تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رمضانی متفاوت در انجمن بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۳/تیر/۹۳ ۰:۲۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]فکر کنم منظورش با عبدالرحمنه خخخخخخBig Grin

بله بهتره عبد الرحمن باشیمSmile
متاسفانه تصویر زیر در موضوع خنده ی حلال به نمایش در اومده :
[تصویر: 13433984566.jpg]

این اصلا درست نیست و تاثیر خوبی نداره. مگر مسلمون جماعت منتظره که اذان بشه و افطار کنه؟ یعنی لحظه شماری می کنه براش؟ برای خنده شم خوب نیست؛ چرا که تاثیر خودشو می ذاره.
اگه روزمونو با خرما اونم با خوندن سوره قدر باز کنیم
خیلی بهتره
اگر ضعف به آدم غالب نشه بهترین کار همینه منم موافقم کاش هممون بتونیم رعایت کنیم
(۱/تیر/۹۳ ۱۶:۴۳)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]بعضی ها بعد از افطار میرن نماز جماعت. و ثواب نماز جماعت، از اول وقت فرادا بیشتره.
و بهتره که همینطور باشه.

تو مسجد ما نماز جماعت اول وقت برگزار میشه...حتی شیر و خرما هم برای افطار میدنBig Grin

از فردا حدود 40 روز مونده تا ماه رمضان.

بیایید یک قرار با خودمون بذاریم که چهل روز خودمون رو خالص کنیم تا با بار سبک وارد ماه رمضان بشیم.

ماه رمضان فصل کاشتن گندم است نه کندن علف هرز. پس از همین 40 روز استفاده کنیم برای کندن علف هرزهای روحمون.
رمضانی متفاوت و خداپسندانه تر نسبت به رمضان های گذشته داشته باشیم؛ چگونه؟
هفته گذشته آیت الله جاودان حفظه الله نکات جالبی گفتند.

اگر کسی به خود و تمام امیال درونی خود سلطنت کنه ، در اخرت نیز سلطنت خواهد کرد.

نه تنها امیال حرام، بلکه حتی میل به حلال. مثل گرسنگی.

مضمون حرفشون این بود که وقتی گرسنه هستیم با ولع به سمت سفره هجوم نبریم. بلکه خودمون بر گرسنگی سلطنت کنیم.

خلاصه اینکه در طول روز هایی که روزه هستیم همش به فکر خوردن و نوشیدن نباشیم و سلطنت این امیال رو از خودمون دور کنیم إن شاء الله.

مراحل بالاتر هم سلطنت بر قوه ی خیال است که از دهان من بزرگتره صحبت در موردش.

التماس دعا
سلام خدمت همه دوستان.
قصد متلک گویی ندارم. اما به نظرم بد نیست چند تا نکته بگم.
امیدوارم قبل از جواب دادن و مخالفت کردن، یکم فکر کنیم.
1. آقایون محترم و دختران عزیزی که بحث میکنین اول نماز بخونیم یا اول افطار بخوریم!
بهتره هجوم نبریم و ...
کاش خودتون رو جای مامان خانواده یا همسرتون میذاشتین که احتمالاً باید واسه چند نوع سلیقه هم چای دم کنه و هم شیر گرم کنه و هم یه آش یا سوپی سر میز افطار بذاره، هم یه خرما و گردویی، هم یه نون و پنیر و سبزی ای....
ایشون بعد از افطار هم معمولاً به دلیل مهربونی ذاتی ای که داره نگرانه که مبادا افراد خانواده اش چیزی خواسته باشن و نتونه بعد از افطار براشون مهیا کنه، لذا تا جون داره میدوئه که شماها راحت روزه بگیرین و در مورد اول نماز یا اول افطار بحث کنین.
بیاین و امسال یه کمپینی تشکیل بدین و یه شرایطی پیش بیارین که مامان خانواده بین افطار و نماز یکیو انتخاب کنه.
عوض این که یکساعت قبل از افطار عبادت خواب روزه دار رو انجام بدین، لطفا به خانوم خونه کمک کنین که قطعا ایشون جونش از شما کمتره.

2. این سال ها ماه رمضون به شدت گرمه و کسی به سمت غذا و افطار حمله نمیکنه.
همه سمت هندونه و شربت و آب خنک هجوم میارن که با این کار به صورت ناشتا کبد خودشون رو نابود میکنن.
لذا اگه قراره گروهی کاری رو انجام ندیم، اون این باشه که حتماً بعد از افطار با نوشیدنی گرم افطار کنیم و از خوردن نوشیدنی های یخ و تگری اجتناب کنیم. هر چند که میدونم چقدر می چسبه.

3. هر شب قبل از افطار برای چند تا چیز دعا کنین.
یکیش ظهور باشه و یکیش دل خوش و تن سالم پدر و مادرمون باشه و یکی هم عقل و معرفت واسه خودمون.

4. بیاین و توی ماه رمضون تلگرام رو آن اینستال کنین.
حتی گروه های خوب و مذهبی هم به خوبی دورهمی در کنار خانواده و لذت زندگی بدون وای فای نیست.

5. دوستانی که روزه نیستن!
لازم نیست ضعف بدنی و یا ضعف عقلانی خودتون رو به رخ بقیه بکشین.
از لب های غیر خشکتون معلومه روزه نیستین.
لطفاً لطفاً و لطفاً حق دموکراسی و اکثریت شیعه و روزه دار مملکت رو ادا کنین.

6. بچه ها نمیدونن شما روزه اید و حال ندارین.
پس توقع نداشته باشین حال شما رو درک کنن.

7. یکم ضعف طبیعیه و لازم نیست همیشه به حرف هر دکتر لاییکی گوش داد و روزه نگرفت.

8. من خیلی خیلی محتاج دعا هستم.
دیگه از دنیا لذت نمیبرم.
بجز لحظات معدودی از برخورد با کودکان.
میدونم که خیلی ها مثل من هستن و یا بدتر از من.
بیاین برای حال خوب همدیگه دعا کنیم.

و من ا... التوفیق.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع