شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
آخه چی بگم؟زامبی ها قرار بود در اثر بیماری ساخت دست بشر بوجود بیان بعد زامبی مرغی دیگه چه جورشه؟
از نظر من اینا طرحیه برای حکومت نظامی بر مردم اینجوری مردم به حضور ارتش تو خیابون ها رای مثبت میدن و احساس امنیت رو در حضور ارتش تو خیابون میبینن
فیلمش رو اول ساختن بعد داستان رو کش دادن بعد شاخ و برگ دادن حالا مردم باور دارن
رجعت و زامبی ها اینم جالبه یعنی بی مقدمه و یهویی عده ایی از قبر بیرون میان و با ظاهر چندش؟ منکه بعید میدونم
یا قبلش مردم از نظر فکری آماده رجعت میشن یا این عده حداقل باید مرتب و تمیز بیرون بیان
سلام
اینا خودشونو برای 2 اتفاق بسیار مهم آماده می کنند
1_ صیحه آسمانی قبل از ظهور
2_ رجعت خوبان و بدان بعد از ظهور
وقتی صیحه آسمانی شنیده بشه همه مردم دنیا به تکاپو میفتن
به نظر من زامبی ها انسان هایی هستند که هویت خود را به دلیل فساد زیاد از دست داده اند مثل معتادین داخل کشور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب. . واقعا زامبی هستن لعنتیاا
آره از الان دارن خودشونو آماده مي كنن كه وقتي ياران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از قبر دراومدن بگن اينا زامبي هستن مردم باهاشون بجنگيد!
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۷)یاســین نوشته است: [ -> ]شایدم این زامبی ها از این دستکاری ژنتیکیا باشن که تو فیلما شون هم گاهی نشون میده
همونایی که مثلا ارتش غیر قابل شکست میشن
البته امریکاییا خودشون فهمیدن که وهابی ها از اون همه پول خرج کردن و زامبی ساختن واسشون بیشتر کاربرد داره
دوست عزیز این نظر شما واقعا قابل تامل هستش، چون قطعا در آینده قرار نیست مرده ها از تو قبر بیدار شن و بیان بیرون و مارو بخورن به اون شکلی ک هالیوود نشون داده تابحال، آدم فضایی ها هم قرار نیست حمله کنن و این یه توهمی بیش نیست که هالیوود سالهاست مردم رو باهاش فریب داده. اما...
ممکنه خود امریکا یه جور ویروس یا تغییر ژنتیکی یا ... (من تخصص در این زمینه ندارم) رو بجون انسان بندازه بعد خودش هم به بهانه مبارزه با اون به همه جا لشگر بکشه ، البته فکر می کنم چون جریانهای تندرو از سالها پیش این بهانه رو به امریکا دادن و فعلا تا سالها به بهانه دیگه ای نیاز نداره برای لشگر کشی و دخالت در کشورهای دیگه. ولی این زامبی ها قطعا برنامه آینده اونها هستن و با توجه به تعداد فیلم ها و ... که در این زمینه ساخته شده انتظار دارم خوابی که برای مردم دنیا دیدن به مراتب بدتر از داعش و طالبان و ... باشه.
سلام
اگرچه در اولین برخورد همه این ها مثل داستان و افسانه می مونه اما اعتقاد منم اینکه اینا بخشی از واقعیت هستن که برای اماده سازی ذهن ها مقدار کمی از اون ها رو نمایش می دن تا در نهایت قدرت خودشون رو به رخ بکش. چون تو تمام این فیلم ها همه مردم یا دنیا به دست یه ااسراییلی یا امریکایی نجات پیدا می کنن. اگر فیلم world war Z رو دیده باشید می بینید که دیوار حایلی که تو مرز اسراییل و فلسطیل هست چطور در برابر زامبی ها ( فلسطینی ها یا بهتر بگم مسلمون ها) از اسراییل محافظت می کنه.
الانم اتقافا همی صحنه رو دارم تو قسمت اروپا م بینیم. دیوار حائل تو مرز های اروپا که مانع از ورود مهاجران مسلون از سوریه و عراق شده! کسی هایی که هیچی از خودشون ندارن و برای زنده موندن می خوان وارد کشور های دیگه بشه و از منابع اونها استفاده کنن!!
بهتره دعا کنیم تا هر چه زودتر منجی مون حضرت قائم علیه السلام ظهور کنه! از ما که گذشت امادلم برای اون طفل معصوم هایی می سوزه که فرزندان این نسل هستن و بعد از سن 20-30 سالگی با چه صحنه هایی مواجه می شن!! خدا به همون رحم کنه!!!
ممنون از مطلبتون
اما مطالب خیلی قدیمیه
فکر کنم دیگه کسی فعالیت نمیکنه تو این تاپیک

دلیل پیشرفت شون اینه که به چیزایی توجه می کنن که دیگران بهش توجه نمی کنند.