شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
حالا فرض بگیریم لباس ابن سینا اینطور بوده
ابن سینا مرد بود یا زن؟
یعنی هرطور که مردها لباس بپوشن زن هم باید همون قالب رو به خودش بگیره؟
واقعا صحنه هایی از برخی افراد عقده ای دیدم که ..............

من هنوز نمیفهمم مشکل این لباس چیه ؟
بلند و گشاده دیگه . یه کلاه هم داره که تمام مزش به پرت کردنشه.

.
ممنون از همه دوستان با همه ي عقايد و نظراتشون
به نظر من آنچه بيشتر از هرچيزي مشمئز كننده است نفس تقليد بدون تفكر و اطاعت كوركورانه و بي اختيار و از همه بدتر ،" خود "، نبودن و اداي ديگران را در آوردن است .
اينكه چيزي را كه خوب است وارد عرصه زندگي ات كني فارغ از اينكه مال كيست و كجاست شايد عيبي نداشته باشد اما اينكه اصلا نداني " يعني چه ؟ " و " مفهومش چيست؟" و فقط ادا در بياوري ؛ نفرت خود صاحب سبك را هم بر مي انگيزد.
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۰:۳۱)bidel نوشته است: [ -> ]چیز ذیگه ای پیدا نمی شد بهش گیر بدین؟
مثلا الآن این لباس بی بند و باری رو رونق داده تو جامعه؟
یا عامل فساد اخلاقیه؟
من خودم از این لباس خوشم میاد. به نظرم خیلی شیک و قشنگه(اما حاضر نیستم بپوشمش!)
اگه با این مدل استدلال ها پیش بریم.
عالمان پروتستان(یا هم دروایششون) یه عبای قهوه ای می پوشیدن که الان روحانیون خودمون هم از اون استفاده می کنن( همونی که بهش می گیم عبای یخه بیضی)... این چی؟ این هم باید برداشته شه؟
دلیل نمی شه هر چی از بیگانه است رو بندازیم دور
چون
مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاء بَيْنَهُمْ
(۲۵/خرداد/۹۳ ۰:۲۹)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]چون
مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِينَ مَعَهُ [b]أَشِدَّاء عَلَى الْكُفَّارِ[/u] رُحَمَاء بَيْنَهُمْ
در كاربرد اين آيه در مورد اين موضوع خاص مطمئن نيستم!
(۲۵/خرداد/۹۳ ۱:۱۱)رضا1357 نوشته است: [ -> ]در كاربرد اين آيه در مورد اين موضوع خاص مطمئن نيستم!
آيه كه واضحه، برادر بزرگوار شك نكنيد.
هر چيزي كه مسلمان ها رو شبيه به اونها بكنه حرامه. بلا شك. يه سري به رساله ها بزنيد.
تو خوابگاه عادت داشتيم نوشابه كه مي خريديم به هم مي زديم و مي خورديم بعداً فهميديم اين كار حرامه. في نفسه اشكالي نداره ولي چون ما رو شبيه به اونها مي كنه حرامه.
پ.ن.
راستي كاربرد آيه ها هم موارد خاص داره؟ (البته موارد خاصي به تشخيص ما.)
به اين ترتيب خيلي چيزها هست كه بلاشك حرامه ولي ما داريم باهاشون زندگي مي كنيم!
بله ، آيه ها اگر با منظور خاصي به كار بروند "كاربرد در موارد خاص" هم پيدا مي كنند.
و ممكن است مورد استفاده يا سوء استفاده قرار بگيرند.
(بلاتشبيه) مانند " لا حكم الا لله " خوارج ( جسارتا مثال بهتري فعلا به ذهنم نرسيد)
منظورم اين نيست كه شما از آيه سوء استفاده كرديد.
گمان مي كنم در به كار بردن آيات براي رساندن منظور و مفهومي خاص بايد دقت بيشتري كرد وگرنه خود، سرآغاز شبهات و
سئوالاتي مي شود كه چالشهاي سخت تري ايجاد مي كند مانند سئوال سطر اول همين پاراگراف.
«حرمت تشبّه به كفار» برخي دلائل روايي اين اصل عبارت است از:
قال علي (علیه السلام): «مَنْ تَشَبَّهَ بِقَوْمٍ عُدَّ مِنْهُم» (محدث نوري، مستدرک الوسائل، ج 7 ، ص440)
هر کس که به گروهي تشابه جويد، از آنها شمرده ميشود.
قال الصادق (علیه السلام): «أوْحَي اللهُ إلَي نَبِيٍّ مِنْ أنْبِيائِهِ: قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ لَا يَلْبَسُوا لِبَاسَ أَعْدَائِي وَ لَايَطْعَمُوا مَطَاعِمَ أَعْدَايِي وَ لَايَسْلُكُوا مَسَالِكَ أَعْدَايِي فَيَكُونُوا أَعْدَايِي كَمَا هُمْ أَعْدَايِي» (ابن بابويه، من لايحضره الفقيه، ج1، 252)؛
خداوند به يکي از پيامبران خود چنين وحي کرد: به مؤمنين بگو لباس دشمنان من (=کفار) را نپوشند، و غذاي دشمنان مرا نخورند، و راه وروش دشمنان مرا نپويند؛ که در اين صورت آنها نيز ـ همانند کفار ـ دشمنان من خواهند شد.
شكي نيست
نه به آيات نه به روايات
عرض بنده چيز ديگري بود