تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تاريخچه پوشش در ايران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۳۰)fateme-m نوشته است: [ -> ]ایران با رای اکثر مردم یک کشوره اسلامی نامیده شده و حجاب در این کشور اجباریه.
این موضوع کاملا روشنه و اصلا بحثی روش نیست.
من به شخصه با حجاب موافقم
اما به این موضوع فکر کردین وقتی برخوردای ناهنجار با افرادی که بدحجاب هستند صورت میگیره چه خطری برای ایران به وجود میاد؟
بخدا قسم طرز فکر همه ی مردم مهمه.
یک نفر یعنی یک خانواده.
اتحاد نباید بشکنه.
تا حالا فکر کردین اگه الان در مورد حجاب در ایران رای گیری بشه چند نفر به حجاب رای خواهند داد؟
منظور من از اجبار برای حجاب برخوردای افراد و مقامات مختلف با بدحجابیه مثل گشت ارشاد!
من به چشم خودم دیدم که مامورای گشت ارشاد چه حرکات زننده ای انجام میدن.
این اجبار برای حجاب با این لحن فقط دشمنی میاره...
بهتر نیست کمی مهربون تر و انسانی تر برخورد بشه؟
برای تبلیغ حجاب و نشون دادن فوایدش رسانه ها چقدر تبلیغ میکنن؟؟؟
آگاهی بخشی به صورت وسیع باید انجام بشه

نمیگم مشکلات کامل حل میشه اما تا حد زیادی حل میشه

انشاء الله...
من با شما موافق ولی این حساسیت بیش از نیمیش تبلیغات و بزرگ نمایی شبکه های ماهواره ای هست. من نمیدونم شما کجای تهران زندگی میکنید ولی در مکانی که من زندگی میکنم دختران و زنان به ظرز بسیار فجیحی لباس های زننده میپوشن و من واقعا به غیرت مردانشان شک میکنم. و به نظر من که نیرو انتظامی اصلا با انها هیچ برخوردی نداره و من تا به حال گشت ارشاد خیلی کم دیدم و هیچ وقت ندیدم کسی رو بزنن یا بد باشن. حالا شما دیدید ولی به نظر من اینا همش تبلیغات این شبکه های ماهواره است.
(۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۸)Hamed jokar نوشته است: [ -> ]من با شما موافق ولی این حساسیت بیش از نیمیش تبلیغات و بزرگ نمایی شبکه های ماهواره ای هست. من نمیدونم شما کجای تهران زندگی میکنید ولی در مکانی که من زندگی میکنم دختران و زنان به ظرز بسیار فجیحی لباس های زننده میپوشن و من واقعا به غیرت مردانشان شک میکنم. و به نظر من که نیرو انتظامی اصلا با انها هیچ برخوردی نداره و من تا به حال گشت ارشاد خیلی کم دیدم و هیچ وقت ندیدم کسی رو بزنن یا بد باشن. حالا شما دیدید ولی به نظر من اینا همش تبلیغات این شبکه های ماهواره است.

من تهران زندگی نمیکنم

برای من هم خیلی جالبه چون دوستانی که تهران هستند همیشه میگن گشت ارشادی نمیبینند

شاید دلیلش اینه که مقامات خیلی هم نمیتونند رو تهران فشار بیارند خصوصا افرادی که برای خودشون دم و دستگاهی به هم زدند.

منم اول باور نداشتم که مشکل خاصی تو این برنامه ی گشت ارشاد پیش اومده باشه.
اما هیچ وقت یک طرفه نباید قضاوت کرد.

من سعی ندارم سازمان یا پروژه ای رو تخریب کنم اما واقعا برخوردایی هم که دیدم وحشتناک بوده.

فضای گناه فراهمه اما توقع داریم مردم گناه نکنند...

این همه پوشاک و لباسای زننده پشت ویترین فروشگاه ها چیکار میکنه؟

تالارهای عروسی مختلط برای چی باز هستند؟

چرا افراد سرشناس مثل بازیگرها راحت و بدون ترس میتونند بدحجاب بگردن و کسی بهشون تذکر نمیده در حالی که میدونیم جوونا چقد تحت تاثیر بازیگرها و افراد رسانه ای قرار دارن.

مشکلات زیاده!

من یه دختر 19 ساله هستم و مطمئن باشید بیشتر از شما با دخترای هم سن و سال خودم رفت و آمد داشتم و مشکلاتشونو دیدم.

میدونید وقتی گشت ارشاد میبرتشون به نیروی انتظامی بعدش چ اتفاقی میفته؟!!!

هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!!

یا پدرشون میره و به مامور پول میده و دخترشو آزاد میکنه
یا زنگ میزنن به یه آشنایی و میاد قضیه رو حل میکنه!
در بعضی موارد هم که مامور انتظامی خیلی وظیفه شناس باشه یه تعهدی میگیره و به عنوان جریمه پولی دریافت میکنه.

این وسط کی رو ارشاد کردن؟!!!!

حالا بماند که مامورین عزیز ارشاد منظورم آقایونشون هستند چندبار به اون دختر دست میزنن و بازوشو میگیرن که مثلا بهش بگن راه برو!!!

بازم میگم من قصده تخریب ندارم ولی هیچ نتیجه مثبتی هم ندیدم.

درضمن ما اصلا ماهواره نداریم که تحت تاثیر برنامه و یا تبلیغشون باشم.
آدمی هم نیستم که حرف و یا تبلیغ و تصویری رو زود و بدون تحقیق باور کنم.
(۴/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۶)fateme-m نوشته است: [ -> ]من تهران زندگی نمیکنم

برای من هم خیلی جالبه چون دوستانی که تهران هستند همیشه میگن گشت ارشادی نمیبینند

شاید دلیلش اینه که مقامات خیلی هم نمیتونند رو تهران فشار بیارند خصوصا افرادی که برای خودشون دم و دستگاهی به هم زدند.

منم اول باور نداشتم که مشکل خاصی تو این برنامه ی گشت ارشاد پیش اومده باشه.
اما هیچ وقت یک طرفه نباید قضاوت کرد.

من سعی ندارم سازمان یا پروژه ای رو تخریب کنم اما واقعا برخوردایی هم که دیدم وحشتناک بوده.

فضای گناه فراهمه اما توقع داریم مردم گناه نکنند...

این همه پوشاک و لباسای زننده پشت ویترین فروشگاه ها چیکار میکنه؟

تالارهای عروسی مختلط برای چی باز هستند؟

چرا افراد سرشناس مثل بازیگرها راحت و بدون ترس میتونند بدحجاب بگردن و کسی بهشون تذکر نمیده در حالی که میدونیم جوونا چقد تحت تاثیر بازیگرها و افراد رسانه ای قرار دارن.

مشکلات زیاده!

من یه دختر 19 ساله هستم و مطمئن باشید بیشتر از شما با دخترای هم سن و سال خودم رفت و آمد داشتم و مشکلاتشونو دیدم.

میدونید وقتی گشت ارشاد میبرتشون به نیروی انتظامی بعدش چ اتفاقی میفته؟!!!

هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!!

یا پدرشون میره و به مامور پول میده و دخترشو آزاد میکنه
یا زنگ میزنن به یه آشنایی و میاد قضیه رو حل میکنه!
در بعضی موارد هم که مامور انتظامی خیلی وظیفه شناس باشه یه تعهدی میگیره و به عنوان جریمه پولی دریافت میکنه.

این وسط کی رو ارشاد کردن؟!!!!

حالا بماند که مامورین عزیز ارشاد منظورم آقایونشون هستند چندبار به اون دختر دست میزنن و بازوشو میگیرن که مثلا بهش بگن راه برو!!!

بازم میگم من قصده تخریب ندارم ولی هیچ نتیجه مثبتی هم ندیدم.

درضمن ما اصلا ماهواره نداریم که تحت تاثیر برنامه و یا تبلیغشون باشم.
آدمی هم نیستم که حرف و یا تبلیغ و تصویری رو زود و بدون تحقیق باور کنم.
درباره تهران نمیدونم ولی در کل وضع تو تهران از همه جا بد تره اتفاقا گشت باید بیشتر باشهDodgy
در باره اون مراحل گشت ارشاد که گفتید یعنی پدر دختره میره همین جوری ازاد میکنه میاره دختره رو خونه هیچی بهش نمیگه؟؟Dodgy
در مورد اون مامور بی غیرت که حاضره با ناموس وطنش این کار رو کنه میکنه نه تقصیر اسلام هست نه تقصیر دولت و کشورDodgy
(۴/مرداد/۹۳ ۱۲:۱۵)Hamed jokar نوشته است: [ -> ]درباره تهران نمیدونم ولی در کل وضع تو تهران از همه جا بد تره اتفاقا گشت باید بیشتر باشهDodgy
در باره اون مراحل گشت ارشاد که گفتید یعنی پدر دختره میره همین جوری ازاد میکنه میاره دختره رو خونه هیچی بهش نمیگه؟؟Dodgy
در مورد اون مامور بی غیرت که حاضره با ناموس وطنش این کار رو کنه میکنه نه تقصیر اسلام هست نه تقصیر دولت و کشورDodgy

به نظر من مشکل اصلی اونجاییه که افرادی که باید کارشونو درست انجام بدن.. نمیدن!!!

ارشاد یعنی چی؟؟؟
یعنی با فرد مورد نظر صحبت کنی و به راه راست هدایتش کنی و متوجهش کنی کاری که الان داره انجام میده اشتباهه...

پدر دختره چرا باید حرفی به دخترش بزنه؟ تربیت و عقاید خانوادش اینطور بوده.

گشت ارشاد شده بود یه جور منبع درآمد!
یادم میاد پارسال تابستون یکی از دوستامو گرفته بودند و بخاطره هر ناخونش که لاک داشت 10هزار تومن جریمش کردن!Big Grin

واقعا مسخرست! قصد ارشاده یا کسب درآمد؟!!!

بهتر نیست یه سری کلاسای اجباری برای این افراد گذاشته میشد و از عواقب کارشون مطلعشون میکردن؟!!

اتفاقا تقصیره این کشوره که همچین آدمای بی لیاقتی میتونند انقدر مقام داشته باشند که به یه دختر غریبه دست بزنن و کسی هم بازخاستشون نکنه.

این برخوردا بازتاب خیلی وحشتناکی داره.

امیدوارم که مشکلات حل بشهAngel
(۴/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۳)fateme-m نوشته است: [ -> ]به نظر من مشکل اصلی اونجاییه که افرادی که باید کارشونو درست انجام بدن.. نمیدن!!!

ارشاد یعنی چی؟؟؟
یعنی با فرد مورد نظر صحبت کنی و به راه راست هدایتش کنی و متوجهش کنی کاری که الان داره انجام میده اشتباهه...

پدر دختره چرا باید حرفی به دخترش بزنه؟ تربیت و عقاید خانوادش اینطور بوده.

گشت ارشاد شده بود یه جور منبع درآمد!
یادم میاد پارسال تابستون یکی از دوستامو گرفته بودند و بخاطره هر ناخونش که لاک داشت 10هزار تومن جریمش کردن!Big Grin

واقعا مسخرست! قصد ارشاده یا کسب درآمد؟!!!

بهتر نیست یه سری کلاسای اجباری برای این افراد گذاشته میشد و از عواقب کارشون مطلعشون میکردن؟!!

اتفاقا تقصیره این کشوره که همچین آدمای بی لیاقتی میتونند انقدر مقام داشته باشند که به یه دختر غریبه دست بزنن و کسی هم بازخاستشون نکنه.

این برخوردا بازتاب خیلی وحشتناکی داره.

امیدوارم که مشکلات حل بشهAngel
امید وارم
سلام.ینظرم بحث خوبیه!
حدیثی هست یادم نیست ازکدوم معصومه:آدمی حریص است برآنچه ازان نهی شده!
اگرجووناامروزه ازبدحجابی نهی بشن عاقبت خوبی نداره.خودم تجربه کردم.امسال که سال اول دبیرستان بودم مدیرمون کلــــــی گیرمیداد لامصب خواهربسیجی بود پاچه شلوار20سانت،مانتو4سانت زیرزانو،ازکمر ازهرطرف4 سانت گشادباشه!کلیپس ممنوع وحجاب هم که دیگه نگووو!شایدبچه هاتو مدرسه رعایت می کردن امابیرون نتیجه عکس داحتی خودمن تایه مدت ازهرچی حجاب وچادربودبدم میومد.بنظرم اجتماع ایران بایدبه جوونا اجازه بده خودشون به خوبی حجاب،به امنیتی که فراهم میکنه پی ببرن!
(۴/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۷)آیدا77 نوشته است: [ -> ]سلام.ینظرم بحث خوبیه!
حدیثی هست یادم نیست ازکدوم معصومه:آدمی حریص است برآنچه ازان نهی شده!
اگرجووناامروزه ازبدحجابی نهی بشن عاقبت خوبی نداره.خودم تجربه کردم.امسال که سال اول دبیرستان بودم مدیرمون کلــــــی گیرمیداد لامصب خواهربسیجی بود پاچه شلوار20سانت،مانتو4سانت زیرزانو،ازکمر ازهرطرف4 سانت گشادباشه!کلیپس ممنوع وحجاب هم که دیگه نگووو!شایدبچه هاتو مدرسه رعایت می کردن امابیرون نتیجه عکس داحتی خودمن تایه مدت ازهرچی حجاب وچادربودبدم میومد.بنظرم اجتماع ایران بایدبه جوونا اجازه بده خودشون به خوبی حجاب،به امنیتی که فراهم میکنه پی ببرن!
نه اصلا این طور نیست اگر ازادی داده بشه صنعت مدیا خودمون فعال میشه و تبلیغ بد حجابی میکنه. دقیقا مثل ترکیه فکر کردید برای چی شبکهدهای ماهواره همه دارن فیلم ترکی میزارن چون به ذهن ما القا میکنه میتونید هم مسلمان باشید هم بی حجاب و حجاب فقط ما مکانهای مذهبی و سوگواری هست. اگر توجه کرده باشید.
به هر حال ازادی حجاب مضره چون تو هر کشور اسلامی که ازاد شده باعث از بین رفتن شده نمونش هم بوسنی ترکیه اذربایجان و در اینده هم افغانستان و سوریه
منظورمن اینقدر ازادی هم نبود،آزادی هم حد وحدودخودش روداره فقط بایدددراین باره کمی بهترباجوونا برخوردبشه وفعالیت های فرهنگی صورت بگیره تامردم خودشون ارطرفداران حجاب بشن نه مخالفانش.همین ادم هایی مثل مدیرما هستن که دخترا روازحجاب متنقرمی کنن
(۴/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۹)Hamed jokar نوشته است: [ -> ]نه اصلا این طور نیست اگر ازادی داده بشه صنعت مدیا خودمون فعال میشه و تبلیغ بد حجابی میکنه. دقیقا مثل ترکیه فکر کردید برای چی شبکهدهای ماهواره همه دارن فیلم ترکی میزارن چون به ذهن ما القا میکنه میتونید هم مسلمان باشید هم بی حجاب و حجاب فقط ما مکانهای مذهبی و سوگواری هست. اگر توجه کرده باشید.
به هر حال ازادی حجاب مضره چون تو هر کشور اسلامی که ازاد شده باعث از بین رفتن شده نمونش هم بوسنی ترکیه اذربایجان و در اینده هم افغانستان و سوریه

آرادی خیلی فرق داره با سخت نگرفتن!و فکر کنم منظور دوستامون هم همین دومی بود..
الانم که بقول خودتون آزادی داده نشده، تبلیغ بد حجابی تو کشور فراوونه! باور نمیکنید؟ یه سر به فروشگاه های مانتو فروشی بزنید..
نمیشه همه چیزو تقصیر دولت و کشور انداخت، بالاخره هر کسی خودش عقل داره (درسته همه یجور ازش استفاده نمی کنن!) ولی اونا بی تقصیرم نیستن..
نمونش همین رفتارای گشت ارشادی که دوستمون فرمودن، واقعا بده! من تهران نیستم ولی تو تهرانم این رفتارای زننده خیلی دیده شده..
فقط همینو میدونم که دیگه امکان نداره کل جوونای کشور تشویق بشن به حجاب..گشت ارشادم فقط وضعو از اینی که هست خرابتر میکنه..
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع