تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تایید شد شهادت سردار حاج عبدالله اسکندری در سوریه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
پیام آیت‌الله حائری شیرازی به مناسبت شهادت سردار حاج عبدالله اسکندری[تصویر: fa0e8205c29cb6c266e0f0cf0af4c25e.jpg]
ه گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ آیت الله محی الدین حائری شیراز نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در پیامی شهادت سردار رشید اسلام حاج عبدالله اسکندری مدافع حرم مطهر حضرت زینب(سلام الله علیها) در سوریه را تبریک و تسلیت گفت.
در این پیام که روز جمعه صادر شد و با آیه مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا آغاز شده، آمده است: شهادت سرافرازانه سردار رشید اسلام در جبهه های هشت سال دفاع مقدس و رییس سابق و پرتلاش بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و بالاخره فرمانده جبهه مقاومت برای دفاع از حریم حرم اهل‌بیت(علیهم السلام) حاج عبدالله اسکندری را تبریک و تسلیت می‌گویم.
آیت الله حائری شیرازی در این پیام یادآور شد: آن بزرگ مرتبه، سرداری است که سرش را به مثابه سرداران کربلا برای گرفتن جایزه از دشمنان اهل بیت(علیه السلام) از شهری به شهری بردند.
نماینده مردم فارس در این پیام افزود: گوارا باد بر خانواده او این افتخار و گرامی باد بر سایر برادران دینی پیروی از آن بزرگوار که با خدای خود پیمان سربازی بسته بود و به عهد خود نیز تمام کمال عمل نمود.
در ادامه این پیام آمده است: یعقوب(علیه السلام) طبق مشیت الهی حاضر نشد برادر یوسف را بدون گرفتن وثیقه الهی به برادرانش بسپارد، طبیعی است که خداوند متعال هم طبق مشیت خود بدون اخذ وثیقه حضرت بقیه الله الاعظم را به میان امت برنخواهد گرداند.
انتهای پیام نماینده فارس در مجلس خبرگان حاکیست: از نیمه خرداد 42 تاکنون و تقدیم شهدا و جانبازانی چون حاج عبدالله اسکندری، تقدیم وثیقه امت برای وصال آن امام منتظر است، مبارک باد بر این خانواده عزیز که در مقابل آنچه تقدیم کردند بزرگترین پاداش را که همانا دیدن روی آنکه همه عمر منتظرش بودیم، دریافت خواهند کرد.
حاج عبدالله اسکندری مدیرکل سابق بنیاد شهید استان فارس پس از عمری جهاد و خدمت صادقانه که سالیان دراز در آرزوی شهادت بود با حضور در حرم مطهر حضرت زینب(سلام الله علیها) و در کسوت مدافعان حرم آل الله به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
تصاویر شهید اسکندری ....
[تصویر: 681002c73b1475ae223bd8a7ebe34522.jpg]

[تصویر: 10341701_591807854267819_2831441725013685928_n.jpg]

[تصویر: 811819f434bf51f02955b0b894a22d35.jpg]

[تصویر: IMAGE635369972848536479.jpg]
خدا رحمت کنه این مردان بزرگ رو
و به خانواده هاشون صبر و استقامت بده
اللهم ارزقنا .... خوش به سعادتش
اللهم ارزقنا ...

[/b]

[b]علوی می میرم، مرتضوی می میرم
انتقام حرم زینبو من می گیرم!!!!!!!!![/b]
سر ملت سوریه رو میدیم اونقد ناراحت نمی شدم( سوری نبودم نمی تونستم درکشون کنم)
خیلی دردناکه. یه جوری شدم.
عند ربهم...
خدا از ما راضی باشه و ظهور رو نزدیک کنه .
اللهم عجل لولیک الفرج
خدا رحمتشون کنه، این مدافع و نگاهبان حرم مدافع حریم ولایت و سرور جوانان اهل بهشت
عشق است بر اسمان پریدن *** عشق است در خاک خون تپیدن


کلنا عباسک یا زینب
آدرس های مرجع