تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برنامه تلویزیونی " راز " با اجرای نادر طالب زاده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
ممنون تمام سری اول رو دارم سری دوم رو میخواستم
واقعا ایشون بارها ثابت کردن شاگرد خلف شهید آوینی هستند. مخصوصا با رویکرد و هدف اصلی انقلاب که به انقلاب امام زمان (علیه السلام) متصل شود و زمینه ساز اصلی آن باشد.

دانلود برنامه راز با حضور سعید قاسمی 89/11/21

[تصویر: 38777939345746916520.jpg]

این برنامه رو صرفا به خاطر این گذاشتم که دوستان خیلی ازش تعریف کردن و بعضی از دوستانمون هم خواستار اون شده بودن ...انشالله این بخش دانلود شبکه 4 راه بیفته من هی تاپیک نزنم Smile

لینک سرور مدیافایر :

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

فایل صوتی

لینک مدیا فایر

نکته : متاسفانه دوباره این برنامه هم با یک بلندگو ضبط شده ! برای حل این مشکل از این طریق اقدام کنید
Acc را رو چپ یا راست قرار دهید

تصویر برنامه

آقا لطفا روز و زمان پخش این برنامه رو بگید من خیلی مشتاقم ببینم . آخه نمیتونم دانلود کنم Heart
نقل قول:آقا لطفا روز و زمان پخش این برنامه رو بگید من خیلی مشتاقم ببینم . آخه نمیتونم دانلود کنم Heart

دهه ی فجر هر شب ساعت 9

در روزهای عادی هر دوشنبه ساعت 9 یا 10 الان خاطرم نیست
(۲۷/بهمن/۸۹ ۱۲:۲۱)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]
نقل قول:آقا لطفا روز و زمان پخش این برنامه رو بگید من خیلی مشتاقم ببینم . آخه نمیتونم دانلود کنم Heart

دهه ی فجر هر شب ساعت 9

در روزهای عادی هر دوشنبه ساعت 9 یا 10 الان خاطرم نیست

قبل از دهه فجر که پنج شنبه ها ساعت 9:30 پخش میشد البته یه مدت دوشنبه ها هم بود!
دوباره دوشنبه ها پخش می شود؟
سلام رضا جان

ممنون بابت زحماتی که می کشید
فقط ممکنه موضوع برنامشون رو بگید ،اگه بتونید یه خلاصه مختصر از این برنامه بگید خیلی خوب میشه Smile
نقل قول:قبل از دهه فجر که پنج شنبه ها ساعت 9:30 پخش میشد البته یه مدت دوشنبه ها هم بود!
دوباره دوشنبه ها پخش می شود؟

نمیدونم دوست عزیز ...من به طور جدی برنامه ی راز رو دنبال نمیکنم ... ولی اخرین بار یادمه که دوشنبه ها بود ...اطلاع دقیق از روز پخش ندارم

نقل قول:سلام رضا جان

ممنون بابت زحماتی که می کشید
فقط ممکنه موضوع برنامشون رو بگید ،اگه بتونید یه خلاصه مختصر از این برنامه بگید خیلی خوب میشه Smile

راستشو بخوای خودم هم نمیدونم موضوع برنامه چیه دوست عزیز ... من فقط لینک ها رو پیدا کردم گفتم چون بچه ها تعریف این قسمت رو کردن بتونن توی ارشیوشون داشته باشن
دوستان لطفا از این به بعد تمام موضوعات مربوط به برنامه راز رو در این پست بگذارین.
سلام!
سپاس بابت لینک دانلودی که دوستان قرار دادن!
زمان اصلی پخش برنامه ی "راز" پنجشنبه ها است. برنامه حدود ساعت 21:10 شروع می شه.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع