تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (B+)قرآن ، من شرمنده توام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
قرآن !
من شرمنده توام
اگر از تو آواز مرگی ساخته ام ، كه هر وقت در كوچه مان آوازت بلند میشود
همه از هم میپرسند
" چه كس مرده است؟ "
چه غفلت بزرگی
كه می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل كرده است .

قرآن !
من شرمنده توام
اگر ترا از یك نسخه عملی به یك افسانه موزه نشین مبدل كرده ام .
یكی ذوق میكند كه ترا بر روی برنج نوشته،
‌یكی ذوق میكند كه ترا فرش كرده ،‌
یكی ذوق میكند كه ترابا طلا نوشته ،
‌یكی به خود میبالد كه ترا در كوچك ترین قطع ممكن منتشر كرده
و ... !
آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی كنیم ؟

قرآن !
من شرمنده توام
اگر حتی آنان كه ترا می خوانند و ترا می شنوند ،‌آنچنان به پایت می نشینند كه خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند .
اگر چند آیه از ترا به یك نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند
" احسنت ...! "
گویی مسابقه نفس است ....

قرآن !‌
من شرمنده توام
اگر به یك فستیوال مبدل شده ای
حفظ كردن تو با شماره صفحه ،
‌خواندن تو آز آخر به اول ،
‌یك معرفت است یا یك ركورد گیری؟
ای كاش آنان كه ترا حفظ كرده اند ،‌حفظ كنی ،
تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نكنند .
خوشا به حال هر كسی كه دلش رحلی است برای تو .
آنانكه وقتی ترا می خوانند چنان حظ می كنند ،‌گویی كه قرآن همین الان به ایشان نازل شده است.
آنچه ما با قرآن كرده ایم تنها بخشی از اسلام است كه به صلیب جهالت كشیدیم

و حالا از کم کاری خودم شرمنده باشم یا توهین دیگران؟

دكتر شريعتی
خدایش بیامرزد
[/font]
ضمن تشکر از شما، متن دیگه ای رو از دکتر شریعتی میذارم تا همه این متن زیبا رو بخونند و درباره اش بیاندیشند:

[font=B Mitra]قرآن کتابی است که نام بیش از 70 سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است
و بیش از 30 سوره اش از پدیده های مادی
و تنها 2 سوره اش از عبادات!
آن هم حج و نماز !
[/b]

کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست...
این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند،
لایه
اش مصرف پیدا کرد
و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت
و از آن هنگام که این کتاب را ــ که خواندنی نام دارد ــ دیگر نخواندند و
برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت،
از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند،
وسیله شفای امراض جسمی چون درد
کمر و باد شانه و ... شد
و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند
و بالاخره، اینکه می بینی؛
اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش
و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد.
[/b]

بسم الرب الحسین
السلام علی اسیر الکربات و قتیل العبرات
سلام علیکم

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام كه هر وقت در كوچه مان آوازت بلند میشود همه از هم میپرسند " چه كس مرده است؟ " چه غفلت بزرگی كه می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل كرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یك نسخه عملی به یك افسانه موزه نشین مبدل كرده ام . یكی ذوق میكند كه ترا بر روی برنج نوشته،‌یكی ذوق میكند كه ترا فرش كرده ،‌یكی ذوق میكند كه ترابا طلا نوشته ،‌یكی به خود میبالد كه ترا در كوچك ترین قطع ممكن منتشر كرده و ... ! آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی كنیم ؟

قرآن ! من شرمنده توام اگر حتی آنان كه ترا می خوانند و ترا می شنوند ،‌آنچنان به پایت می نشینند كه خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند . اگر چند آیه از ترا به یك نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...! " گویی مسابقه نفس است ...

قرآن ! من شرمنده توام اگر به یك فستیوال مبدل شده ای حفظ كردن تو با شماره صفحه ،‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یك معرفت است یا یك ركورد گیری؟ ای كاش آنان كه ترا حفظ كرده اند ،‌حفظ كنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نكنند . خوشا به حال هر كسی كه دلش رحلی است برای تو . آنانكه وقتی ترا می خوانند چنان حظ می كنند ،‌گویی كه قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما باقرآن كرده ایم تنها بخشی از اسلام است كه به صلیب جهالت كشیدیم.

قرآن ! من شرمنده ام که حتی نمیتوانم آیات زیبایت را از رو بخوانم ، چه رسد به فهم آن زیبا نشانه های درونیت . و آنقدر از تو محجور مانده ام که هرگاه سویت می آیم از روی اجبار است و در هنگامه گرفتن حاجات دنیوی و رفع گرفتاریهای که خود مسبب آنهایم.

قرآن ! من شرمنده ام که تو را در پستو و دزدکی ورق می زنم تا مبادا کسی ریشخندم نمایم به جرم خواندنت . و تو را در دل میخوانم تا کسی صدای تو را نشنود . و آنچنان با سرعت که تنها بتوانم به گوینده این جملات زیبا بگویم که " من قرآن خوانم" .

قرآن ! قرآن ! قرآن ! ایکاش میفهمیدم که تو رابط من و خدای منی و تو تنها موجود حی و زنده ای که توسط تو خدایم با منِ بنده سخن میگوید.

قرآن ، قرآن ، قرآن ...

دل نوشته یک دوست . با اندکی دخل و تصرف .

الّلهم انّی اَشهُدکَ اَنّی ولیٌ لِمن والاهُ و عدوٌ لِمن عاداهُ
موفق باشید و خدایی.
یا خالق
اینکه ما در حق قرآن ظلم میکنیم بحثی نیست ولی یه ذره هم به این فکر کنیم عبادت فقط در خوندن قرآن و احترام جلدش و نگه داشتن نیست ،اگر یه ذره فکر کنیم میبینیم هنوز خیلی از همون حرفها رو میدونیم ولی بهشون یا عمل نمیکنیم یا در عمل به اونها سستیم .
ان شاءالله روزی بیاد که بتونیم از قرآن درست استفاده کنیم برای رضای خدا ،برای بندگی خدا ،برای شناخت خدا
به نام الله
اشک میریزم
اشک اشک اشک و باز هم اشک
کاش آنقدر که تو را به دیگران گوش زد میکنم تا دیگران به تو عمل کنند
خود به آنچه میدانم گفته ای عمل میکردم
هیهات هیهات هیهات و باز هم هیهات
ما کجا مومنین کجا
میترسم از روزی که از من پرسیده بشه : تو از قران خواندن با زبان عربی که هیچ سواد و علمی در این زبان نداشتی ، چه فهمیدی ؟؟؟؟؟؟
یا حق
يا حق
قران من شرمنده ام كه امروز اخرين روز ختم قران اين هفته است اما هنوز 5 جزء تو را كسي تقبل نكرده !كه تنها بخواند!!!!! من شرمنده ام اقا جان ! دعا كن براي ما !
واقعا ما منتظرت هستيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه منتظراني!!!!!!!!!!

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّ‌حْمَـٰنِ ٱلرَّ‌حِيمِ

ٱقْتَرَ‌بَ لِلنَّاسِ حِسَابُهُمْ وَهُمْ فِى غَفْلَةٍ مُّعْرِ‌ضُونَ
﴿١

مَا يَأْتِيهِم مِّن ذِكْرٍ‌ۢ مِّن رَّ‌بِّهِم مُّحْدَثٍ إِلَّا ٱسْتَمَعُوهُ وَهُمْ يَلْعَبُونَ
﴿٢
روز حساب مردم نزديك شد و انان همچنان به غفلت رويگردانند
از سوي پروردگارشان هيچ اندرز تازه اي نيامد جز انكه آن را شنيدند و سرگرم بازيچه بودند !(سوره انبيا ايات 1 و 2 )

یا ایها الذین آمنوا، آمنوا ...

يا علي
ای الله من شرمنده تو هستم که یک عمر تو را خدا صدا کردم در حالیکه اسمت الله بود....

و هنوز تمامی بندگانت تو را خدا صدا میزنند و لحظه ای تفکر نمیکنند که خدا را کی در دهانشان انداخته؟ در حالکه خدا یعنی به خودت بیا و یعنی از خود کمک بخواه.

خود + ا = خدا - خد = از خودت بخواه

غافل از اینکه بندگانت اسم اصلی تو را از یاد برده اند...غافل از اینکه در تمامی ترجمه های قران اسم تو را خدا ترجمه کرده اند...و با کمال وقاحت اسم بزرگ و عظیم تو را خداوند معنی میکنند....ای الله شرمنده ام....

گویا کسی چشمش به ایه پایین نیافتاده که تو خود را الله معرفی کرده ای:

سوره طه ایه 14 : اننی انا الله.... ای (موسی) من الله هستم....

چه ساده دلیم ما...همه بسم الله بخشنده مهربان را به اسم خداوند بخشنده مهربان ترجمه میکنند بعد ما انتظار داریم که ایه بالا را دیده باشند؟...وای بر ما...

شرمنده ام ای الله یکتا....
قرآن
شرمندتم
با اينكه 17 سالمه اما حتي يكبارهم نخوندمت Sad

به قول yektaparast :
شرمنده ام اقا جان ! دعا كن براي ما !
واقعا ما منتظرت هستيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه منتظراني!!!!!!!!!!

اما خدارو شكر كه در حال جبرانشم Angel
(۱۶/دی/۹۰ ۲۱:۰۹)mohammad790 نوشته است: [ -> ]بسم الله

و ایشان راجع به استخاره با قرآن میفرمود:
بنده به قرآن کریم استخاره نمیکند!

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام ببخشید میشه در این باره بیشتر توضیح بدید؟ آیا علما و بزرگان دین یا معصومین (علیه السلام) هیچوقت استخاره نمی کنند؟

(۱۹/اسفند/۹۰ ۲۱:۲۴)Mehrdad.IV نوشته است: [ -> ]ای الله من شرمنده تو هستم که یک عمر تو را خدا صدا کردم در حالیکه اسمت الله بود....

و هنوز تمامی بندگانت تو را خدا صدا میزنند و لحظه ای تفکر نمیکنند که خدا را کی در دهانشان انداخته؟ در حالکه خدا یعنی به خودت بیا و یعنی از خود کمک بخواه.

خود + ا = خدا - خد = از خودت بخواه

غافل از اینکه بندگانت اسم اصلی تو را از یاد برده اند...غافل از اینکه در تمامی ترجمه های قران اسم تو را خدا ترجمه کرده اند...و با کمال وقاحت اسم بزرگ و عظیم تو را خداوند معنی میکنند....ای الله شرمنده ام....

گویا کسی چشمش به ایه پایین نیافتاده که تو خود را الله معرفی کرده ای:

سوره طه ایه 14 : اننی انا الله.... ای (موسی) من الله هستم....

چه ساده دلیم ما...همه بسم الله بخشنده مهربان را به اسم خداوند بخشنده مهربان ترجمه میکنند بعد ما انتظار داریم که ایه بالا را دیده باشند؟...وای بر ما...

شرمنده ام ای الله یکتا....

سلام.
ممکنه مدرک و سندی برای این تاریخچه ای که از کلمه خدا بیان کردید ارائه بدید؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع