تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اعتراض به حجاب یعنی اعتراض به قانون خدا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
خانوم مصباح این برداشت شما گویا منطقی تره . چون اگه برداشت اولیه ی من باشه، میتونه علت بدحجابی الان اعتراض به همون برداشت باشه . نمیدونم نحوه ی بیان اون مطلب ادم رو به اشتباه میندازه .
نقل قول:در کتاب گنجینه‌ای از تلمود آمده است: «آن كس كه با دست خود پول به زنی می‌دهد به منظور آنكه رخسار او را بنگرد و از زیبایی او لذت ببرد، حتی اگر از حیث علم و دانش و اعمال نیك با سرور ما موسی علیه‌السلام برابر باشد از كیفر جهنم رهایی نخواهد یافت»[6].

اگر حجاب واجب نبود و بی‌حجابی آزاد بود دیگر پول دادن برای دیدن رخسار محرمی و لذت بردن از آن معنایی نداشت، زن بی‌حجاب بخصوص وضع برهنگی امروز دنیای یهود و مسیحیت طوری است كه مردان نامحرم از تمام بدن زنان و دختران نامحرم با نگاه خود لذت می‌برند. دیگر مسأله پول دادن برای دیدن رخسار او و... معنا ندارد، بنابراین معلوم می‌شود كه مسأله حجاب باید باشد تا چنین احكامی معنا و مفهوم پیدا كند.
دوستان این سومین بار است که این مطلب را ارسال می کنم .سایت زیاد باگ و مشکل دارد و این خوب نیست. معمولا نوشته های کاربران بلند است و امکان دوره نویسی آن نیست. رسیدگی کنید.
سلام.
منظور من از پست قبل "عرفی" بودن حجاب در آیین یهود نبود. منظور این بود که نوشته بالا در تلمود بیانگر اجباری بودن حجاب در آیین یهود نیست. یعنی مثلا وقتی خانمی در یهودیه بیجاب بود راهبان و یا مثلا پادشاه یهودیه او را سوار استر و الاغ نمی کرد تا در دارالحکومه تفتیتش کند. دیگه روشن تر از نمی شود گفت !
به عبارتی حجاب داشتن آن روزگار یهودیان که در نوشته بالا به آن اشاره شده بخاطر تقید دینی آنها بوده و و از فرهنگی که از سوی خود مردم پذیرفته شده نشات می گرفته.
و از طرفی هم در روایات تاریخی نیامده که یهودیان مثلا در دوران استیلای روم با بیحجابی خانم های رومی مشکل داشته باشند و اعلام جرم برای آنها بکنند. و گویا اصلا توجیه دینی نیز در دین یهود نداشته.
و دیگر آنکه امروز مسیحیت و یهود بیحجابی خود را با دین توجیه نمی کنند و نگاهی کاملا اومانیستی به آن دارند که از بعضی فلسفه های جدید غربی نشات گرفته. نتیجه انکه نیازی به اثبات حجاب برای انها نیست. چون در اصل اعتقاد به دین بین آنها نابود یا سست شده.

سپاس.

اعتراض به حجاب یعنی اعتراض به قانون خدا

یعنی لغو نظام برده داری و کنیزداری در ایران هم اعتراض به قانون خداست؟

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع