شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
این تاپیک رو نیاز داشتم چون یدونه مشابه اش اومد اما نتیجه نداد. حالا قصدم رو بیان می کنم:
من خیلی وقته دنبال طرق مختلف اثبات توحید هستم. سنتی، مدرن، علمی، روایی و ...
چند باری هم چند سوالی مطرح کردم و به جاهایی رسیدم، مثلا داروینیسم و استفاده از تناقضات ایده آلیسم و ...
حالا چشمم به آشوب افتاده و ظاهرا این نظریه خرش خیلی پیش بقیه میره.
متاسفانه خواستم تحقیقی کنم اما اولین و معتبرترین منبع همون ویکی صیهون بود که زیاد جالب نبود. بقیه منابع هم دست کمی از این منبع موصق(!) نداشتن.
از یه نظر دیگه چون بحث سطح بالایی، مخ من نمی کشه. همش اصطلاحو اینجوری چیزاست که حالیم نمی شه.
می خواستم اگه کسی علمش رو داره بیاد یه توضیح ساده اما مفید درباره اش بده تا مغزم گرم شه. بعد نتیجه بگیره می شه از طریق این نظریه توحید رو اثبات کرد؟
بعد از این چند سالی که از خدا زندگی گرفتم به یک مطلبی رسیدم
امکان نداره توحید رو بشه اثبات کرد اگر طرف مقابل نخواد و لج کنه چون در حوزه غیبه مثل وجود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و اگر بخواد با کوچکترین نگاه به پیرامونش ایمان میاره
من در این صفحه حرفمو زدم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-410-page-7.html
و چون احتمالا متکلم وحده میشم فایده ای نداره
نه دوست عزیز!
من می خوام توحید رو به خودم اثبات کنم.
من هم همین نظرو دارم. نمیشه توحید رو برای کسی ثابت کرد. بلکه باید خودت برای خودت ثابت کنی.
من هم می خوام توحید رو به خودم ثابت کنم( نمی خوام کورکورانه قبول کنم )
پس فردا شب اول قبر می پرسن که تو می تونستی فکر کنی، چرا ثابت نکردی...
(۱۵/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۴)bidel نوشته است: [ -> ]نه دوست عزیز!
من می خوام توحید رو به خودم اثبات کنم.
من هم همین نظرو دارم. نمیشه توحید رو برای کسی ثابت کرد. بلکه باید خودت برای خودت ثابت کنی.
من هم می خوام توحید رو به خودم ثابت کنم( نمی خوام کورکورانه قبول کنم )
پس فردا شب اول قبر می پرسن که تو می تونستی فکر کنی، چرا ثابت نکردی...
سوال
شما امام حسین رو چقدر قبول داری؟
(البته ببخشید پرسیدم)
اگه بخوام از ته دل بگم
من به جای امام حسین، حسین ابن علی ابن ابی طالب رو قبول دارم. به عنوان ادامه دهنده مسیر علی. و اگر قرار باشه کسی رو قبول داشته باشم، علی و پیروان و هم مسلکانش هست.
نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه، منظورم وراثت نیست. منظورم ادامه دهنده بودن ایشون هست.
(۱۵/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۳)bidel نوشته است: [ -> ]اگه بخوام از ته دل بگم
من به جای امام حسین، حسین ابن علی ابن ابی طالب رو قبول دارم. به عنوان ادامه دهنده مسیر علی. و اگر قرار باشه کسی رو قبول داشته باشم، علی و پیروان و هم مسلکانش هست.
نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه، منظورم وراثت نیست. منظورم ادامه دهنده بودن ایشون هست.
چقدر به ایشان اعتماد دارید؟
فکر کنم انتهای حرفتون رو خوندم.
اما می گم.
من بهشون اعتماد کامل دارم. چون به عصمت ایشان ایمان دارم.
(۱۵/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۷)bidel نوشته است: [ -> ]فکر کنم انتهای حرفتون رو خوندم.
اما می گم.
من بهشون اعتماد کامل دارم. چون به عصمت ایشان ایمان دارم.
بله
پس فقط بهشون اعتماد کنید و چشم بسته دستتون رو بدید بهشون
ضرر نمیکنید
به همین راحتی
نقل قول:بله
پس فقط بهشون اعتماد کنید و چشم بسته دستتون رو بدید بهشون
ضرر نمیکنید
به همین راحتی
می دونید مشکل من چیه؟
من توحید رو قبلا قبول کردم( با دلایلی دیگر ) و به تبع اون به معصومین هم اعتماد کردم.
اما حالا می خوام چیزی رو امتحان کنم که تماما عقل خودم باشه. می خوام واقعا لمسش کنم که نمی شه فقط با عقل توحید رو ثابت کرد و نیاز داری اعتماد کنی.
تا دیروز این مسئله برام روشن بود. اما حالا با مطرح شدن آشوب تو ذهنم، دارم اعتقادم رو از دست می دم.
باید آشوب رو درک کنم( حتی به ساده ترین روش ) تا مطمئن شم که توحید رو نمی شه باهاش ثابت کرد و اینجوری خیالم از بابت اعتمادم راحت شه.
(۱۵/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۷)bidel نوشته است: [ -> ]می دونید مشکل من چیه؟
من توحید رو قبلا قبول کردم( با دلایلی دیگر ) و به تبع اون به معصومین هم اعتماد کردم.
اما حالا می خوام چیزی رو امتحان کنم که تماما عقل خودم باشه. می خوام واقعا لمسش کنم که نمی شه فقط با عقل توحید رو ثابت کرد و نیاز داری اعتماد کنی.
تا دیروز این مسئله برام روشن بود. اما حالا با مطرح شدن آشوب تو ذهنم، دارم اعتقادم رو از دست می دم.
باید آشوب رو درک کنم( حتی به ساده ترین روش ) تا مطمئن شم که توحید رو نمی شه باهاش ثابت کرد و اینجوری خیالم از بابت اعتمادم راحت شه.
با ابزار عقل نمیشه توحید رو اثبات کرد
توحید و کلا عالم غیب ابزار دیگری میطلبد
اون نشانی که دادم مطالعه کنید