۳۱/خرداد/۹۳, ۱:۱۸
۳۱/خرداد/۹۳, ۱:۱۹
من نمیدونم چرا این آقایون متاهل میان تو این تایپیک قدم میزنن و تشکر میزنن.... این همه تایپیک چرا اینجا قدم میزنید؟
خوب برید یه تایپیک برای متاهل ها درست کنید دیگه!!!!!
خوبه یه تایپیک متاهلی بزنید هی ما بیایم قدم بزنیم!
خوب برید یه تایپیک برای متاهل ها درست کنید دیگه!!!!!
خوبه یه تایپیک متاهلی بزنید هی ما بیایم قدم بزنیم!
۳۱/خرداد/۹۳, ۱:۲۳
با اجازه صاحب تاپیک
آقای علمدار 133 اگه من جای خانوم شما بودم اون لپ تاپ و از پنجره پرت میکردم تو خیابون یه کامیون از روش رد شه
خداحافظ ...من یه مدتی نمیام اینورا.........
آقای علمدار 133 اگه من جای خانوم شما بودم اون لپ تاپ و از پنجره پرت میکردم تو خیابون یه کامیون از روش رد شه
۳۱/خرداد/۹۳, ۱:۲۷
با اجازه!!!
خداييش اينهمه تاپيك زديم گفتيم مجردا نظر ندين يادتونه.حالا ببينيد متاهلا تا حالا چي ميكشيدن از دست مجردا
البته اين پياده رويها و از اينجا رد شدنها بيشتر واسه همين فصله .چون هوا گرمه اكثرا مشغول پياده روي هستن.شما ببخشيد
خداييش اينهمه تاپيك زديم گفتيم مجردا نظر ندين يادتونه.حالا ببينيد متاهلا تا حالا چي ميكشيدن از دست مجردا

البته اين پياده رويها و از اينجا رد شدنها بيشتر واسه همين فصله .چون هوا گرمه اكثرا مشغول پياده روي هستن.شما ببخشيد

۳۱/خرداد/۹۳, ۱:۳۵
(۳۱/خرداد/۹۳ ۱:۲۳)پرنیان نوشته است: [ -> ]با اجازه صاحب تاپیککــــــــــــــــــــــــــی

آخه من خونه نیستم

من تو محل کارم هستم
![[تصویر: g65.gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/yahoo/g65.gif)
۳۱/خرداد/۹۳, ۲:۲۰
(۳۱/خرداد/۹۳ ۱:۳۵)علمدار133 نوشته است: [ -> ]کــــــــــــــــــــــــــی
آخه من خونه نیستم
من تو محل کارم هستم
عجب کاری
عووووووووووووووووووووووف
کارمند نمیخواد اینجا که کار میکنی

خو 25 ساعت از 24 ساعت رو قدم میزنی توی تالار
نکنه از بچه های بالایی

الان میگیرمون 
۳۱/خرداد/۹۳, ۶:۰۰
مجرد که باشی مجبور نیستی ساعت6صبح بیای مغازه
میگیری تا لنگ ظهر تخت میخوابی![[تصویر: 9bzh0ul6xeik5jo26puq[1][1].gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/9bzh0ul6xeik5jo26puq[1][1].gif)
میگیری تا لنگ ظهر تخت میخوابی
![[تصویر: 9bzh0ul6xeik5jo26puq[1][1].gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/9bzh0ul6xeik5jo26puq[1][1].gif)
۳۱/خرداد/۹۳, ۶:۳۱
(۳۱/خرداد/۹۳ ۶:۰۰)علمدار133 نوشته است: [ -> ]مجرد که باشی مجبور نیستی ساعت6صبح بیای مغازه
میگیری تا لنگ ظهر تخت میخوابی
البته من که میدونم خودت دوست داری بیای سر کار بشینی پای نت
عشکالی نداره

۳۱/خرداد/۹۳, ۷:۳۸
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۴)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]آبان : چپ و راست واست دوست دختر ردیف میشه و همیشه ۳۰ – ۴۰ تا دوست دختره آن لاین داری و ۵۰ – ۶۰ تا هم آف لاین . همه عاشقتن و می خوان زنت بشن اما تو اصلاً علاقه ای به ازدواج نداری و سرانجام در سن ۳۵ سالگی به علت مصرف زیاد دوست دختر سکته می کنی و میمیری.
حد اقل یه چیزی میگفتی بگنجه آخه.

از وقتی فال آبانو گذاشتی بابام لپ تاب و گوشیمو گذاشته تو کمد درش هم قفل کرده.

۳۱/خرداد/۹۳, ۷:۴۳
لطفا ﻫﺮﮐﯽ ﻫﺮ ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﺩﺭ ﻣﻦ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﺑﮕﻪ ﺗﺎ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺰﻧﻤﺶ تا نظرش عوض شه