تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: از چي بگن؟؟!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام به همه دوستان عزيزم.Smile

ي سوال:Cool

شما دوست داريد ي روحاني تو شبهاي ماه مبارك رمضان درباره چه مسايلي سخنراني كنه.؟؟

منتظر نظرات خوبتون هستم.Angel

التماس دعاي عاقبت بخيري

سلام.

نقش شیطان در توهم
ممنون از حضورتون.ميشه ي كم بيشتر توضيح بديد؟؟ يعني ميخوايد بدونيد شيطان در متوهم شدن انسانها تاثير داره يا نه؟؟
توبه کردن و توبه شکستن

............
سلام!
یکی از مهمترین مسائل در سخنرانی مستمعین اون مجلس هستند!
باید ببینیم اون مستمعین بیستر از چجه قشری هستند سطح سوادشون!میزان اعتقاداتشون! در چه رده سنی هستند!
این مسائل مهم هست!
این ها رو بگید لطفا!
بذاريد از ي جنبه ديگه سوال تاپيكمو بپرسم.!Cool

شما فرض كنيد ي روحاني هستين و ميخوايد ي ماهه ماه رمضون براي جوونهاي امروزي سخنراني كنيد.چه مطالبي رو براي اين شبها آماده ميكنيد كه ي جوون بيشتر مشتاق بشه كه بياد مسجد!!؟؟؟SmileAngel
نه قطعا می دونم که داره.
می خوام بیشتر راجع به این حرکت پلید شیطان بدونم و خیلی ها هم که دقیقش رو نمی دونن
(مثل خودم) بیشتر جا بیفته!!!
از هر قشري ممكنه باشن.

شما فرض كنيد ميخوايد تو ي مسجدي با هر نوع قشري ي ماه حرف بزنيد.(ظاهرا كار روحانيها سختهSmile)

چيا ميگيد بهشون؟
اگه طبق فرمایشی ک تو چندتا پست بالاتر داشتید که قشر جوون هستند خب بحث فرق می کرد و تصمیم گیری راحتتر بود!
ولی حالا که پای منبر از هر قشری باشن سخته که یه موضوعی انتخاب کنی که عامه پسند باشه و همه مخاطب قرار بگیرن!
يكي از نظرهاي خودم اينه كه هرشب ي قسمتي از سبك زندگي اسلامي كه سفارش رهبر هم هست تو سخراني هاشون باشه.Angel

منتظر نظرات شما هستمSmile
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع