تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ๑๑..۩۩.۩۩..صحيفه خواني. ..۩۩..۩۩๑๑.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
[تصویر: Tarh.gif]

با ما در ماه رمضان در تالار بيداري انديشه با پيام ها،پيامكها از صحيفه سجاديه همراه شويدHeart

اين تاپيك رو منو خانم بهار و پرنيان و اسكاي و فرزانه عزيزم به روز رساني ميكنيم.طرح بالا هم هنر اسكاي عزيزه كه برامون فرستادن.AngelHeart

انتقاد و پيشنهادي اگه بود به يكي از اعضاي تاپيك بفرماييد.ممنون
بسیار عالی
قطعا میتونه مثمر ثمر باشه این برنامه
نحوه ی کار این تاپیک و روندی که طی خواهد کرد رو نمی فرمایید به چه صورت هست؟
تشکر از همه ی شما
ممنون از لطفتون.

ما قراره تو اين تاپيك صحيفه رو به روشهاي مختلف و متنوع براي دوستان ارسال كنيم.پندو اندرزهايي كه هر بندش ميده يا به صورت تصويري و يا به صورت تفسيري.Smile

البته عرض كردم اگه دوستان انتقاد يا نظري دارند ميتونن به هر كدوم از ما پيام خصوصي بدن و نظراتشونو به ما ابلاغ كنن تا روند تاپيك بهتر باشه .ان شاالله

بازم ممنون از حضور همه

التماس دعاي عاقبت بخيري
[تصویر: s1.gif]

نقل قول:
نیایش آن حضرت هنگام پناه جستن به درگاه خدا

خدایا، من با دل بریدن از همه کس، قلب خود را از یاد غیر تو پیراسته‌ام،
و با تمام وجودم به تو روی آورده‌ام،
و از آن کس که خود نیازمند احسانِ توست، رویِ حاجت برگردانده‌ام،
و از آن کس که از فضل تو بی‌نیاز نیست، خواهش خود را پس گرفته‌ام،
و دانسته‌ام که نیاز خواهیِ‌ انسانِ نیازمند از نیازمندی دیگر، نشانه‌ی کم خردی و کج اندیشی است.
ای معبود من، چه بسیار دیده‌ام مردمی را که از غیر تو عزّت طلبیده‌اند و ذلّت نصیب‌شان شده است؛ و توانگری را نزد دیگران جسته‌اند و به تنگ دستی رسیده‌اند؛ و هوسِ سربلندی کرده‌اند و به سر افکندگی دچار آمده‌اند.
با دیدن این نمونه‌ها، انسان دور اندیش، از امید بستن به دیگران در امان می‌ماند، و عبرت گرفتن او را توفیق بندگی می‌دهد، و برگزیدن حق او را به راه صواب می‌کشاند.
ای سرور و آقای من، تنها تویی که درگاهت سرای حاجت خواهیِ من است، نه هر کسی که از او چیزی خواهند؛ و تنها تویی که حاجتم را برآورده می‌سازی، نه هر کسی که از او خواهشی طلبند.
پیش از آن که دیگری را بخوانم، تنها تو را می‌خوانم و بس؛ در حالی که تنها امیدم تویی، و در دعای من، کسی همشأن و همراه تو نیست، و ندای من، دیگری را با تو در بر نمی‌گیرد.
ای معبود من، تو با وجود صفات گوناگون، یگانه و یکتایی، و تنها تو دارای آن نیروی نفوذ ناپذیر هستی. کمالِ توانایی و نیرومندی برای توست. والا خداوند و بلند مرتبه‌ای.
هر کسی جز تو در زندگی‌اش مستحقّ ترحّم است؛ در کارِ خود بی‌اختیار، و در هر حالِ خویش بیچاره است؛ از حالی به حالی دگرگون می‌شود و صفت‌های گوناگون می‌پذیرد.
[خدایا] تو برتر از آنی که همتا و هم توانی داشته باشی، و بزرگ‌تر از آن که تو را مثل و مانندی باشد، پاک و منزّهی و جز تو معبودی نیست.
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا سید الساجدین(علیه السلام)Rose

[تصویر: RaMaZan_sahifeh.png]
خدایا
ما را از برکت های آسمان ها و زمین،
روزی ده ؛ بی شک تو بر هر کار توانایی.
[تصویر: 56315040536215545470.jpg]
صحیفه ی کامله ی سجادیه
دعای 19 بند 7
[تصویر: 50543173681644985769.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

ستایش برای خداست که ماه خود،ماه رمضان را از جمله راه های احسان قرار داد،که ماه روزه،ماه اسلام،ماه پاکیزگی از آلودگی ها،ماه رها شدن از گناهان و ماه شب زنده داری است؛
ماهی که قرآن در آن نازل گردیده؛
قرآنی که راهنمای مردم و نشانه ی آشکار هدایت و جدا کننده ی حق از باطل است.

صحیفه سجادیه/دعای 44/ بند 3

[تصویر: 96269518428524638789.jpg]

[تصویر: 14.jpg]
خدايا و اما، جمله عرشت كه از تسبيح تو سست نمى ‏شوند، و از تقديست ملول نمى ‏گردند و از عبادتت وا نمى ‏مانند، و در مقام امر تو كوتاهى را بر كوشش نمى‏ گزينند و از شدت اشتياق به قرب تو غافل نمى ‏شوند...
دوستان عزيز موافقيد كه از اين به بعد هر شب ي بند دعاهاي صحيفه رو بخونيم و بيايم اينجا بگيم كه منظور امام سجاد رو چطوري درك كرديم؟؟Smile.

مسلما خيلي وقتا پيش مياد از ي متني هزارجور برداشت ميشه.اينجا هم هركي يشتر تشكر خورد يعني برداشت بهتري از اون دعا داشته.

پس هر بندي كه معرفي ميكنيم دوستان بيان و برداشتشونو درباره اون بند بگن.Smile

التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع