تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کار زن در خانه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 48960812558403426166.jpg]

خوبید شما؟Big Grin

سوال

آیا کار زن در منزل جزو وظایف اوست؟

آیا شامل وظایف شوهرداری حساب می شود؟

از لحاظ شرع و قانون در موردش حرف بزنیم

اصلا چرا زنان کار در منزل رو پذیرفتند؟

اگر جزو وظایف زن نیست پس وظیفه کیست؟

چرا در این زمینه از اسلام فاصله گرفتیم و زن رو کارگر خانه به حساب میاریم (البته من که نیستم!! احتمالا عباس معصومی اینطوریه )
سلام

فكر كنم تا دقايقي ديگه دوستان بريزن اينجا و دعوا بشه.تا دعوا نشد من حرفمو بزنمو فرار كنمBig Grin

از نظر قانون من زياد اطلاع ندارم.

ولي شرعا تا جايي كه من ميدونم زن وظيفه كار كردن رو نداره ولي اگه بكنه جهاد كرده.و ثوابشو ميبره.SmileAngel

خانمها فقط به خاطر علاقه اي كه به همسرشون دارن كار تو خونه رو بدون منت انجام ميدن.و اينكه انجام كارهاي خونه تو ذات خانمها هست.

خدا زنها رو مشناخته كه چقد مظلومنCool واسه همين ميدونسته اگه كارو واجب هم نكنه زنها انجام ميدن.Smile

ي همچين موجورات خوبي هستيم ما زنها.مهربون و دلسوز و فداكارBig GrinCool
قانونش رو بصورت بسیار اجمالی خدمت شما عرض کنم

زن در منزل هیچ وظیفه ای شرعا و قانونا ندارد مگر شوهرداری

می تواند در ازای کار در منزل از شوهر خود حقوق دریافت کند

بهش هم میگن اجرت المثل

بعد اگر زن تو خونه خودشون خدمتکار داشته میتونه درخواست خدمتکار هم بکنه
خواهران محترم

همون طور که اون تاپیک ها رو به قدوم خود مزین کردید(جمله جدی بود)

چرا در زمینه ای که شرع بر عهدتون وظیفه ای مقرر نکرده بدون مزد کار میکنید؟
حرفی بزنیم دوباره انگ کافری بهمون میزنن، آخه نه اینکه ما احساسی و بی منطقیم و تحصیل نکرده و بیسوادیم، کتاب هم نمیخونیم کلا ساکت باشیم بهترهSad
سلام
1-آیا تربیت فرزند بر مادر واجبه؟
2- اگر شیر دادن به بچه حیاتی باشه برای رشدش و پدر پول دادن شیربها رو نداشته باشه ، وظیفه زن چی میشه؟
3-اگر مرد نتونه اجرت المثل رو بده ، خانم شخصا کارها رو انجام بده ، دینی بر گردن مرد هست؟
4-اگر مرد بعضی اختیارات مشروعش (مثخروج از خانه) رو مشروط به کار خونه کنه ، اون وقت زن انجام بده، دینی بر گردن مرد هست؟
برام این جور سوالا زیاد پیش میاد
ماشالله توضیح المسائل و حتی اجوبة الاسفتائات هم که گل کاشتند کلا مسائل مهم مثل این ها و دروغ و غیبت و ... رو ندارند.
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چرا در زمینه ای که شرع بر عهدتون وظیفه ای مقرر نکرده بدون مزد کار میکنید؟
درسته که مزد گرفتن حق شرعیمونه ولی اون حداقلشه..ارزش کار ما خانمها پیش خدا خیلی بیشتر از اینه که بخواهیم در قبالش مزد بگیریم و قضیه رو مادی جلوه بدیم (لبخند)

روایت شده:
«هر زنی که در خانه همسر خود کاری انجام داده و جابجایی انجام دهد و هدف او اصلاح امور خانواده باشد، خداوند نظر رحمت بر او می‌افکند و هر که خدا به او نظر رحمت افکند هرگز عذاب نخواهد شد»

چه مزدی بالاتر از این؟؟؟!!!!
تازه این یه نمونه اش بود(لبخند)

(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]اصلا چرا زنان کار در منزل رو پذیرفتند؟

