تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چــــــونه B چـــــــــــونه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز
از عنوان تاپیک معلومه حرفم چی هست...
چیزی که مدتیه ذهنمو درگیرم این هستش که آیا لازمه و اصلاً صحیحه که یه خانم چونه بزنه برای گرفتن تخفیف...
نتیجه ای که خودم گرفتم اینه:
چونه نزن خانم محترم!!!!!! با نامحرم که اصلا با خانم ها هم سعی کن زیاد شیرین نشی که به دردسر میوفتی...
بخصوص اگه لحن حرف زدنت جوریه که باعث جلب توجه میشه و متاسفانه خودت هم نمیتونی کنترلش کنی!
شاید براتون جالب باشه بدونید که گاهی حتی تخفیف گرفتن از یه فروشنده خانم هم براتون دردسر ساز میشه...
یوقت دیدی خانم محترم همونجا ازتون خواستگاری کرد برای یکی از خویشاوندان محترم!! یوقتم میبینی آرزو میکنه ای کاااااااااااااااااااااش پسری همسن شما داشتمConfusedBig Grin

یوقتم ممکنه آقایون ازتون بپرسن: ببخشید خانوم! شما ازدواج کردین!؟!؟!؟!؟!؟! حالا یکی نیست بگه به شما چه!؟!؟!؟!؟!؟!
خب از این حرفا بگذریم...من قبلاً آدمای طرف مقابلم رو مقصر میدونستم که اینا مریضن و دین ندارن و..
.
ولی بعدش به این نتیجه رسیدم منم مقصرم...گیرم همه مریض! تو چرا یه اشتباه رو تکرار میکنی!؟!؟!؟ اونا بد! تو که ادعای خوبیت میشه چرا کار غیرضروری و پرضرر انجام میدی؟
نمیتونی لحنتو عوض کنی، ساکت باش!
خرید نکن! مگه مجبوری!؟ اصلا رفتی خرید بگو خدایا فلان قدر واسم گرونتر حساب کردن بخاطر رضای تو هیچی نمیگم، بجاش تو واسه عذابم تخفیف بده...تو که ارحم الراحمینی و نیاز به چونه زدن هم نداری برام حساب کتاب کن...
البته همیشه هم دلیلش تخفیف گرفتن ولحن شیرین داشتن نیست...ممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه...
برای خودم پیش اومده داشتن حجاب کامل هم میتونه جلب توجه کنه...بخصوص برای فامیل و دوست و آشنا...ولی فعلا حرفم تخفیف گرفتنه بخصوص از فروشنده های نامحرم...
کل حرفم اینه چونه زدن هرچند جایز و صحیح و به جا باشه، مناسب یه خانم مسلمان و شیعه نیست...

نظر شما چیه!؟
نمیشه که خرید نکرد!
گاهی واقعا قیمتا بالاست، موافق چونه زدن نیستم و خودمم از این کار خوشم نمیاد ولی دیدم کساییو که مجبورن واسه خرید یه دست لباس واسه بچشون کلی چونه بزنن تا یکم تخفیف بگیرن..هستن خونواده هایی که توان خرید یه لباس شب عید واسه بچشون ندارن و با کلی ترس و لرز میرن خرید که مبادا نتونن لباس موردعلاقه بچشونو بخرن..چاره ای نمیمونه غیر از چونه زدن..
بسم الله الرحمن الرحیم
البته فرهنگ فروشندگی هم باید تغییر کنه و فروشنده به صورت پیش فرض که مشتری خواهان چونه زدن هست قیمت ها رو دوبله سوبله نگه.
من خودم اگه گرون باشه نمی خرم و اگه ارزون باشه یعنی قیمت منطقی باشه می خرم.
چونه زدن رو دوست ندارم.(البته برای دوستام خوب چونه می زنم اما برای خودم چونه نمی زنم.Big Grin)
باز هم اینها از عدم آگاهی از قوانین دین در مورد خرید و فروش(مکاسب) نشئت میگیره.
در مورد صحبت زن با مرد نا محرم هم بیشتر از چند کلمه اون هم به ضرورت، توصیه نشده.
یا حق
آدرس های مرجع