شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به هر حال تشکر. خیلی جالب بود. ما که حس معما حل کردن نداریم( نه اینه نتونیم ها! اراده کنم معما حل میشه! )
خیلی چرند بود الان دیدم !!!
زیرش ملت دارن فحش میدن!!
یکی از کامنت ها رو طرف جواب داد صاحب اکانت
همینجور داره آپلود میشه !!!
از اسم فایلا مشخصه یه برنامه داره آپ میکنه
پسوندشم flv هستش
تصور منم همینه
یارو یا دیوونه است
یا بیکاره
یا دنبال پوله
یا از همه مهمتر:
یارو بیکار
یا دیوونه است
....

مواظب باشید.
ببینید . این شخص یا طراح این ویدئو ها داره از نظریه بی نظمی تبعیت میکنه. هدفشش شهرته ، اما دقیقا معلوم نیست چی میخواد. روی کامپیوتر های سرور دان نکنیدشون. الگوها رو بررسی میکنم و اگه چیزی فهمیدم بهتون میگم.
اینا اصلا چرت و پرت نیست . با پرچم فرانسه شکل میسازه. حتما و حتما.
کلید این معما فهم یک چیزه: ماتائی کیه؟
اینا فضایی نیستن . اینو فهمیدم. چیزایی که میفرسته هدفمنده . معنی webdriver ، برنامه خودکاریه که یه اپلیکیشن رو روی وب تست میکنه. برنامه سلنیومه. نکته دوم کلمه تورسو به معنی تنه هستش. این برنامه واسه درگیر کردن ذهن مردمه. معلوم نیست اثرات تماشای الگوها چه چیزی رو القا میکنن. اما دیگه سراغشون نرید. الگوها تاثیر ناخود آگاه دارن. علی الخصوص نت ها.
ببینید من سه فرض دارم.
فرض اول که خیلی محتمله، اینه که اینا ایستگاه های اعداد بودن. با توجه که الگوها پایان پیدا کردن احتمال زیاد یک پیغام طولانی مخابره شده. چرا از این راه استفاده کردن یه ذره مشکل داره. چون راه های معقول تری هم هست.
فرض دوم اینه که اینا یه سری کد راجع به یه عملیات تروریستی هستش که به زودی در فرانسه واقع میشه. ماتایی خیلی باهوشه در رد اینه که این کار توسط یک ماشین انجام میشه. یعنی این داستان یه برنامه ریز داره.
فرض سوم که احتمالش خیلی کمه اینه که این فرد یا افراد قصد دارن با منحرف کردن ذهن مردم به سمتی، چند وقتی اونا رو درگیر کنن تا بشینن این معما رو حل کنن . هرچی هست، وب درایور تورسو در هر الگو تغیرات کمی به وجود آورده و عمده تفاوت در چینش نت هاست. کد گشایی این نت ها و تصاویر از الگوهای ریاضی پیروی نمیکنن. کار کدگشایی اینها به دست رمزنگارهای حرفه ای باید صورت بگیره که من نیستم.
تنها یه چیز میگم. دنبالش نرید چون دیوانه میشید. کد نگاریش فوق العاده حرفه ایه و مفهومش نیاز به کلید داره. ضمن این که اگه تمام ویدئو هارو با نت گوش کنید تاثیرات مخرب عصبی داره.
یا علی ،
WEB DRIVER TORSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ظاهرا هنوز هم ادامه داره و در حال آپلود ويدئوست و هر چند دقيقه يك ويدئوي ديگر اضافه ميكنه پس قطعا كار آپلود به عهده ي يك كامپيوتر است و كار ساخت آنها هم به عهده يك كامپيوتره كه توسط يك نفر برنامه نويسي شده.
به نظر من نظريه جاسوسي و تروريستي غيرمحتمله
فضاييها كه اصلا حرفشو نزن!
اما اينكه كاري تحقيقاتي و روانشناسانه باشه محتمل تره
خب دوستان.
علیرغم اینکه هنوزم توصیه میکنم نرید سراغ ویدئو هاش چون نت موسیقی داره و خب تاثیرات سوء موسیقی رو هم بعض دوستان مطالعه دارند،
باید بگم که گوگل بالاخره هدف این کانال رو اعلام کرد.
گوگل ویدئو هارو میفرستاده، علاوه بر چک کردن سرعت آپلود و فاصله زمانی بین ارسال و همچنین قرار گرفتن ویدئو روی یوتیوب، کیفیت ویدئو ها (اعم از رنگ مستطیل ها ، و صدای نت ها) رو با ویدئوی اصلی مقایسه میکرده ببینه کیفیت کم میشه یا نه. برای همین چنین ارسال هایی داشته و ظاهرا این قضیه نه ربطی به ایستگاه های اعداد داره نه ربطی به جاسوسی و نه ربطی به فضایی ها. یک تست بوده که کمپانی گوگل برای ارزیابی عملکرد یوتیوب انجام داده :
لینک خبر
توی این لینک ، لینک بی بی سی برای این خبر هم هست. میتونید از طریق اعلان های رسمی گوگل هم این خبرو ببینید.
هر چند من معتقدم این حرکتشون معناداره و این قضیه تست یه جور پوششه. نمونه آزمایش حدود یازده هزار بار معنا نداره. به نظر من ، گوگل به عنوان یه سیستم خبر رسانی جاسوسی اقدام کرده.
شاید این قضیه مربوط به ازمایش گوگل باشه ولی اون عکسی که از برج ایفل گذاشته بودند ( فکر کنم پولی بود ) یا جمله ماتایی خیلی باهوشه چه ربطی به ازمایش داره ؟؟

من که می گم یارو می خواسته یه پولی به جیب بزنه
کلی حوصله خرج داد
آخرش یه ویدئو پولی داد که خیلی ها خریدن. می تونید برید ببینید همون ویدئو برج ایفل رو
از طرفی یه شک بزرگی هست.
ردش رو تو سوئد گرفتن
اما ویدئو واسه فرانسه بوده
با حساب بانک های فرانسوی هم خریداری می شدن
از طرفی ویدئو هر 2 دقیقه یه بار آپلود می شدن
مولتی آپلود هم نبوده
یوتیوب همچین اجازه ای نمی ده به کاربر هاش.
باید فرد نفوذی ذر گوگل باشه