تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهشت اجباری با شلاق!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
حانوم کوروش ایشون تفتیش عقاید اساتید رو گفتن بنده هم گفتم ما چیزی ندیدم دوباره شما زدی تو خط ماهواره و مصاحبه این حرفاDodgy
من که نگفتم کارشون طبیعیه!!!!گفتم سرجامون نشستیم می گیم لنگش کن...بعله آدمهای فاسد از تو شکم مادر فاسد نبودن.واینکه فساد به 3000میلیارد دزدی نیست شما ی نوعی 1000تومنم بدزدی فاسدی چون دستت فقط بهمون 1000تومن رسیدهSmile
تا زمانی که مملکت جناح بندی باشه چپ وراست وبالا وپایین داشته باشه اوضاع همینه...برید ببینید کی تو مملکت دو دستگی راه انداخت
من هم علاقه ی ندارم روی حرفم اصرار کنم یا بگم حرف من درسته یا بگم مثلا ماهواره حتما خوبه و از این چیزا......
من میگم روشی که در برابرش به وجود اومده اشتباهه.
این جناح بندی هم که شما میگی خیلی تاثیری روی این مسائل ندارن.من که خودم اهل هیچ کدومش نیستم.
مردم که دنبال این جناح و اون جناح نیستن که....دنبال امور روزمره خودشون هستن ولی اخبارم دنبال میکنن.
اتفاقا چه شما بخوای چه نخوای همین جناح بندی آ روی نگاهتون تاثیر داره هم در تصمیمتون هم در انتخابتون...این حرفا شعاره که من مستقل هستم..اگه این طور بود مردم به کاندیدهای مستقل رای می دادن نه جناح ها...فعلا که آدمه مستقلی دولت تشکیل نداده...
مردمم ...نگاهشون و طرز برخوردشون به این مسایل دامن می زنه
بحث ماهواره هم که خیلی قدیمیه بهتر بیخود سرش چونه نزنیم...چون به نظرم ماهواره چمع کردن هیچ ربطی به مسایل سیاسی نداره
به گفته خودتون چند درصد مردم می شینن پای اخباری یا مثلا اخبار اونا رو باور دارن بیش از همه دامن زدن به مسایل اخلاقی رواج فساد و فحشاس که داره این سیستم رو ممنوع می کنه
بسم الله الرحمن الرحیم

توی کمتر از 6 روز، 5 صفحه بحث، به نظر خودتون نتیجه ای هم داشته Huh

فک کنم به اندازه ی کافی با هم تو این مورد بحث داشتید.
هرکسی خواسته چیزی یاد بگیره، گرفته، هرکسی هم که خواسته با حرفاتون متقاعد شه، این 5 صفحه براش کافی بوده

بحث بیشتر از این، یه معنی دیگه ای رو می ده
(نه یادگیری و نه متقاعد شدن و...)

موضوع بسته می شه
موفق باشید

انگیزه علم جویی و بر حذر داشتن از خودنمایی ،جدل،و مراء....

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع