شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به گزارش شيعه آنلاين، شنيده شده که از چندي پيش پخش زیارت عاشورا به بهانه جلوگیری از دامن زدن به اختلاف شیعه و سنی، از صدا و سیما متوقف شده است.
گفتني است، هنوز طريقه ابلاغ اين دستور توسط مقامات ارشد صدا و سيما به بخش هاي مختلف، مشخص نشده اما بررسي هاي اوليه خبرنگار ما مشخص کرده که خبر دريافتي درست بوده و از چندي پيش پخش زيارت عاشورا ممنوع شده است.
در صورت درست بودن اين خبر، بايد مقامات مسئول در صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران در اين مورد توضيحات لازم را از طريق رسانه هاي عمومي به اطلاع افکار عمومي برسانند.
منبع
اگه اینجوریه اذان سنی بگن.
یا اصلا اذان نگن
به قول استاد: وحدت به معنای کوتاه اومدن از مبانی و اصول خودمون نیس..
چرا نمیخان بفهمن

حقیقتش اینه که تا قبل از این هم زیاد پخش نمیکرد...
مگه عاشورا و تاسوعایی برنامه ای چیزی میشد...
اونم چون مداح ها وسطش نوحه میخونن، معمولاً کامل نمیذاشت...
اما پارسال برای اولین بار شرح خطبه فدکیه رو گذاشتن...
این شد که یه سری دایه های مهربون تر از مادر و یه سری کاسه های داغ تر از آش فکر وحدت کردن و به تریج قباشون برخورد...
اهل سنت به هیچ وجه مشکلی با امام حسین (علیه السلام) و عاشورا ندارن...
منتهی سر ماجرای قتل حضرت زهرا با هم اختلاف داریم...
یعنی اگه یکی میخواد وحدت حفظ بشه، خطبه فدکیه رو ممنوع کنن...
وگرنه زیارت عاشورا به یزید و معاویه و عمر سعد و ابن زیاد فحش میده...
کسی که با زیارت عاشورا مخالفه، فکر کنم از فک و فامیلای همیناست...
کلیپ خداحافظی سمت خدا رو دیدین؟
اصلاً دنیا رو آب ببره، صدا و سیما رو خواب میبره....
مشکوکن به خدا...
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۰)moze84 نوشته است: [ -> ]اهل سنت به هیچ وجه مشکلی با امام حسین (علیه السلام) و عاشورا ندارن...
منتهی سر ماجرای قتل حضرت زهرا با هم اختلاف داریم...
یعنی اگه یکی میخواد وحدت حفظ بشه، خطبه فدکیه رو ممنوع کنن...
وگرنه زیارت عاشورا به یزید و معاویه و عمر سعد و ابن زیاد فحش میده...
کسی که با زیارت عاشورا مخالفه، فکر کنم از فک و فامیلای همیناست...
اهل سنت داریم تا اهل سنت
گروهی از سنی ها هستند که معاویه رو صحابی رسول الله،و کاتب وحی میدونن

(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۵)پرنیان نوشته است: [ -> ]
به گزارش شيعه آنلاين، شنيده شده که از چندي پيش پخش زیارت عاشورا به بهانه جلوگیری از دامن زدن به اختلاف شیعه و سنی، از صدا و سیما متوقف شده است.
گفتني است، هنوز طريقه ابلاغ اين دستور توسط مقامات ارشد صدا و سيما به بخش هاي مختلف، مشخص نشده اما بررسي هاي اوليه خبرنگار ما مشخص کرده که خبر دريافتي درست بوده و از چندي پيش پخش زيارت عاشورا ممنوع شده است.
در صورت درست بودن اين خبر، بايد مقامات مسئول در صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران در اين مورد توضيحات لازم را از طريق رسانه هاي عمومي به اطلاع افکار عمومي برسانند.
منبع
از خبرگزاری ..... شیعه آنلاین بابت فتنه افکنی های متعدد بین شیعیان سپاسگزارم
*ببینید چه جوی راه انداخته تو نت
مملکت دست اینا باشه چی میشه
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۰)moze84 نوشته است: [ -> ]وگرنه زیارت عاشورا به یزید و معاویه و عمر سعد و ابن زیاد فحش میده...
اهل سنت امثال معاویه رو فاضل میدانند
چرا که طبق اعتقادشان هر کس چه با مشروعیت چه نامشروع به خلافت برسد در حالیکه به خدا و رسول و سه خلیفه معتقد باشه امیرالمومنین است و باید از او طبعیت کرد.
"چه زیبا از قدیم گفته اند نمیشه یکی صبح پای سفره حضرت علی باشه شب پای سفره معاویه"
امروز عجب روزی بود !!!
ارسالهای تازه رو باز کردم تو هر تایپیک میرم یه جا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کم کاری کرده !!!!! اینم روش !!!!
کارشناس که از شبکه خارج میکنن !!
با بدحجابی و قبح شکنی بازیگران که برخورد نمیشه !!!!
زیارت عاشورا رو هم که حذف کردن !!!
به حمد الله همینجوری پیش بریم تا چند سال دیگه خبر آزادی ایران رو میتونیم با گوش دل بشنویم ...
عجب صبری خدا دارد ...
به حمد الله همینجوری پیش بریم تا چند سال دیگه خبر آزادی ایران رو میتونیم با گوش دل بشنویم ...
عجب صبری خدا دارد ...
[/quote]
مطمءن باش به سال نمیرسه با این وضعیت....
همین جا از عالی جنابان مختلف بابت پست های قبلیم در تاپیک های مختلف عذر می خوایم.
کاری ندارم این خبر درسته یا نه( که فک کنم درسته )
اما دارم می بینم که اوضاع فرهنگی غالب جامعه کجا داره می ره.
اما فک می کردم همیشه این اوضاع سخت گیری افراط گرایی و تفریط گرایی و لجاجت و ... در جامعه وجود داشته.
درحالی که الآن اوضاع اینجوری شده!
من نظرم عوض شد. از این بعد می گم اوضاع فرهنگی مملکت شدیدا داره خراب میشه( بعد دو ماه تازه به حرف رهبر رسیدم! )
عذر می خوام از تمام کسانی که در این موارد فرهنگی باهاشون بحث کردم.