تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زمان ظهور نزدیک شده ؟‌
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سوریه اونجوری شد و عراق اینطوری .
یعنی امکانش هست خداوند پایان انتظار رو نزدیک کرده باشن ؟
امکانش هست تمام این حوادث نشونه ی ظهور و گشایش باشن ؟‌
یعنی ماها اینقدر آماده شدیم که خدا از اشتباهات قدیم ، گذشته و می خواد آقامون رو بهمون برگردونه ؟
یا نکنه همه آماده شدن و من جا موندم ؟

اجازه می ده ما هم کنارش باشیم ؟ یا ...
یعنی اگه آقا بیان همینجوری می شینم و اخبار رو پیگری می کنیم ؟
اگه نشونه ی ظهور نیست شاید امتحان باشه ، نه ؟‌
ما ها که اینقدر اینجا با هم صمیمی هستیم و تالار های دیگه رو می گیم تالار بقلی . تو دنیای واقعی هم با هم هستیم و با هم تلاش می کنیم؟
اصلا ما جنس به درد بخور هستیم ؟
هزارتا علامت سوال دارم و نمی دونم شما هم دارین یا نه ؟
بعضی وقتا جواب بعضی از سوالا آدم رو سیر می کنه ولی تشنگی آدم رو رفع نمی کنه . !‌
نظر دل شما چیه ؟ شما چی حس می کنید ؟ بوی هوا یکم عوض نشده ؟
من نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه چون هیچ وقت نمی تونستم خوب صحبت کنم . شما ببخشید
عجب عجب عجب !!!!
همه اینا یه طرف و این مورد هم یه طرف:
تا شیعیان مضطر نشن ظهوری رخ نمیده
خیلی ها اعتقاد دارن در ظهور بدا صورت میگیره
یعنی هزاری هم عراق و سوریه اشغال شن تا شیعیان نخوان،تا شیعیان توبه و استغفار نکنن تا شیعیان از این تنبلی(البته نه همه) در نیان ظهوری رخ نمیدهSad
زندان بان امام مون شدیمCrying
من که مطمئنم اگه ظهور بشه دقیقا می شم دست راست دجال( اوضاعم بد جوری خرابه )
اما دلم واسه منتظرین کباب میشه. جهنم من پیشکش. تکلیف اونا روشن بشه. همین برام کافیه.
دیشب تو جمکران چی گریه می کردن. قابل تحمل نبود.
بسم الله الرحمن الرحیم

این ارسال زیبا رو اقای مصطفی مازح در یکی از تاپیکا نوشتن

تنها آرزو نمی کنم که بیایی!
چون همه می دانند که روزی خواهی آمد.
آرزو می کنم وقتی که می آیی…
چشمانم شرمسار نگاه مهربانت نشود.
اللهم عجل لولیک الفرج

چه انتظار عجیبی…
تو بین منتظران هم، عزیز من چه غریبی.
عجیب تر آن که چه آسان، نبودنت شده عادت
چه بی خیال نشستیم
نه کوششی و نه جهدی
فقط نشستیم و گفتیم:
خدا کند که بیایی

تمام مشکل بشر این است که خیال می کند:
ظهور یکی از راه های نجاتش است.
و حال آنکه:
ظهور تنها راه نجات است

هر روز که می گذرد، یک روز به ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک تر می شویم.
اما به خود امام زمان چطور؟

کوفیان به امام زمانشان نامه نوشتند و او را دعوت کردند.
ما هم امام زمانمان را دعوت می کنیم.
فرق ما با آنان چیست؟
خدا کمکمان کند. ان شاالله

ظهور مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیباست. چون ظهور زیبایی هاست.
المهدی طاووس اهل الجنه

آقا جان حیف نیست که ماه شب چهارده پشت ابرهای تیره و پاره پاره پنهان بماند. حیف نیست دیده را شوق وصال باشد ولی فروغ دیده نباشد.

یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت. یک قدم مانده، زمین شوق شکفتن دارد.
یا ابا صالح المهدی ادرکنی

فرصت بهانه ای است که پاکیزه تر شویم
تا روبه رویمان نشدی، تا نیامدی
یا اباصالح المهدی ادرکنی

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من
دل من داند و من دانم و تنها دل من
اللهم عجل لولیک الفرج

ویرانه نه آن است که جمشید بنا کرد
ویرانه نه آن است که فرهاد فرو ریخت
ویرانه دل ماست که هر جمعه به عشقت
صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت

از شنبه به روی خود تلنبار شدیم
تا آخر پنجشنبه تکرار شدیم
خیر سرمان منتظر آقاییم
باز جمعه شد و لنگ ظهر بیدار شدیم

چشمان گنه کار و تماشا، هرگز
پرونده ظلمانی و امضاء، هرگز
تا در ظلمات نفس، سرگردانیم
دیدار، نصیب دیده ما، هرگز

ما منتظر صبح شب یلداییم
آماده برای فرج فرداییم
روزی که عزیز فاطمه می آید
با خامنه ای به کربلا می آییم

سلامتی نازنین امام غائبمان صلوات

به نام خدا

متاسفانه لااقل در مورد خودم باید اعتراف کنم که بیشتر صحبت میکنم تا عمل، امیدوارم خداوند خودش این قدرت را به ما بدهد تا کردارمان هم مانند گفتارمان باشد. به امید خدا که ظهور نزدیک است و بالاخره از گمراهی و نفاق، نجات پیدا خواهیم کرد و به هدایت واقعی خواهیم رسید.

یک نکته دیگر هم خطاب به دوستان بگویم که متاسفانه ما به جامعه شیعی معروف هستیم ولی واقعا چند درصد حتی به اسلام اعتقاد دارند . شما یک نگاهی به جامعه امروز ما و نوع تفکر اجتماع در امور مختلف دقت کنید. فقط به برخی سایتهای خبری و اجتماعی سر بزنید و به نوع تفکر مردم دقت کنید خیلی چیزها دستگیرتان میشود.

متاسفانه جوری شده که شیعیان واقعی در کشور شیعه، در اقلیت هستند و این یعنی فاجعه و متاسفانه بدتر از آن خیلی از مسئولین هم در این میان آتش بیار معرکه شده اند و با بستن برخی حرفها مانند عصر حجری یا خرافی به دردمندان واقعی، خدمتی نادانسته یا شاید هم دانسته به دشمنان شیعیان میکنند.

دشمن هم در جبهه داخلی هم خارجی به شدت در حال فعالیت است و آنوقت ما چکار میکنم ؟؟؟؟؟؟؟ نشستیم دور هم یکسری صحبتها را دائم تکرار میکنیم و میگوییم اعتدال و کرنش و گفتگوی ملتها و متاسفانه سکوت سنگین برخی مقامات در برابر این صحبتها و متاسفانه دشمنان از این فرصت استفاده میکنند و باز هم یک گام به براندازی نظام جمهوری اسلامی نزدیکتر میشوند، نمیدونم خیلیها کی بیدار میشوند ؟؟؟؟؟؟؟.

البته نمیگویم اینکار یعنی صحبت از صلح و دوستی و اعتدال و یا صحبتهای تکراری در فضای مجازی یا جامعه اشتباه است نه اصلا بلکه اینکار در جبهه فرهنگی بسیار هم مهم است ولی متاسفانه با حرف که چیزی درست یا عوض نمیشود و حتی اگر هم بخواهیم کاری در جامعه انجام دهیم یا به ما انگ تندرو و سر سپرده قدرت یا ساندیس خور میزنند یا مانند آن طلبه ناهی از منکر به شهادت میرسانند. به نظر بنده مقصر اصلی مسئولان هستند که با افراط و تفریط اوضاع جامعه اسلامی را به این روز انداخته اند که از آنطرف اینطور تکفیریها و وهابیها بل میگیرند و میگویند اینها رافضی هستند و مسلمان نیستند.

هر چه ما بیشتر بگوییم اعتدال و صلح آنها بیشتر سو استفاده میکنند و حمل بر ضعف ما میکنند و در نتیجه خون بیشتری از شیعیان میریزند و فتنه های بزرگتری درست میکنند و قدرت نظام ما را تضعیف میکنند. نتیجه گفتگوی تمدنها چه شد ؟؟؟؟ شد قرارگیری ایران در محور شرارت. چرا از گذشته عبرت نمیگیریم چرا تاریخ باید بارها برای ما تکرار شود و بارها آسیب ببینیم ولی باز هم بر طبل لجاجت و کرنش در برابر شیطان بزرگ بکوبیم. سرنوشت عراق و لیبی و سوریه و اوکراین و افغانستان و ..... مگر جلوی چشم ما نیست. مگر آنها با آمریکا رابطه نداشتند پس چه شد که این شد ؟؟؟؟؟؟؟
این ره که کشور ما در کرنش در مقابل شیطان بزرگ میرود به ناکجا آباد است !!!!!!!!!!!!!!!
از نشانه های ظهور ، حاکم شدن ظالمان و منافقان و سازشکاران هستش جناب عدالت.
دو نشانه قطعی دیگه هستش که فرارسیدن ظهور رو معلوم میکنه ، یکی اول رمضان و یکی آخر رمضان. جنگ شعبان و ناامنی عراق دقیقا پیشگویی شده بود. اگه نشانه ها رخ بدن ...
شمشیر زنی و کار با پنج نوع اسلحه دور برد و نزدیک برد و رانندگی و اسب سواری و شنا و پارکور و تیر و کمان. اینا رو آماده کردم و مهمتر از همه دارم سعی میکنم قلبم رو آماده کنم. نهایت تلاشمون رو بکنیم دوستان. ظهور بسیار نزدیکه.
باور کنید بوی ظهور میاد.یک حس قلبی است.
مگه امام نگفته بودند برای ظهور عمه ام حضرت زینب را نزده خدا واسطه قرار دهید؟ به نظرتان واسطه قرار دادن فقط با دعاست یا با دفاع هم هست؟!گرفتید؟

مسلمانان نگذاشتند دسته آن ملعونها به مرقد حضرت زینب برسد.تازه برای محل دفن این بزرگوار چندجای دیگه هم گفته میشود.یعنی مسلمانان شاید اصلا از یک جایی دفاع کرده باشند که مرقد بی بی نباشه.ولی همین که پای ناموس امام زمانشان ایستاده اند این یعنی دارند به خدا می گویند که آهای خدا ما پای مرقد ناموس امام خودمان ایستادیم و خون دادیم حالا اگر امام و صاحب ما را به ما بدهی به هیچ عنوان نمی گذاریم دسته هیچ کسی به او برسد و بخاطرش حاظریم تکه پاره شویم.
جوانهای ما در سختی بیدار می شوند.این جنگها همه را مرد می کند همه را عاشق می کند.
قکر میکنید چقدر داعش با سفیانی ارتباط داره؟
خیلی خیلی خیلی نزدیک شدیم...
حوادث عراق پيش از ظهور

پيرامون اوضاع عراق دردوران پيش ازظهورروايات متعددي وجود داردعراق دراين دوران چهارمرحله را پشت سرميگذارد.

1 قبل ازظهورحضرت،ستمكاران مدت طولاني برعراق مسلط ميشوند دراين مدت كشتار،ترس و وحشت فراگير ميشود.
2 دراين مرحله نظام اسلامي درعراق به وجود ميآيد.

3 اشغال عراق توسط سفياني وآزار،اذيت مردم وسپس ورودسپاه يماني وخراساني كه سفياني را ازعراق بيرون ميكنند.

4 آزاد شدن عراق به دست حضرت و پاك نمودن آنجا از دشمنان وتعين عراق بعنوان مركز فرمانروايي توسط حضرت

ازديگرروايات نقل شده ازامام صادق(علیه السلام)اين است كه نهر فرات درسال ظهورشكافته شده وآب درشهر كوفه جاري ميشود وكوچه هاي شهررا فرا مي گيرد1.
امام محمدباقر(علیه السلام) فرمودند كه درعراق قبل ازخروج سفياني شخصي به نام شيصبان خروج ميكند
كه مانند آبي كه از زمين بجوشد ناگهان ظاهر شده و به قتل مردم مشغول ميشود2.
روايت داريم شخصي به نام تحرك الحسني درعراق زندگي ميكند و وي پس ازرسيدن به حكومت كشته ميشود3.
شيصبان درلغت نام ابليس ميباشد و به مورچه نر هم گفته ميشود.
اوانساني طغيانگروخون ريزميباشد كه موئمنين را به قتل ميرساند.
ازديدگاه برخي شيصبان همان صدام ميباشد و تمام اوصاف صدام و شيصبان باهم مطابقت دارد،دربرخي ازروايات داريم
كه جايگاه شيصباني تكريت ميباشد ومحل تولد صدام هم تكريت است همچنين امكان دارد رژيم بعث صدام براي ياري سفياني به او ملحق شوند.
امام سجاد(علیه السلام) نقل كرده اند كه قبل ازظهورمردي بنام عوف سلمي درسرزمين جزيره خروج ميكند كه جايگاه اوتكريت ميباشد ومحل قتل اومسجد دمشق است4.
جزيره(نام منطقه اي درمرزعراق و سوريه ميباشد كه به نام جزيره ربيعه وجزيره ديابكرنيزناميده ميشود ويكي ازشهرهاي مهم امروزعراق ميباشد)
ظاهراً عوف سلمي عليه حكومت سوريه قيام ميكند نه عراق و مدت كوتاهي قبل ازسفياني خروج ميكند.
عوف سلمي درمسجد دمشق كشته ميشود، ممكن است درمسجد دستگيرشود ويا اينكه درآنجا ترورشود.

منابع

1- بحارالانوار ج52 / ص217
2- بحارالانوار ج52 / 250
3- الزام الناصب ج 2/ ص160
4- بحارالانوار ج52 / ص 213
به نام الله

توجه!.....................اطلاعیه.......................توجه!

قابل توجه شیعیان و عاشقان اهل بیت(علیه السلام)مخصوصاًجوانان!

صاحب العصر و الزمان؛حضرت حجة بن الحسن المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

برای تشكیل حكومت جهانی و گسترش عدل علـــــوی

نیاز به نیروی فعال پاک و جوانــــــــــــــــان متعهد دارد،

بنابراین از علاقه مندان جهت ثبت نام دعوت به عمل می آید.

*شرایـــــــط ثــبـت نـام:

1-دارا بودن قلب لطیف و مهـــــــــربان...
2-انجام واجبات و ترک محــــــــرّمات...
3-تزكیه نفس...
(كه این مهمترین و اساسی ترین شرط سربازگیری حضرت است.)
4-تشویق وترغیب دیگران به سوی آن یارمهربان
(امر به معروف ونهی از منكر)

*زمـــان ثــبـت نــام:

ثبت نام و سرباز گیری شروع شده است.

*مكان ثبت نام:

دل داوطلــــــب...

*لازم به ذكر است فرصت برای پیوستن به حضرت؛

بسیار محدود است،

حتی برای وضو گرفتن هم وقت نیست،

باید تیمم كردو با نمازعشق به یاری آن حضـرت شتافت

و در صورتی كه تعداد داوطلبان به حد كافی نرسد،

ظهور ایشان به تاخیـر می افتد،