سلام
مطلب نسبتا خوبی بود
بخوایم به فیلم نمره بدیم، از جنبه های مختلف می تونیم نمره بدیم(از 10)
تاریخی: 0
سینمایی: 3
فرهنگ سازی برای غربی ها : 5
فرهنگ سازی برای ایرانی ها: 10
من زیاد با کلمه
عصبانی برای سازندگان این فیلم موافق نیستم(بحث تاریخ نگاران جدا). عصبانیت در این فیلم تخیلی هویداست ولی وجه احساسی غالب در سازندگان به نظرم
ترس و وحشت است.
به قدری این دو فیلم 300 دارای صحنه های غیر واقعی و غیر قابل باور است که به نظر من اطلاق فیلم سینمایی به آن جوک است! بیشتر شبیه فیلمهای قدیمی ابر قهرمانیست که به جای یک ابر قهرمان، 300 ابرقهرمان داریم. حتی اگر در پایان شکست بخورند و نابود شوند، ولی ابر قهرمانند!!!!

امروزه فیلمهای ابرقهرمانی هالیوودی به جایی رسیده که در تخیلی ترین شرایط، دشمن ابر قهرمان بسیار باهوش و پر قدرت است و ضربات آن کاری و در بسیاری از نبردهای یک به یک توازن برقرار است...
اما در این 2 فیلم ضد ایرانی آنچه که ما می بینیم
لشکری صدها هزار نفری قبیله ای و بی عرضه و غیر انسان ایرانی در مقابل چند صد نفر از افراد
متمدن و آزاد است. مگر در مواقعی خاصی از فیلم، پیروز میدان بلاشک این عده کم هستند آن هم در حد اینکه هر یک نفر یونانی، 10 نفر به بالا ایرانی را حریف است!
ساختن چنین فیلمی در 2014 واقعا از هالیوود بعید بود!!!
این فیلمها فیلمهایی تاریخی نیستند!
هر کسی با هر سطح دانشی کمی تحقیقات و پرس و جو از منابع معتبر و مستقل داشته باشد، برایش آشکار می شود که فیلم در واقع روایتی ساختگی از حوادث تاریخی است... از شخصیتها و زندگی آنها گرفته تا حوادثی که در متن فیلم رخ می دهد. پس این فیلم از نظر تاریخی هیچ ارزشی ندارد
اما واقعیت اینست که تاثیر هویت ساز و فرهنگی این فیلم برای غربی ها کم نیست. مخصوصا قشر کم سوادتر
به هر حال با وجود خلا دینی و تخریب دین در غرب، موثر بودن این فیلم را نمی توان نادیده گرفت
اما در مقابل، ساختن این فیلم یک قمار بزرگ در رابطه با ایرانیهاست. از طرفی در سالهای اخیر تلاش افزونی برای ایجاد باب دوستی از طرف آمریکا با ایران در جریان است و مقصر وجود دشمنی را ایران معرفی می کنند. از طرف دیگر هشدارهای داخلی دلسوزان کشور نسبت به نزدیکی با آمریکا توسط عده ای نشان از جنگ طلبی و دشمن سازی و بی تدبیری خوانده می شود.
حال ساخت چنین فیلمهایی و پخش جهانی آن واقعا چه تاثیری بر روی ایرانیها دارد؟
به نظرم اکثریت هموطنان بیش از پیش عامل دشمنی و میزان دشمنی او را خواند شناخت
صحبت راجع به این فیلمها به اینجا ختم نمی شود ولی به نظر من ساخت این دست فیلمها یک اشتباه استراتژیک و کم نظیر در سیاست خارجی و فرهنگی غرب است که بعید است این سطح اشتباهات ناشی از عصبانیت و خشم باشد. بلکه ترس و وحشت از آینده نا مطمئنی که دارند باعث شده بالاترین ریسک را برای نجات خود انجام دهند