تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بدحجابي با مجوز؟ در خانه مد ايران چه ميگذرد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
در تحلیل دلایل ظهور و گسترش بد حجابی در جامعه، همواره گفته می‌شود که یکی از عاملان بروز این پدیده، خود سازمان‌ها و نهادهای دولتی هستند. چه بسیار کارمندان دولتی که در محل کارشان با ظاهری غیر از ظاهر تأیید شده توسط شرع مقدس حضور پیدا کرده و بعضا رفتارهایی از خود نشان می‌دهند که هیچ تناسبی با ارزش‌های دینی و اجتماعی ما ندارد. این همان نکته‌ایست که آیت‌الله خاتمی در خطبه‌های دیروز نماز جمعه‌ی تهران به آن اشاره کرده و گفتند که بهتر از دولت، مقابله با بدحجابی را از کارگزاران خود شروع کند.

به گزارش بولتن نیوز، جالب قضیه این است که چند روز پیش وزیر کشور در مجلس شورای اسلامی حاضر شده و از اقدامات دولت برای مقابله با بدحجابی پرده برداری کرده است. هرچند نمایندگان مجلس چندان از این دفاعیات راضی نشدند و به قول معروف، کارت زردی را نصیب وزیر کشور کردند اما باید اذعان کرد که اقدامات دولت در این زمینه بسیار پایین‌تر از چیزی‌ست که توقع می‌رود. نمونه‌ی بارزش، شوی لباسی‌ست که چند روز پیش در تهران به طور رسمی برگزار شده و عکس‌های بیرون آمده از آن به خوبی نشان‌دهنده‌ی وخامت اوضاع‌ست.

خانه‌ی مد ایران که به طور رسمی دارای مجوز بوده، روز 4 تیر ماه، اقدام به برگزاری مراسمی کرده تا از چند مدل لباس ورزشی مثلا متناسب با فرهنگ ایرانی پرده برداری کند. بنا به ادعای خود مسولین خانه‌ی مد، تمامی لباس‌های ارائه شده در این شوی لباس، دارای کد شیما از وزارت ارشاد بوده و مورد تأیید آن است. اما مشکل کار اینجاست که معلوم نیست چرا باید در چنین مراسمی، آقایان حضور داشته و خانم‌های مانکن، با ادا و اطوارهای خاص، جلو آنها راه رفته و عکس‌های این مراسم نیز در مجامع عمومی منتشر شود؟

گذشته از کیفیت لباس‌هایی که به اسم لباس اسلامی تولید می‌شود، نحوه‌ی اجرای این مراسمات است جای سوال است. آیا نحوه‌ی اجرای این مراسم که تأییدات دولتی را هم دارد، متناسب با ارزش‌های فرهنگی و اخلاقی جامعه‌ی ماست؟ آیا واقعا رژه رفتن زنان بزک کرده در برابر مردهای غریبه و انتشار عکس‌های آن در جامعه، طبق معیارهای دینی ماست؟ آیا آنهایی که به این مراسمات مجوز داده‌اند، بر آنها نظارت هم دارند و اصلا می‌‌دانند در آن مکان‌ها چه اتفاقاتی‌ می‌افتد؟

اميدواريم مسئولان فرهنگي نظارت بيشتري در روند كاري اين نهادها داشته باشد و روند كاري و اهداف اين چنين سازمانهايي را تبيين كند.

[تصویر: 269712_538.jpg]

کجای این لباس ها متناسب با عرف است؟اصلا کدام عرف؟عرفی که همه از آن ناراضی هستند؟
شلواره ساپورت حتما چون تمام پا را می پوشاند از نظره آنها لباسی پوشیده محسوب میشود!!!!!!!!!!
قروفر جلو مردها هم که اشکالی ندارد چون حتما آقایانی که مجوز داده اند این را هم دیگه عرف می دانند.!!!!!!!!!!چه عرفه با کلاسی.
هر دم از این باغ...
حرف بزنم حذف میشم. ولش کن
من فکر میکنم واقعا قبح پوشیدن ساپورت شکسته شده!
میدونید چرا؟
چون خییییلی از خانم های چادری هم میپوشن و خیلی از خانم های مانتویی
حالا بعضی ها خیلی افتضاح ترشو و بقیه هم معمولی
بین بد و بدتر انتخاب میکنن!
واقعا وقار یک انسان رو از بین میبره...
(۹/تیر/۹۳ ۱۴:۰۹)aaaaa نوشته است: [ -> ]هر دم از این باغ...
حرف بزنم حذف میشم. ولش کن
چرا بعضی ها هر کاری که می خوان بکنن و شما ساکت باشی؟
حرفتو بزن
سایت برگزار کننده ی این فساد رو می تونی پیدا کنی و شماره تماسشونم هست.
زنگ بزن و بگو بهشون.
قبلا به صورت کاملا مفصلی تو یکی از تاپیکا توضیح دادم...
نمیدونم شماهایی که سنتون کمنی بالاتره در مقابل این تصاویر توی جامعه و حتی توی تالار چه عکس العملی دارید
مخصوصا خانم ها که فکر میکنم با دیدن این عکسا بحث تحریک کنندگی براشون مطرح نباشه و یا حتی با پوشیدن این لباس ها هم همینطور
اما فکر کنید این حرفارو داره برادر کوچیکتون با لحنی ملتمسانه و با چاشنی بغض و با یه حالتی که قابل توصیف نیست براتون میزنه
نمیدونم شاید حتی یه 16 ساله ی دیگه با این صحنه ها تحریک نشه اما [i]من[/b] نوجوون ، خیلی راحت تر از اونی که فکر کنید تحریک میشم...و باور کنید اغراق نیست ، دروغ نیست و تعارف هم نیست که بگم دارم نابود میشم و شدم
نمیدونم واقعا تا چه حد میتونید درک کنید اما عاجزانه خواهش میکنم از این وضع حجاب و از این کارا دست بردارید
بزرگنمایی نمیکنم اما واقعا دیگه نمیدونم چطور حسمو به متن تبدیل کنم کاش...
اتمام حجتی بود کودکانه ، رک بودنمو ببخشید
خواهش میکنم برای امثال منی که گوشه کنار این جامعه بی صدا دارن جون میدن و نزدیکترین افرادشون هم خبر ندارن ، تو این ماه مبارک دعا کنید
پز نیست ، جمله های کلیشه ای هم نیست . فقط یه التماسه...
یا حق

پ.ن : مطمئنم هنوز هم کسی حرفمو درک نکرده
ما بچه که بودیم مامان بزرگا بافتنی میبافتن با همین شکل های چهارخونه و مثلثی و راه راه و خلاصه شبیه پیژامه...
به مخیله مون خطور هم نمیکرد که یه روزی دوباره اینا مد بشه...
من یه عکس دارم که گره روسریم نزدیک گوشمه و یه دونه از اینایی که ساپورتش امروز مد شده بلوزش رو پوشیدم...Big Grin
تا دیروز این عکس نشان ضااایع بودن من بود...
فکر کنم باید از امروز به این عکس بنازم...Big Grin
والا...
اسلام !!! همان مظلومی است که این روزها هر کسی با هر فکر و تفکری و شاید با کمترین اطلاعی از مبانی و رهنمودهای آن چیزی را به آن نسبت می دهد که شاید اگر خود « اسلام » در شکل و صورت یک انسان بود از شنیدن این چیزها « شاخ » در می آورد. وزارت های ارشاد همانطور که می دانید محلی است که با توجه به نام آن باید اشخاصی در رأس آن قرار گیرند که به مبانی اسلامی آشنایی داشته و نگذارند تا هر چیزی را به نام اسلام در جامعه ترویج کنند و صدایی هم از کسی در نیاید !!!
اصلا ذات اسلام با برگزاری چنین نمایشگاه هایی که زنان روی استیج قرار می گیرند و با اشکال خاصی برای بیشتر نشان دادن خود روی آن راه می روند مخالف است و مخصوصا اینکه اینگونه نمایش های زنده با حضور آقایان برگزار می شود !!
البته ناگفته نماند که ما با مد و لباس های شیک پوشیدن مخالف نیستیم و اتفاقا اسلام، تمیز و مرتب پوشیدن را مستحب نیز می داند و خودمان نیز اینگونه هستیم ...
*
*
*

[تصویر: 635396839554689048003.jpg]

اسلامی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هه! چ جالب!
جالب چه عرض کنم!؟ میشه گفت اسلام رو به مسخره گرفتن!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع