آخ

اگه خودکشی حلال و آزاد بود با این وضع همه باید خودمون رو می کشتیم .
ای واااای

(۱۸/خرداد/۹۳ ۱۸:۴۶)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]آخ
اگه خودکشی حلال و آزاد بود با این وضع همه باید خودمون رو می کشتیم .
ای واااای 

بسم الله
با عرض سلام
بجای خودکشی و نا امید شدن که هر دوشون گناهان بسیار بزرگی هستن بیایم با توکل بر خدا دیگه تمام تلاشمون بکنیم و ان شاء الله گناه نکنیم و برای گناهان گذشته استغفار کنیم مهم اراده کردن و خواستن هست ،ان شاء الله تلاش کنیم خدا به حرکتمون برکت میده و کمک میکنه تا بتونیم ان شاء الله باعث شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشیم ...
مخصوصا این ماه ،ماه شعبان ،فرصت خوبی برای توبه کردن و تلاش کردن برای گناه نکردن هست...
پ.ن: این حرفایی که گفتم خطاب به خودم بود باشد که ان شاء الله عامل باشیم...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
(۱۸/خرداد/۹۳ ۱۹:۰۹)farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله
با عرض سلام
بجای خودکشی و نا امید شدن که هر دوشون گناهان بسیار بزرگی هستن بیایم با توکل بر خدا دیگه تمام تلاشمون بکنیم و ان شاء الله گناه نکنیم و برای گناهان گذشته استغفار کنیم مهم اراده کردن و خواستن هست ،ان شاء الله تلاش کنیم خدا به حرکتمون برکت میده و کمک میکنه تا بتونیم ان شاء الله باعث شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشیم ...
مخصوصا این ماه ،ماه شعبان ،فرصت خوبی برای توبه کردن و تلاش کردن برای گناه نکردن هست...
پ.ن: این حرفایی که گفتم خطاب به خودم بود باشد که ان شاء الله عامل باشیم...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
صددرصد حرف شما درست است .
منظور بنده ناتوانی ما در جبران این همه صبر و مهربانی مولا بود .
در اون صورت که قطعا حرف شما درست است .
این دومین متنیه که تو این هفته میخونم اعصابم میریزد بهم... انگار با پتک زدن تو سرم...
جای خود کشی ....... نفس کشی باید کرد
ولی ...........................
مایی که تو گناه غرق شدیم بخوایمم ترکشون کنیم خیلی سخته برامون

یکی یکی شروع کنیم
(۱۸/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۷)baharkhanom نوشته است: [ -> ]مایی که تو گناه غرق شدیم بخوایمم ترکشون کنیم خیلی سخته برامون 
یکی یکی شروع کنیم
کارگاههای بیداری اندیشه را دریاب که خیلی کمکت میکنه
بخصوص 40 روز بدون گناه