تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آقایون که از توقعات خانم ها شکایت میکنید، حق دارید ! خانم ها الان خیلی توقعات مالی دارن اما یه سوال که هیچ وقت تو تالار کسی جواب نمیده! آیا این دخترخانم هایی که این توقعات و مطرح کردن ، و شما به خواستگاریشون رفتید ، از لحاظ مالی در سطح شما ، یا از شما پایین بودند؟؟
یه مدت در مورد ازدواج تاپیک نبود، اعصابمون راحت بود باز بهم ریختید :-\
اصولا ازدواج تبدیل شده به تخم مرغ شانسی. دیگه مثل قدیم نمیگن ازدواج نصف دینه. پول اگه داشتی میتونی نصف دینتو داشته باشی
(۲۰/دی/۹۳ ۲۲:۳۵)Eve نوشته است: [ -> ]آقایون که از توقعات خانم ها شکایت میکنید، حق دارید ! خانم ها الان خیلی توقعات مالی دارن اما یه سوال که هیچ وقت تو تالار کسی جواب نمیده! آیا این دخترخانم هایی که این توقعات و مطرح کردن ، و شما به خواستگاریشون رفتید ، از لحاظ مالی در سطح شما ، یا از شما پایین بودند؟؟

موافقم عمدتا میرن خواستگاری دخترای پولدار و خانواده هایی که کمتر به مذهب اهمیت میدن چون خانواده های مذهبی همچین مهریه هایی نمیذارن خداوکیلی
من نمی دونم آقایون چه اصراری دارن برن سراغ دخترای پرتوقع ...بخدا دختره کم توقع هم زیاده منتها پدر پولدار ندارن یا خودشون شغل نون وآب دار ندهرن یه جهاز معمولی دارن...شما توقعت رو بیار پایین دختر زیاده..
آقایونی هم که وضعشون خوبه انقدر به خودشون مغرورن که فک می کنن این دختری که رفتن خواستگاری باید بی چون وجرا ایشون رو بپذیره وحق هم نداره نسبت به ایشون فک کنه من خودم چند وقت پیش یکی از همین آقایون تازه به دوران رسیده رو سیاحت کردم با کمال تکبر بهم گفت من اومدم شمارو ببینم آیا مورد پسندم هستین یا نه که خب می شه گفت بله فک کنم بقیه اش مهم نیست!!!!یعنی من با ماشین زیرپاش یکسان بودم از لحاظ مذهبی هم اگه نگم خیلی بالا واقعا فوق مذهبی بودن شما فک کنید خادم حرم امام رضا علیه السلام هم بودن...
خب آقایون که همه کاسه کوزه ها رو سر خانوم می شکنید یه سوزن به دیگران یه جوالدوز به خودتونBig Grin
(۲۰/دی/۹۳ ۲۲:۵۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من نمی دونم آقایون چه اصراری دارن برن سراغ دخترای پرتوقع ...بخدا دختره کم توقع هم زیاده منتها پدر پولدار ندارن یا خودشون شغل نون وآب دار ندهرن یه جهاز معمولی دارن...شما توقعت رو بیار پایین دختر زیاده..
آقایونی هم که وضعشون خوبه انقدر به خودشون مغرورن که فک می کنن این دختری که رفتن خواستگاری باید بی چون وجرا ایشون رو بپذیره وحق هم نداره نسبت به ایشون فک کنه من خودم چند وقت پیش یکی از همین آقایون تازه به دوران رسیده رو سیاحت کردم با کمال تکبر بهم گفت من اومدم شمارو ببینم آیا مورد پسندم هستین یا نه که خب می شه گفت بله فک کنم بقیه اش مهم نیست!!!!یعنی من با ماشین زیرپاش یکسان بودم از لحاظ مذهبی هم اگه نگم خیلی بالا واقعا فوق مذهبی بودن شما فک کنید خادم حرم امام رضا علیه السلام هم بودن...
خب آقایون که همه کاسه کوزه ها رو سر خانوم می شکنید یه سوزن به دیگران یه جوالدوز به خودتونBig Grin

جانا سخن از زبان ما میگویی!Heart

اگر آقایون به خانم شون به چشم پله ترقی نگاه نکنند و سراغ هم سطح مالی و پایین تر از خودشون برن، و خانم ها بیشتر از حد خانواده ی خودشون نخوان(تا این حد مجازه وکمتر ازین خیلی خوبه ولی این حد حق خانمه) اونوقت دیگه مشکل توقع بالا وجود نخواهد داشت .
نه اتفاقا من مشکلی به خانم ها نمی‌گیرم
به خونواده ها میگیرم

به خدا آدم یه چیزایی می‌بینه دهنش باز می‌مونه. حتی از خونواده های آشنا!

عروسی یه کسی بود هفته پیش، پسره 19 سال و دختره 15 سال. آدم های ساده ای هم بودن مشکل خاصی نداشتن. به خدا توی جمع میخواستم پاشم چند نفر رو بزنم که بخاطر اینکه آشنا بودن نکشید
تهمت میزدن به این نو داماد و نو عروس! بعضی‌ می‌گفتند چقدر خرن خونواده دختره! بعضیها می‌گفتند لابد کاری کردن دختره رو انداختن بهش! خدا شاهده تا صبح سرم درد میکرد از این جماعت پست! از مجلس اومدم بیرون. خلاصه اینکه خونواده ها، 90% شعور ندارن. یا حداقل شعوری که این برهه زمانی نیاز داره!
متاسفانه چشم هم چشمی فخر فروشی تحقیر و خار کردن و خلاصه هر اخلاق ناپسندی که فکرش رو بکنید تو قضیه ازدواج وارد شده ...ارزشها تغییر کرده
بچه ها بلندپرواز و غیر واقعی بار اومدن ....
چرا راه دور برم برادرای خودم مامانم جوری بعضی اوقات از زن گرفتنش حرف می زنه انگار داداشم یگانه پسر خوب موجوده یعنی به قدری درباره اش غلو می کنن که اگه 5سال دیگه بخوان براش زن بگیرن و از همه ایده آل هاشون کوتاه بیان داداشم دیگه کوتاه نمیاد ولیاقت خودش رو یه چیزی در حد !!!!
چی بگم والا...دخترشم همین شده
یادش به خیر

چه تاپیکی بود Big Grin

عنوان تاپیک رو تصحیح می کنم :

کمبود 500000 دختر برای ازدواج Big Grin

جدیه به جان محمد ازدواج Big Grin

البته لازم به ذکر من از این خطر جستم
(۲۰/دی/۹۳ ۲۳:۳۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یادش به خیر

چه تاپیکی بود Big Grin

عنوان تاپیک رو تصحیح می کنم :

کمبود 500000 دختر برای ازدواج Big Grin

جدیه به جان محمد ازدواج Big Grin

البته لازم به ذکر من از این خطر جستم

آره آقا این خانم هایی که شما داشتین براشون کلاس میذاشتین میرن با کوچیکتر از خودشون ازدواج میکنن مشکل ازدواجشون حل میشه Big Grin
قبح این کار در سالهای اخیر ریخته و روز به روز هم عادی تر میشه و شاید در سالهای آینده بیشتر و بیشتر قبحش ریخته بشه و با کمبود دختر بزرگتر مواجه بشیم همه چیز ممکنه Big Grin

ضمنا این قد زن طلاق داده بی بچه و زن مرده هست این دوره زمونه که کار به چند همسری نمیرسه کوچیکها هم که ماشالله فراوونن یکی از دوستای من هنوز ازدواج نکردن امسال رفته بودن سفر کربلا حالا اونجا یه پسر کوچیکتر عاشقشون شده بود بیا ببین مگه ول میکرد طرف اومده به کسی که واسطه کرده بود گفته بود یه سال کوچیکترم دوست منم رفته بود تو لیست زوار نگاه کرده بود دیده بود آقا سه سال کوچیکتره ولی میخواد خودشو بزرگتر جا بزنهBig Grin دیگه آخرش مامان پسره بی خیالش کرد وگرنه ول کن نبود Big Grin همچین دنیاییه برادر خدا بزرگه
خدا گر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگریBig Grin

خودتون تعادل جمعیتی دخترا رو به هم زدین حالا مجبورین بیاین بزرگترا رو بگیرید تا مشکل ازدواجشون حل بشه همچین خدایی دارن دختراBig Grin دلها تو دستای خداست برادر . این قدر خودتون رو صاحب قدرت ندونید

این دنیا محل امتحانه همه رسیدنها و نرسیدنهاش امتحانه و هر کس به یه نحوی امتحان میشه دخترا یه جور پسرا یه جور و همیشه احتمال اینکه چیزی که میخوای نشه بیشتر

ضمنا اگه این روند ادامه داشته باشه به زودی اون تعادل جمعیتی که در مورد دختران 15 تا 19 سال و پسران 20 تا 24 سال فرموده بودید به زودی زود به هم میخوره و یه عده از این پسرا هم با بزرگترا ازدواج خواهند کرد

هرچند به نطر من هر پسر کوچیکتری نمیتونه با هر دختر بزرگتری زندگی موفقی داشته باشه اما داشتن زندگی موفق بین همچین زوج هایی رو هم انکار نمیکنم چون همچین مواردی ماشالله فراوونه
نقل قول:
خیلی از روستایی ها رو دیدم که از صد تا شهری با سواد ترن.

تحصیل کردن رابطه ای با شعور نداره.
در گفته های من حرفی از شعور دیدید؟
مطمئن باشید اون روستایی که با سواد هست، 10 تا بچه نمی زاد ، چون میداند که در ایران انواع و اقسام بحران وجود دارد ( بحران آب، بحران اقتصادی و ...) ولی یک فرد بی سواد که توانایی خواندن ندارد، از کجا میخواهد بفهمد که در دنیا چه خبر است؟ و همین می شود که اگر مدتی بگذرد جمعیت کم سواد ایران بیشتر می شود.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع