۱۰/آذر/۸۹, ۳:۵۱
سلام دوستان.ضمن تشکر بابت شرکت در این بحث باید بگم من هنوز به اون حد از مطالعه
راجع به این گروه نرسیدم که بخوام کامل و جامع بررسی کنم و فقط مشاهداتم رو
با توجه به منابع خبری و حال حاضر عرض میکنم.و مطمئنا اساتید اهل فن
بیشتر مارو تو این مساله یاری میدن.
بریم سر اصل مطلب.:
1.بزرگترین مانعی که در حال حاضر جلوی اهداف این از خدا بیخبران هست(البته به نظر من):
ادیان الهی هستند.که به ترتیب اولویت:اول اسلام چه شیعه و چه سنی. و بعد مسیحیت هست.
برای چی؟چون لازمه تشکیل یک حکومت واحد و دین واحد ضعیف کردن
و حتی نابود کردن دیگر ادیان و مذاهب هست.
خب تا به حال چه کردند؟
اینها با توجه به گذشتشون در قدیم و حتی همین حالا با مسیحیت جنگی آشکارا دارن.
و فکر میکردن با از ضعیف کردن اعتقادات مسیحیان همه چی تموم شدس.
اما در این 3-2 دهه اخیر فهمیدن که اسلام خیلی بزرگ تر و پیچیده تر از مسیحیت هست.
و حتی میتونه بنیان اونها رو نابود کنه.(اگر مدیران اطلاعات کامل تری دارند حتما پست رو اصلاح کنند.
چون این صحبتها بر اساس نتیجه گیری خودمه.)
در نتیجه اول به طور مخفی و همونطور که گفتم در 30-20 سال اخیر علنا به مسلمونا با هر وسیله ای
حمله میکنن.(چون بر خلاف تبلیغات کمی که برای اسلام میشه مردمان زیادی از اروپا و آمریکا به دین مبین اسلام روی میارن.و تقریبا دین تمام مستضعفین و خداجویان و محققین دینی جهان شده)
دوستان به خدا اگه بدونین همین ماسونها چه وحشتی از ما دارن به خودتون میبالید که مسلمونید.
حالا با توجه به اینکه به صورت دولتی و سیاسی به هیچ راهی نرسیدن.روش رو عوض کردن.
و سعی دارن با تبلیغات بسیار گسترده ذهنیت مسیحیان و دیگر ادیان رو در سراسر دنیا راجع به ما
مسلمونا تغییر بدن.(ناگفته نماند متاسفانه بیشتر راه رو هم رفتن)و میخوان مردم رو به جون هم بندازن.
و اتفاقات ناگوار تروریستی برنامه ریزی شده ای رو برای ما طرح ریزی کردن که به نام مسلمونا اون رو
تبلیغ و ما رو(مسلمین) به بدترین وجه ممکن دارن معرفی میکنن.(تروریست)
حالا هم به تازگی شنیدم نخست وزیر آلمان اعلام کرده(در شبکه سراسری و روزنامه های روز اونجا) که هر
شخصی اگر داره با کسی به آرومی عربی حرف میزنه سریعا به پلیس اطلاع بدن.
یا تجمعات بیش از 3نفر برای مسلمونا ممنوع هست.(و اینجوری حساب شده مردم رو به عنوان
جاسوس برای مسلمین تربیت میکنن.) اخبار به این ختم نمیشه و قوانین جدیدی در سنای آمریکا
در حال گرفتن رای اعتماد هست که حضور هیچ مسلمون نسل دومی حتی(یعنی کسایی که اونجا بدنیا اومدن) در مشاغل دولتی و حساس ممنوع میشه...و مسلمونای مهاجری که در آمریکا و کانادا حتی خلاف های رانندگی انجام بدن تا مرز اخراج از کشور پیش میرن.(اونایی که تازه مهاجرت کردند.)
من فکر میکنم این ماسونی ها برنامه جنگ مذهبی رو به صورت غیر علنی دنبال میکنن.
یعنی چی؟(یعنی خبری از توپ و تانک نیست.بلکه مسلمونا کم کم تجارت و رفت و آمدهاشون محدود به
کشورهای اسلامی میشه و اینطوری جنگ مردمی رخ میده.و هزینش رو هم دو دین مسیح و اسلام میده)
و این میتونه هدفی از اهداف بلند مدتشون باشه.شرمنده که طولانی شد.سعی میکنم تو ویرایش بعدی
تو پست ها عکس بذارم که خسته کننده نشه.
یاحق
راجع به این گروه نرسیدم که بخوام کامل و جامع بررسی کنم و فقط مشاهداتم رو
با توجه به منابع خبری و حال حاضر عرض میکنم.و مطمئنا اساتید اهل فن
بیشتر مارو تو این مساله یاری میدن.
بریم سر اصل مطلب.:
1.بزرگترین مانعی که در حال حاضر جلوی اهداف این از خدا بیخبران هست(البته به نظر من):
ادیان الهی هستند.که به ترتیب اولویت:اول اسلام چه شیعه و چه سنی. و بعد مسیحیت هست.
برای چی؟چون لازمه تشکیل یک حکومت واحد و دین واحد ضعیف کردن
و حتی نابود کردن دیگر ادیان و مذاهب هست.
خب تا به حال چه کردند؟
اینها با توجه به گذشتشون در قدیم و حتی همین حالا با مسیحیت جنگی آشکارا دارن.
و فکر میکردن با از ضعیف کردن اعتقادات مسیحیان همه چی تموم شدس.
اما در این 3-2 دهه اخیر فهمیدن که اسلام خیلی بزرگ تر و پیچیده تر از مسیحیت هست.
و حتی میتونه بنیان اونها رو نابود کنه.(اگر مدیران اطلاعات کامل تری دارند حتما پست رو اصلاح کنند.
چون این صحبتها بر اساس نتیجه گیری خودمه.)
در نتیجه اول به طور مخفی و همونطور که گفتم در 30-20 سال اخیر علنا به مسلمونا با هر وسیله ای
حمله میکنن.(چون بر خلاف تبلیغات کمی که برای اسلام میشه مردمان زیادی از اروپا و آمریکا به دین مبین اسلام روی میارن.و تقریبا دین تمام مستضعفین و خداجویان و محققین دینی جهان شده)
دوستان به خدا اگه بدونین همین ماسونها چه وحشتی از ما دارن به خودتون میبالید که مسلمونید.
حالا با توجه به اینکه به صورت دولتی و سیاسی به هیچ راهی نرسیدن.روش رو عوض کردن.
و سعی دارن با تبلیغات بسیار گسترده ذهنیت مسیحیان و دیگر ادیان رو در سراسر دنیا راجع به ما
مسلمونا تغییر بدن.(ناگفته نماند متاسفانه بیشتر راه رو هم رفتن)و میخوان مردم رو به جون هم بندازن.
و اتفاقات ناگوار تروریستی برنامه ریزی شده ای رو برای ما طرح ریزی کردن که به نام مسلمونا اون رو
تبلیغ و ما رو(مسلمین) به بدترین وجه ممکن دارن معرفی میکنن.(تروریست)
حالا هم به تازگی شنیدم نخست وزیر آلمان اعلام کرده(در شبکه سراسری و روزنامه های روز اونجا) که هر
شخصی اگر داره با کسی به آرومی عربی حرف میزنه سریعا به پلیس اطلاع بدن.
یا تجمعات بیش از 3نفر برای مسلمونا ممنوع هست.(و اینجوری حساب شده مردم رو به عنوان
جاسوس برای مسلمین تربیت میکنن.) اخبار به این ختم نمیشه و قوانین جدیدی در سنای آمریکا
در حال گرفتن رای اعتماد هست که حضور هیچ مسلمون نسل دومی حتی(یعنی کسایی که اونجا بدنیا اومدن) در مشاغل دولتی و حساس ممنوع میشه...و مسلمونای مهاجری که در آمریکا و کانادا حتی خلاف های رانندگی انجام بدن تا مرز اخراج از کشور پیش میرن.(اونایی که تازه مهاجرت کردند.)
من فکر میکنم این ماسونی ها برنامه جنگ مذهبی رو به صورت غیر علنی دنبال میکنن.
یعنی چی؟(یعنی خبری از توپ و تانک نیست.بلکه مسلمونا کم کم تجارت و رفت و آمدهاشون محدود به
کشورهای اسلامی میشه و اینطوری جنگ مردمی رخ میده.و هزینش رو هم دو دین مسیح و اسلام میده)
و این میتونه هدفی از اهداف بلند مدتشون باشه.شرمنده که طولانی شد.سعی میکنم تو ویرایش بعدی
تو پست ها عکس بذارم که خسته کننده نشه.
یاحق