تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به مسلمانیت نناز....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
ممنون از تایپیک.

یک جمله ای رو توی مستند ظهور من خیلی قبول دارم.
اونجایی که بیننده های مستند به عقاید تشیع سازندگان فیلم اعتراض میکنند ( قسمتش یادم نیست ) یه جمله ای مینویسه :
اون هم اینکه اسلام یک اسم نیست،بلکه یک حالت قلبه.
در واقع اسلام اون چیزی نیست که از بیرون به شما میگند،چیزیه که از درون بهش باور دارید و یک شیوه ی زندگی برای شماست.

مثلا،توی این کشور 70 میلیون نفر متولد که میشن مسلمان خوانده میشن،اما چند نفرشون مسلمان باقی میمونند؟!
الان ما میگیم 98 درصد مردم ایران مسلمان و شیعه اند.
اما در حقیقت چنددرصدشون مسلمان و شیعه اند؟!!

در واقع،هدف،چیزیه که هممون باید بهش برسیم،ممکنه فردی در وسط یک خانواده ی فوق العاده مذهبی در وسط قم به دنیا بیاد اما به هدف خلقتش نرسه،و کسی هم در بین کفر و بی دینی غوطه ور باشه اما اون هدف رو پیدا کنه و مسیرش رو بفهمه.

هر کسی به این هدف برسه،میتونه به این استقامتش بنازه Smile
سلام مجدد به دوستان!

به نظر من بحث عقلانی پیش نمی ره! بد برداشت نکنید منظورم اینه که اگر بخواهیم دلایل مطروحه رو به دو دسته عقلی و نقلی تفکیک کنیم، دلایل مطرح شده جزو دلایل عقلی قرار نمی گیره!

اگر بخواهیم با دلایل عقلی بحث کنیم، قطعاً اینکه بگیم دنیا سناریویی از پیش طراحی شده است رد می شه! چون اگه می تونی بیا و اثبات کن که چنین اتفاقی رخ داده!

اگر بخواهیم با دلایل نقلی هم صحبت کنیم باز هم اینکه از قبل همه چیز مشخص شده با کثرت گرایی نجات، در تناقضه! یعنی نظر علما مبنی بر اینکه نجات مشمول تمام انسان ها می شه -مگر انسان هایی که شقاوت محضند- رد خواهد شد، چون بدین معنیه که در عالم زر حجت بر همه تمام شده و هرکسی راه رو اشتباه بره اهل نجات نخواهد بود!
تاکید بنده بر تمام شدن حجت بر انسانهاست! در این دنیای 1000 فرقه، قطعا همه ی راه ها غیر از یک راه، بیراهه هستند. بنابراین اگر حجت بر همه تمام شده باشه اونوقت انحصار در نجات خوهیم داشت نه کثرت در نجات!

نظراتی که از امام خمینی، ابن سینا، ملا هادی سبزواری، ملاصدرا، علامه جعفری، استاد مطهری و .. آورده شد کاملا نادیده گرفته شد. (اگر بیشتر در مورد پلورالیسم نجات می خواهید بدونید این مقاله رو بخونید)
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع