تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توئیتر و فیسبوک امام زمان :| (توهین به اسلام در فیسبوک)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلامامروز بعد این که تو پیج آزادی یواشکی کامنت ها رو میخوندم یه کامنت دیدم از پیج صفحه رسمی امام مهدی بن الحسن العسکری(امام زمان) !!!! اول فکر کردم واسه مذهبی ها و شیعه هاستاما وقتی رفتم تو پیجش دیدم داره از اسم امام زمان استفاده میکنه و در واقع خیلی حرفه ای داره توهین میکنه !!! ظاهر پیج شاید مذهبی باشه اما متنش...شک ندارم وهابی ها هدایتش میکنن!!! منم اونجا اینو کامنت گذاشتم که نامردا بلاکم کردنبه نظر من تنها اینه که ریپورت کنینش !!!وقتی تو فیس بوک از یه روش (مثلا ریپورت به صورت این که داره توهین مذهبی میکنه) باشه مطمئنا اون پیج سریع تر ریپورت میشه و پاکش میکنه فیس بوکفقط و فقط باید هماهنگ بود !!! البته احتمال جدی نگرفتن حرفم هستش اما به نظر خیلی زیرکانه و توهین آمیز داره مسخره میکنه دین رو...من روش ریپورت کردن این پیج رو تو سایت میزام لطفا این عکس و متن رو همه جا تبلیغ کنین تا با تعداد زیاد ریپورت یکسان(تاکید میکنم اگه ریپورت ساده یعنی بلاک باشه بی اثر هستش) باشه درصد پاک شدن این پیچ وهابی بالا میرهبه نظرمن این پیج با کامنت گذاشتن تو پیج آزادی یواشکی معروف شدش !!! و لایک هاش داره بالا میره !!! لطفا مدیرای سایت حمایت کنن و اینقدر نکن بعضی ها که این شبکه اجتماعی کافر هستش و اینا...اونایی که اکانت دارن حتما انجام بدن و شیر (Share) کنن !!!
http://8pic.ir/images/92347411981411335042.jpg
اگه عکس بزرگه شرمنده...
(عکس پایین کوچیک شدس... اون لینک بالایی عکس بزرگتره)

[تصویر: 74076924862088957998.jpg]
دوستان بیاید و یه حرکتی برای امام زمان بکنید...
کلا یک دقیقه وقتتون رو بیشتر نمیگیره،
حتی اگه فی*ل*ترشکن ندارید از Free gate استفاده کنید اما این کار رو انجام بدید که ثواب داره!

فقط کسی از دوستان میدونه باید تعداد گزارش ها به چه حد نصابی برسه تا فیس بوک پیج رو ببنده؟؟
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]دوستان بیاید و یه حرکتی برای امام زمان بکنید...
کلا یک دقیقه وقتتون رو بیشتر نمیگیره،
حتی اگه فی*ل*ترشکن ندارید از Free gate استفاده کنید اما این کار رو انجام بدید که ثواب داره!

فقط کسی از دوستان میدونه باید تعداد گزارش ها به چه حد نصابی برسه تا فیس بوک پیج رو ببنده؟؟
نمیدونم اما اگه همزمان و تو یه روز زیاد بشه اون پیج احتمال بسته شدنش زیاده
ببینین دقیقا مثل این چیزی که تو عکس گذاشتم انجام بدین چون وقتی یه نوع ریپورت یعنی ریپورت توهین به مذهب باشه درصد بسته شدنش زیاذه من ریپورت کردم اما چون تک ریپورتم فیسبوک میگه پاک نشدش !!!
اما پیج جیش العدل بسته شدش منم چندین بار ریپورت کردم آخرشم فیسبوک بستش پیج رو !!!
پس میشه بستش
فقط اگه بخونین چی نوشته منفجر میشین
اگه اجازه هست میزام وگرنه به دلیل کفر آمیز بودنش نمیزارم
من رفتم و تمام مراحلی که گفته شد رو انجام دادم..
توی پیجش هیچ مطلبی به چشمم نخورد...مث اینکه پاک شدن!
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۰۴)saman151 نوشته است: [ -> ]من رفتم و تمام مراحلی که گفته شد رو انجام دادم..
نه برادر،تا لوگ نشی تو فیسبوک مطالب برات نمیاد.

ممنون بابت همکاری
من هم یه یوزر جور کردم و دخلشونو آوردم اما وبلاگ پر بازدید ندارم که اطلاع رسانی کنم. شرمنده در حد توان انجام دادیم.
نقل قول:
من رفتم و تمام مراحلی که گفته شد رو انجام دادم..

پیجی که جناب یاسر مد نظرشونه توسط کسی به اسم آموزگار نوشته شده. شما رفنی پیج مال کلیسا
سرچ کن "صفحه رسمی امام" بعد اونی که مال آموزگاره رو برو.
فعلا با روندی که مسئولین ما پیش گرفتن باید فکر این باشیم که از خودی ضربه نخوریم !!!

فعلا بزرگترین دغدغه ما شده عملکرد وزارت ارشاد تو سال فرهنگ !!!

با یه پیج تو فیس بوک چیزی برطرف نمیشه !!

این رو حذف کنیم یکی دیکه درست میکنن .

(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]نه برادر،تا لوگ نشی تو فیسبوک مطالب برات نمیاد.

ممنون بابت همکاری
عزیزم لوگ هم بودم ولی باز مطلبی به چشمم نخورد.!!
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۰)saman151 نوشته است: [ -> ]عزیزم لوگ هم بودم ولی باز مطلبی به چشمم نخورد.!!
https://www.facebook.com/emamzaman.official

این آدرس پیجشونه
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۷)soshiant نوشته است: [ -> ]فعلا با روندی که مسئولین ما پیش گرفتن باید فکر این باشیم که از خودی ضربه نخوریم !!!

فعلا بزرگترین دغدغه ما شده عملکرد وزارت ارشاد تو سال فرهنگ !!!

با یه پیج تو فیس بوک چیزی برطرف نمیشه !!

این رو حذف کنیم یکی دیکه درست میکنن .

سوشیانت عزیز نمیشه که بشینیم ودست رودست بذاریم حتی هزارتای دیگه هم درست کنن ماباید مقابلشون بایستیم
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع