۲۲/خرداد/۹۳, ۱:۰۵
به نقل از ناشناس
يك دفعه صداي پيامك گوشيم بلند شد نوشته بود تذكر لساني وظيفه ي عموم مردم است امام خامنه اي
در رابطه باجمع اوري مانتوههاي بد حجاب با اداره اماكن تماس بگيريد شماره تماس 2183655( شيراز) نشر دهيد
تماس گرفتم و گفتم حالا كه اون چه چيز هايي گفت و من چي گفتم بماند فقط بدونيد خيلي....به من گفت قضيه مثل معتاد و مواد فروش اگر كسي نره بخره مواد فروش هم نمي فروشه وقتي اين و گفت من گفتم عجب مسئولي هستيد چه ربطي داره.....و .....اخرش گفت وقتي توليديش مجوز پخش و توليد داره ما كاري نمي تونيم بكنيم شما ها نبايد بخريد و گفت تو اين چند ماه اخير شما جزو محدود ادم هايي هستيد كه زنگ مي زنيد و مي گيد اگر چند تا ديگه مثل شما زنگ مي زدند اون وقت فشار مردم مي تونه حتي ما را وادار به عمل كنه ولي كسي اقدام نكرده.........
و شماره چند تا رئيس و بالاتر از خودش و داد گفت شما و مثل شما خوابند كه اينطوري شده......
من به نوبه ي خودم با چند نفر هماهنگ كردم كه با هم زنگ بزنيم و بگيم و.... ولي عجيب به يك بنده ي خدايي گفتم ..گفت من نمي تونم اخه مي ترسم برام بد بشه ببينيد اوضاع تفكر بچه مذهبي هاي ما به كجا رسيده ، خدا وكيلي چند تاي ما بیداری اندیشه ای ها زنگ زديم و اعتراض كرديم چند تاي ما اگر منكري ديديم به صحبت حضرت آقا عمل كرديم چند تاي ما واجب فراموش شده ي حضرت اقا را خوانديم...بابا اگر تو ساكت بشيني ديگري اون طرفي بيداره كارش ميكنه توي بي بي سي دارن عمليات ضد امر به معروف و نهي از منكر اموزش مي دن ولي بچه مسلمون ما خواب كاشكي خواب بود خودشو زده به خواب.....وقتي بگيم چرا نمي گي چرا حرف نمي زني مي گه به من چه؟مي گه اثر نمي كنه؟ برام بد ميشه؟واي فحشم ميدن؟بريد فرهنگ سازي كنيد؟........واي خدا ..................
مگه حضرت اقا نمي گن
بزرگترين حربه در مقابل گناهكار، گفتن و تكرار كردن است. اينكه يك نفر بگويد اما ده نفر ساكت بنشينند و تماشا كنند، نمىشود. اگر يكى دچار ضعف نفس بشود، يكى خجالت بكشد و يكى بترسد، اينكه نهى از منكر نخواهد شد.
چرا كسانى از گفتن ابا مىكنند؟ يك عده بر اثر ضعف نفس از گفتن ابا مىكنند، يك عده هم خيال مىكنند كه گفتن فايدهيى ندارد؛ بايد با دست جلو بروند! نه، زبان از دست خيلى مهمتر است.چرا اين واجب امر به معروف، امر به كارهاى خوب در جامعهى اسلامى هنوز اقامه نشده است؟ نگوييد به من چه؛ او هم نمىتواند بگويد به تو چه؛ اگر هم گفت، شما اعتنا نكنيد.
اما همه نمىكنند. همه تجربه نمىكنند، مىگويند آقا چرا اثر نمىكند؛ تجربه كنيد. منكرى را كه ديديد، با زبان تذكّر دهيد.
اين سايتي هست كه حالت هاي مختلف كتاب واجب فراموش شده قابل دانلود است.....