اگر جزو وظایف زن نیست پس وظیفه کیست؟
وقتی پای محبت و مودت در میون باشه ما خیلی چیزها رو میپذیریم،به قول خانم ترنم "ي همچين موجودات خوبي هستيم ما "
سوال:
اگر هر کدام بخواهیم فقط به تکلیف شرعی خودعمل کنیم پس این وسط کارها چی میشه؟؟؟!!!!
ج:
طبق روایات و الگوپذیری از زندگی معصومین(علی الخصوص بهترین زوج عالم حضرت امیرالمومنین علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها) بهترین حالت اینه که کارهای منزل مشارکتی انجام بشه و پاداش زیادی هم در قبال کمک مرد در منزل روایت شده،به طور مثال در روایتی داریم وقتی پیامبر(صلی الله علیه واله)امیرالمونین(علیه السلام)را در حال کمک در امورات منزل دیدند به ایشون فرمودند:

"ای علی! هرکس به خانواده‌اش خدمت کند این خدمت کفاره گناهان کبیره‌اش خواهد شد و آتش خشم الهی را خاموش خواهد نمود و همسر بهشتی و درجات عالیه نصیبش خواهد ساخت. ای علی! به همسرش خدمت نمی‌کند مگر کسی که راستگو باشد یا شهید و یا کسی باشد که خداوند خیر دنیا و آخرت را برای او اراده کرده است."

پ.ن:
باز به خاطر همون محبت و مودت و عواطف عالیه ای که خدا دروجود ما خانمها نهاده ، خیلی وقتها راضی نیستیم شوهری که از صبح رفته برای روزی حلال بیرون کار کرده بیاد خونه هم کار کنه..
برای همین بیشتر کارها رو خودمون انجام میدیم
(فوقش اینه که گاهی وقتی هم خدمتکار بگیریم)
منم یه حرفی بزنم ؟ با اجازه بزرگترا و از همه مهم تر با اجازه همه خانمهای تالار
میگین کار خونه وظیفه کیه ؟ اخه کار خونه هم مگه شد وظیفه؟ خیلی نامردن اون مردایی که اینجور کارارو وظیفه زنا میدونن . من الان دارم تو یه خونه دانشجویی تنها زندگی میکنم زنم ندارم فقط خودمم و خودم
آیا این دلیل میشه که من خونمو مرتب نکنم؟ ظرف هامو نشورم ؟ غذا نپزم ؟ به نظر شما این حماقت نیست ؟؟؟؟
ببخشید یکم میخوام تند شم چون دارم میبینم داره به جنس مونث خیلی چیزا اجبار میشه
اول میگم انسان نیست کسی که این کوچک ترین و پیش پا افتاده ترین بدیهیات زندگی رو وظیفه زن (یا هر جنسیت دیگه ای بدونه) حتی حیوان هم نیست چون حیواناتم این کارارو وظیفه کسی نمیدونن مثلا اگه ماده شیر نتونه شکار کنه شیر نر شکار میکنه .
دوم بگم خدا با هزار امید و آرزو ماهارو انسان آفرید تا پیشرو باشیم نه اینکه مثل الان داریم عقب عقب میریم . اخه این چه بحث مضحکیه من نمیدونم کدوم آدم بی سوادی اینجا گفته زن وظیفه این کارا رو داره ک جو اینجا رو بهم ریخته ؟
بابا به خدا توی حدیثامونم همچین چیزی نیست
از همه مهم تر ، ازدواج یعنی پیوند دو نفر یعنی زیبا ترین رابطه یعنی کامل شدن . ازدواج پایه اش عشقه علاقه است آقایونی که از مغز فاسدشون از عشق چیزی درک نمیکنه و فقط به صورت منطقی میخوان با این مساله درگیر شن بدونن که حتی مسلمون هم نیستن چرا که عشق و درک نکردن
میدونین چرا؟
چون اسلام دین محبته ، دین عشقه باید عاشق باشی تا ایمان داشته باشی عشق به علی (علیه السلام) عشق به محمد (علیه السلام) عشق به بی بی فاطمه (سلام الله علیها) عشق به الله .
وقتی معنی محبت به خدا و معصومینشو درک کنی تازه میفهمی برخورد با این احادیث با منطق محض کاری بس احمقانه است
به جدال غصه رفتم به صلاح بردباری / بشکست آن صلاحم شد از آن به پا غباری
جولان دوباره کردم به صلاح عشق باری / چو به جنگ غصه رفتم بگریخت غم به خواری
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
پای استدلالیان چوبین بود
پای چوبین سخت بی تمکین بود
مغز ادمم دو قسمت داره یکی منطقی یکی احساسی بچه ها اگه فقط از منطقتون استفاده کنین من بهتون میگم ناقص المغز ...Wink
سلام بردوستانHeart

برادراي بزرگوار تالار خدا زن را آفريد تا مايه آرامش شما باشد نه واسه بيگاري در منزلWink
آدرس های مرجع