تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی و کمک به تکمیل کتابخانه‌های مناطق محروم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرّحمن الرّحیم

«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»

حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرماید:

«کتاب، آرامش دل های جویندگان و تشنگان علم است، آری، کسی که با کتاب، خود را آرامش دهد، هیچ آرامشی را از دست نداده است.»

غررالحکم ص233

باتوجه به اینکه نقش مهم و پررنگ کتاب‌خوانی در بالا بردن سطح فرهنگ افراد،غیرقابل انکار و چشم‌پوشی است،برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه‌مان،برآن شدیم تا با معرفی کتابخانه‌های مناطق محروم (در همان شهری که سکونت داریم یا حداقل رفت‌و‌آمدی به آن شهر داریم) قدمی در جهت تکمیل کتابخانه‌های مناطق محروم،برداریم.
پس از معرفی دقیق کتابخانه (نام کتابخانه،استان،شهر)،هماهنگی با کاربری که کتابخانه را معرفی نموده،برای ارسال کتاب‌ها صورت می‌گیرد.
لطفاً بزرگوارانی که تمایل به ارسال کتاب‌های مازاد ِ موجود در کتابخانه شخصی‌شان را به این کتابخانه‌ها دارند،پس از اعلام نام کتابخانه‌ها توسط کاربران،
عنوان کامل کتابهایی را که قصد اهدایشان را دارند، به همراه نام کتاب‌خانه مورد نظر،در پیام خصوصی به من اطلاع دهند تا هماهنگی‌های لازم صورت بگیرد و ارسال تمام بسته‌ها به صورت یکجا و منظّم صورت بگیرد.

[تصویر: 13910213145946177_PhotoL.jpg]

[b]+فراموش نکنیم،کتاب‌هائی که قصد اهدایشان را داریم،باید کتاب‌هائی تمیز و قابل استفاده باشند. اگر کتاب‌هائی داریم که به رغم محتوای غنی،ظاهری نامرتّب دارند،قبل از اهدا،با مراجعه به مراکز صحّافی و سایر مراکز مرتبط و تعمیر و زیباسازی کتب،آنها را با ظاهری زیبا،اهدا کنیم.

[تصویر: 13910213145935208_PhotoL.jpg]
بسم الله..

دوستان چند کتابخانه در چند روستا،برای ارسال کتب و تجهیر کتابخانه با پیگیری یکی از کاربران عزیز،شناسائی شده؛
لطفاً بزرگوارانی که تمایل به ارسال کتب (کتب ارزشی،آموزشی،داستانی،شعر و ... ) دارند،لطفاً برای هماهنگی به من پیام خصوصی بفرستند.

لطفاً فقط اقدام به ارسال کتب نو یا در حدّ نو (برای کتب آموزشی و کمک آموزشی) یا تعمیر شده و خوب (قابل قبول برای سایر کتب) بفرمائید.Smile
سلام
مرسی از طرح خوبتون
کتابای دانشگاهی هم بدرد میخوره؟
چون تو روستا دانشگاه و دانشجو نیست پرسیدمHuh
بله بانو؛
فقط درمورد کتب دانشگاهی (و به طور کلی آموزشی)، نو یا در حدّ نو بودن اهمیتی خیلی بیشتری داره..Wink
من فکر کنم کتاب نفرستم ثواب زیادی میکنم! Smile
الان نگاه کردم،با این وضعیت باید مسخ فرانسس کافکا رو بفرستم واسه این بندگان خدا!! Confused
بسم الله..

دوستان اولین سری ارسال بسته‌ها،29 خرداد ماه ان شاءالله انجام می‌شود.
بزرگوارانی که تمایل به اهدای کتابهایشان دارند،برای هماهنگی‌های لازم حداکثر تا 25 خرداد به من پیام خصوصی بفرستند.
بسم الله الرحمن الرحیم

من یه تعداد کتب اموزش زبان های برنامه نویسی دارم ظاهرشون هم تقریبا سالم و نو هست فقط یه مسئله هست که برای یکی و دو سال اخیر نیستن هیچ کدوم اگر به کار بیان باعث خوشحالیه.

[تصویر: Photo0289_1_.jpg]

بابت کیفیت پایین متاسفم،عجله ای هست.ولی فکر کنم اسامی واضحه.
هماهنگ می‌کنم باهاتون ان شاءالله.
بسم الله..

دوستان اولین سری کتاب‌ها به کرمانشاه ارسال شدند و با پیگیری یکی از خانوم‌های ناظر،توزیع شدند.

منتظر حضور و مشارکت شما برای ارسال سری‌ دوم کتاب‌ها هستیم.Smile
به نام خدا

با تشکر از طرح خوبتون
من و دوستام یه سری کتاب نو داریم که قصد داشتیم به یه جا اهداشون کنیم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع