجمه بشه؟
آخه قبلا با بعضیا در مورد ISI صحبت کردیم که بعد از مدتها بحث فهمیدم نمی دونن ISI دقیقا چیه! فکر می کردن ISI اسم مجلستBig Grin! البته جسارت نباشه ها شما که ایشالا می دونید ISI چیه!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]این حرف رو جای دیگر نزنید. شما دوست عزیز توجه داشته باشید که نظام تعیین ارزش علمی یکی از روشهای نظام سازی غرب برای تبادل و تعامل با دیگران است.
خب حالا می شه توضیح بدید تعیین ارزش علمی ISI بر اساس چه معیاری است؟

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]جوری برای جلوه داده شده است که گویا امر بدیهی است و این نظام آی اس آی جزو سنتهای الهی است.
آقا معلم برعکس! جوری به شما جلوه داده شده که انگار ISI جزو مظاهر شیطانیست!

ISI به لوسیفر ربط پیدا نکنه صلواتBig Grin!
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]نخیر. شما توجه داشته باشید که بسیاری از حجم دانش تولید شده در جهان غرب هرگز وارد مجلات آی ای آی نمیشوند.هرگز.
امکان ندارد که شما بتوانید آخرین اطلاعات را درباره علوم مختلف در اختیار داشته باشید.
خب این کاملا طبیعیه! هیچ کشوری تحقیقات مهمش رو وارد ISI نمی کنه! شما خیال کردید مراکز مهم تحقیقاتی ما تو علوم استراتژیک مثل نظامی و پزشکی و هسته ای و ... میان نتایج تحقیقاتشون رو وارد ISI می کنن! خیر! هرگز چنین اتفاقی نمی افته!
ISI فقط معیاری هست برای اینکه اساتید بفهمند اون پژوهشگر سرش به تنش می ارزه!
در واقع در بین این همه مجلات بدرد نخور وقتی یک مقاله ای تو ژورنال دارای امتیاز ISI (چه ایرانی باشه چه خارجی) چاپ می شه معلومه اون مقاله بدرد بخور بوده! چون اولا داوری مقالات ISI سخت تر هست و ثانیا مقالات ISI بیشتر تو دید عموم قرار می گیره بنابراین تو مقطع دکتری اکثر دانشگاه ها می گن تز دانشجو باید تو مجلات ISI چاپ بشه وگرنه هر مقاله ی چرتی رو شما می تونی با پول تو یکی از ژورنال ها چاپ کنید!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]. معمولا این مجلا تنها از سوی کشورهای جهان سومی مثل ما به روز میشود.
من جملتون رو کامل می کنم: معمولا این مجلا تنها از سوی کشورهای جهان سومی مثل ما به روز میشود و هیچگاه هم بدرد کسی هم نمی خورد!
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]زبان انگلیسی زمانی که به عنوان زبان بین المللی شناخته شد و تعیین شد کمتر از صد میلیون نفر به این زبان صحبت میکردند. بروید و تاریخ را بخوانید.
خب حالا که خوب یا بد، این اتفاق افتاده! حالا که بالای 500 میلیون نفر تو جهان دارن با این زبون صحبت می کنن! حالا چه کار می توان کرد؟! شما می خوای زبان بین المللی رو عوض کنی! هر موقع تو علم و صنعت و سیاست انقدر قدرتمند شدید که تونستید زبانمون رو بهشون تحمیل کنید اون موقع چشم ما زبان بین المللی رو می کنیم فارسی! مقالاتمون رو هم فارسی می دیم!
دوست من کمی از تخیلات ذهنی و ایده آل ها و شعار زدگی درباید و واقع بین باشید!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]اینطور برای شما جلوه نکند که جز به منظور سلطه همه جانبه غرب این کار انجام شده است. اگر فکر میکنید که دلایل شما متقن است و جای تردید ندارد ناشی از عدم بینش شماست.
دوست عزیز تو جمله بندی ها بیشتر دقت کن! Wink (شوخی کردم جسارت نشه)
من یک سری دلایل دارم، دوست دارم یک نفر واقع بینانه و بدور از شعار زدگی (اونهم نه از موضع بالای منبر،) بیاد نقضش کنه!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]دنیایی که شما میبینید از سوار شتر شدن بدتر است. همه دنیا مجبور است به زبانی صحبت کند که غرب میگوید. همه با نظامی ارزشیابی شوند که غرب میگوید.
خب پس همگی برویم شتر سواری کنیمBig Grin!

در ضمن من خودم قبلا گفتم من این نظام ارزشیابی علمی رو قبول ندارم، چون تولید مقاله با تولید علم فاصله بسیار زیادی داره!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]اما همین
یعنی روش آنها برای اداره جهان تنها راه بوده و وحی منزل است؟!!!!
خلط مبحث نکنید لطفا، این جملات قشنگه ولی هیچ ربطی به بحث ما نداره، از منبر بیاید پایینWink!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)asier نوشته است: [ -> ]من با تمسخر حرف شما را پاسخ نمیدهم. اما افسوس میخورم برای نسلی که سلطه غربی تا مغز استخوانش نفوذ کرده....
من هم همینطور. اما تاسف می خورم برای قشری که شعار زدگی تا مغز استخوانش نفوذ کرده و بدون خواندن دقیق صحبت های طرف مقابل ژست روشنگری به خود می گیرند.

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]همچین دودوتا چهارتا هم نیست! کی همچین معیاری تعیین کرده؟ همون غرب دیگه؟ معیار ما غرب هستش؟
هرچی رو که می خوان بزنن یه اسم غرب می اندازن تنگش بعد می کوبنش! هر کسی هم پاسخ داد قطعا غرب زده می شه!Smileجمله شما مثل این جمله است که بگیم: این کامپیوتری که پشتش نشستی کی اختراعش کرده؟ همون غرب دیگه! بلند شو از پشت این آلت شیطانی!
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۵)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]رهبری فرمودن باید به سمت تولید علمی بریم که برای یادگیریش نیاز به آموختن زبان فارسی باشه
عملی که از دل اسلام و فرهنگ ایرانی بیرون اومده باشه

حالا اینا رو میخواید اسمش رو جوک بذارید ، میخواید برداشت سطحی در نظر بگیرید ، میخواید بهش بخندید یا فکر کنید... مختارید!
خب این جزو باید هاست که باید بهش برسیم! حالا که نرسیدیم!من به این می خندم که شما خیال کردید چیزهایی که تو ISI چاپ می شه خیلی با ارزش هستند! و می گید کلا نباید به زبان انگلیسی مقاله بدیم!دوست عزیز بازهم می گم! مقالات با ارزشی که تو مراکز مهم نظامی و پزشکی و هسته ای و .. ما تولید می شه هرگز تو ISI چاپ نمی شه! ISI فقط بدرد مقالات دانشجویی می خوره که اونهم همچین چیز مهمی نیست!

من یکبار توضیح دادم اگه خونده باشید!
چیزی که خطرناکه، مهاجرت دانشجو های ماست که چندین سال در اختیار غرب هستند وگرنه یه مقاله زیر 20 صفحه ای تو ISI همچین آش دهن سوزی نیست! خود ما هم ازشون استفاده نمی کنیم چه برسه کشور های پیشرفته اروپایی!مخلص کلام:

تو زبون ما یه ضرب المثلی هست که می گه: (گلاب بروتون خیلی ببخشید، بلاتشبیه)
گربه خیال کرده مدفوعش خیلی با ارزشه که اون رو زیر خاک پنهون می کنه!
سلام!
خب من همه ارسال ها رو خوندم

و اما نظر خودم
ببینید
برای اساتید خود ما یکی از دغدغه های مهم نوشتن مقاله ای بود که IsI بپذیره!
یکی از استادامون هم که کلا این مقالش همیشه تو جیبش! نه ببخشید توی لب تاپش بود! و مثلا درباره مقالش برای ما توضیح میداد و غیره (مثلا درس میداد، ندید بدید!)
یعنی میخوام بگم استادای داخلی خودمون هم کم باعث نشدن که فکر کنیم IsI چه غولیه!
البته من که اینطور فکر نمیکنم...هیچ موقع هم حاضر نشدم بنویسم!(افتخار ندادم! Big Grin) علی رغم شستشوی مغزی اساتید!
یک خانومی بودش دانشگاه تهران که ایشون کلی مقاله هر بار میفرستادن و چندین مقالشون هم تایید شده بود و نهایتا هم بورسیه شدن برای ادامه تحصیل به یه کشور دیگه...یادم نیست....
یعنی موردی که خیلی خوب تونسته بود مقاله های ارزشمند براشون بفرسته آر سر از دستمون پرید!
بعد هم تازه شما چند درصد احتمال میدید که این دانشجوها دوباره بخوان برگردن به کشور؟
الان با هرکدوم از این دانشجوهای باهوش که خداوکیلی هوش خیلی خوبی دارن صحبت میکنی
میدونید چی میگن؟
فقط آرزوی اینو دارن که زودتر هر جوری شده برن!....یعنی هرجایی باشن به غیر اینجا
اون مستند آلبرتا هم بحثش همین بود....چرا همه میخوان فرار کنن؟؟؟ IsI وسیلست!CoolBig Grin
البته حالا اینطورم نیست که هر کدوم مقاله درست نوشتن میپرن میرن اون طرف! پوستشونو میکنن!
اما...ام....اما مهم اینه که ته آرزو همه اینه که برن...دروغ چرا!
بحث اصلی من اینه
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
ببینید شما میگید مقاله ها در سطح خیلی بالایی نیست
ولی
من هر کسی رو که دیدم مقاله ای نوشته که اکسپت شده...درواقع یک ایده جدید داشته...هر چند نتونسته باشه خوب اونو بیان کنه
خب نگاه کنید
این ایده ها همگی در یک بانک اطلاعاتی قرار میگیره
یعنی یک اطلاعات کلی از افکار و ایده های هر شخصی تو هر رشته ای براشون فرستاده میشه!
و اونها از بین این حجم وسیع....بهترین ها رو انتخاب میکنن...بهترین ذهن ها رو ....
تقصیر دانشجو هم نیستشا....دانشگاه و استاد اینو ازش خواسته...
من خودم ایده جایگزین کاملی هنوز برای IsI در نظر ندارم!Cool
ولی میدونم ک این راهش نیست....
ما کلی نوشتیم که همین رو بگیم دیگه! مقالاتی که می دن ISI تحفه ای نیست که دوستان نگرانند علم ما مفت به دست اونها برسه! بازهم بر می گردم به اون ضرب المثل بنفش رنگ!! Wink

ISI فقط میاد تو ژورنال ها یک لیستی رو تهیه می کنه که بگه این ژورنال ها پر ارجاع ترند! حالا این ژورنال ها می تونن تو ایران باشند می تونن خارج باشن! همین...

جایگزینش هم ساختیم بنام ISC که مربوط به جهان اسلام هست و مرکزش هم شیرازه. ولی خرابش کردند و هرچی مجله داخلی بود بهش امتیاز ISC دادن!
بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید آقا مجتبی ، بخشهایی از صحبتهای شما صحیح است و ما هم قبول داریم.

اما عرض کردم که بحث ما سر مسئله ی غرب زدگی هستش ، نه رد کردن کامل ترجمه و چاپ مقاله و...
اینکه اصل کار بشود چاپ کردن مقاله در نشریات خارجی غلطه ، بله جنبه ی مثبت هم داره اما آیا واقعا همین جوانب مثبت از جانب آقایون مد نظر هست؟

برای بار سوم در این تاپیک مینویسم ، یک خط کش و میزان رهبر این مملکت برای ما تعیین کرده اونم تولید علم و نظریه پردازی ایرانی-اسلامی هستش (نه علم با معیارهای ISI) به علاوه ی اینکه ایشون گفتند که باید زبان علمی که تولید میکنیم فارسی باشه....
ما هم مطیع ایشون هستیم.

نکته ی سومی که عرض میکنم در این پست ، اینه که شما به رفرنس اشاره کردید در پستتون که قبول دارید هرچی رفرنس بیشتر باشه مطلب معتبر تره. خب بنده چندتا استاد دانشگاه برای شما مثال بزنم که گفته اند چاپ کردن مقاله در ISI به این شیوه ی کنونی کار غلطیه؟ رفرنس دادیم دیگه...
تقریبا هر استادی که تمدن غرب کورش نکرده باشه این مسئله رو تایید کرده و میکنه.
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۰)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید آقا مجتبی ، بخشهایی از صحبتهای شما صحیح است و ما هم قبول داریم.

اما عرض کردم که بحث ما سر مسئله ی غرب زدگی هستش ، نه رد کردن کامل ترجمه و چاپ مقاله و...
اینکه اصل کار بشود چاپ کردن مقاله در نشریات خارجی غلطه ، بله جنبه ی مثبت هم داره اما آیا واقعا همین جوانب مثبت از جانب آقایون مد نظر هست؟
ببین دوست عزیز ته ته حرف من و شما یکیه! من خودم معتقدم تو دانشگاههای ما جو مقاله زدگی حاکم شده، یعنی دغدغه اساتید و دانشجو ها این نیست که علم تولید کنن، اساتید می خوان پول پژوهانه بگیرن و مرتبه علمی شون بشه دانشیار و استاد تمام، دانشجو ها هم می خوان فرصت ادامه تحصیل بگیرن! حالا ISI هم پول پژوهانش بیشتره هم امتیاز ادامه تحصیلش! با وجود اینکه غربزدگی تو ایران موج می زنه اما من اسم این رو غرب زدگی نمی گذارم! ISI تو قضیه غربزدگی موضوعیت نداره! ISI فقط یک استاندارد جهانی هست مثل استاندارد ISO و ...! همین!!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۰)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]برای بار سوم در این تاپیک مینویسم ، یک خط کش و میزان رهبر این مملکت برای ما تعیین کرده اونم تولید علم و نظریه پردازی ایرانی-اسلامی هستش (نه علم با معیارهای ISI) به علاوه ی اینکه ایشون گفتند که باید زبان علمی که تولید میکنیم فارسی باشه....
ما هم مطیع ایشون هستیم.
من درکم از فرمایشات رهبر اینه که ایشون علوم انسانی رو مد نظرشون بود. چون مبنای فکری ایدئولوژی ما باید بومی سازی بشه و ابدا نباید نظریات غرب به عنوان راه و چاه استفاده کرد! الان تو دانشگاههای ما علوم انسانیمون، کپی غرب هست و برای دانشگاههای ما از نون شب واجب تره که علوم انسانی ایرانیزه و اسلامی بشه! من فکر نمی کنم این مقوله با معیار های ISI در تقابل باشه! من میگم اصلا مقالات ISI، تولید علم نیست، نهایتش فقط می تونه یک ماکت باشه از تولید علم!
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۰)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]نکته ی سومی که عرض میکنم در این پست ، اینه که شما به رفرنس اشاره کردید در پستتون که قبول دارید هرچی رفرنس بیشتر باشه مطلب معتبر تره. خب بنده چندتا استاد دانشگاه برای شما مثال بزنم که گفته اند چاپ کردن مقاله در ISI به این شیوه ی کنونی کار غلطیه؟ رفرنس دادیم دیگه...
تقریبا هر استادی که تمدن غرب کورش نکرده باشه این مسئله رو تایید کرده و میکنه.
اگه به من باشه که می گم چاپ کردن مقاله کلا کار غلطیه! راه درست اینه که به دانشجو بگن بجای چاپ کردن مقاله یک طرح پژوهشی مورد نیاز یکی از ارگان ها رو انجام بدن
فقط من این وسط قضیه ISI رو نمی فهمم، ISI باشه یا ISC، فارسی باشه یا انگلیسی! Huh ته تهش نه بدر ما می خوره نه بدرد غربی ها! تنها کاربردش تو ادامه تحصیل و پژوهانه گرفتنه! همین!
نقل قول: ISI فقط یک استاندارد جهانی هست مثل استاندارد ISO و ...! همین!!

احسنت

ما هم ISI رو فقط به عنوان یک مثال اوردیم اگر دقت کرده باشی. موضوعی که داشتیم میگفتیم غرب زدگی در استانداردهای جهانی بود

ببینید ، استانداردهای جهانی ممکنه درست باشن ممکنه غلط

ولی بعضی (که ما بهشون میگیم غرب زده) تصور میکنن که هرچیزی که از غرب آمد و تمدن غرب گفت از وحی خدا هم صحیح تر و بی عیب تره. حرف ما این بود ک اینطور نیست... این استانداردها امکان اشتباه هم توش هست! بعنوان مثال استاندارهای توسعه ، بعنوان مثال سنجش سطح علمی و تولید علم با معیار ISI ، بعنوان مثال....

نقل قول:من میگم اصلا مقالات ISI، تولید علم نیست، نهایتش فقط می تونه یک ماکت باشه از تولید علم!

خب اینو شما میگی! چون واقع بین هستی چون غرب زده نیستی

غرب زده ها چیز دیگری میگن....

بالا گفتم

غرب برای بعضی تبدیل شده به یک بت! این بت باید شکسته بشه

.
به تعبیر یکی از اساتید ، علوم و استاندارد های غربی که وارد میکنیم عقلی هستند ، نه نقلی
باید با آنها عقلی برخورد شود نه نقلی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع