تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مراقب اين دكمه سبز دانلود باشيد!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:چی کار کنم؟ شماره تلفن بدم ازشون بپرسین؟
سایتش خارجیه ...شماره تلفنش رو دارید؟؟؟
شما از کجا می دونید که سایت virustotal از روشی که شما می گویید استفاده می کند؟؟ چطور انقدر با اطمینان می گویید؟؟
نقل قول:ویروس های سخت افزاری رو چی می گین؟ مثلا سرعت چرخش پیچ fan که توسط چیپست کنترل میشه. چظور می خوان اون رو تست کنن؟ یا همون ویروس چیپس که دقیقا باید یه کامپیوتر واقعی باشه تا جواب بده!
این هم یک مدلش است ... چه ربطی دارد به بحث ما؟؟ الان این نرم افزار دانلود سخت افزاری است؟؟
نقل قول:واسه همین می گم مرحله ی تست اینهمه دنگ و فنگ داره و حق داره که سی ساعت طول بکشه.
تست یک نرم افزار همانند اینی که موضوع بحث است خیر

نقل قول:فرض کنید یه بد افزار نویس هستین و می خواین یه بدافزار بنویسین(با هر هدفی)
سیستم قربانی همه چی تمومه!(فرضا!) یعنی آنتی ویروس حسابی و فایروال خفن و ...
شما باید محصولتون ازش عبور کنه.
اولین راه کریپت کردنه. چون دیگه آنتی ویروس از کد غیر مجاز شما بی خبر میشه.
اما اگه آنتی ویروس بفهمه که محصول شما کریپت شده ارور میده!
از این جهت شما می ری یه کریپتر رو می خری از شرکتی! و در کمال تعجب کارت راه می افته!
خوب همین اول کاری و در گام اولیه استدلالتون معلوم شد مشکل از کجاست
ویروس نویس های خیلی خیلی آماتور از این کار ها می کنند و می روند کریپتر می خرند
از این کار ها من فقط تو نوجوون ها دیدم ...نهایت 17 الی 18 ساله ... آماتور ها ..
این ها هم اصلا مهم نیستند در عرصه امنیت...کسی که این کار را می کند یعنی انقدر قوی نبوده ...بلد نبوده خودش کریپتر بنویسد
ویروس نویس های متوسط و حرفه ای همه کارشون رو خودشون می کنند
مبهم سازی هم روش های مختلف دارد
یکیش این کارهای کرپیتر هاست
کلی روش هست ... ویروس نویس ها هم خودشون آنرا انجام می دهند
نه که بروند بخرند ... آماتور ها از این کار ها می کنند
همین گام اول استدلالتون مبتنی بر جامعه خیلی خیلی محدود و آماتور است که خیلی هم کم اهمیت هستند

نقل قول:فایروال های سخت افزاری و اینتل هم همچین اوضاعی دارن. کمیت تجارت این نوع فایروال کمه! اما کیفیتش سر به فلک کشیده. بالاخره متصدی سرور هم تحت تاثیر تبلیغات قرار می گیره
چه ربطی دارد به آنتی ویروس و بحث ما؟؟؟
آنتی ویروس کجا... فایروال کجا ....
آن کلا فرق دارد نوع تحدید هاش و مقابلش .... چه ربطی دارد ؟؟
چه ربطی دارد فایروال سخت افزاری با آنتی ویروس نرم افزاری؟؟؟
موضوع بحث ما ویروس است ...
کار فایروال مقابله با تحدیدات بستر شبکه است ... تاز از نوع سخت افزاریش که کاربر محدود دارد و حرفه ای چه ربطی دارد به بحث ما؟؟
نقل قول:این هم یک مدلش است ... چه ربطی دارد به بحث ما؟؟ الان این نرم افزار دانلود سخت افزاری است؟؟
نقل قول:چه ربطی دارد به آنتی ویروس و بحث ما؟؟؟
اگه ربطی نداره بحثی روش نمی کنم.
سر این موضوع حرفم می زنم:
نقل قول:خوب همین اول کاری و در گام اولیه استدلالتون معلوم شد مشکل از کجاست
ویروس نویس های خیلی خیلی آماتور از این کار ها می کنند و می روند کریپتر می خرند
از این کار ها من فقط تو نوجوون ها دیدم ...نهایت 17 الی 18 ساله ... آماتور ها ..
این ها هم اصلا مهم نیستند در عرصه امنیت...کسی که این کار را می کند یعنی انقدر قوی نبوده ...بلد نبوده خودش کریپتر بنویسد
ویروس نویس های متوسط و حرفه ای همه کارشون رو خودشون می کنند
مبهم سازی هم روش های مختلف دارد
یکیش این کارهای کرپیتر هاست
کلی روش هست ... ویروس نویس ها هم خودشون آنرا انجام می دهند
نه که بروند بخرند ... آماتور ها از این کار ها می کنند
همین گام اول استدلالتون مبتنی بر جامعه خیلی خیلی محدود و آماتور است که خیلی هم کم اهمیت هستند
ظاهرا استدلال شما بدتره. الآن اینجا کریپتر به معنی مبهم ساز یا رفلکت کرشر نیست. بلکه فقط به معنای مجوز عبور هست. مجوز عبور از یه آنتی ویروس که از اون کریپتر مورد نظر پول گرفته.
شما خودت کریپتر بنویس. آنتی ویروس می فهمه که کریپتش کردی. بایدببینه که با کریپتر طرف قرار داد کار کردی تا بهت اجازه حیات بده.
نقل قول:ظاهرا استدلال شما بدتره. الآن اینجا کریپتر به معنی مبهم ساز یا رفلکت کرشر نیست. بلکه فقط به معنای مجوز عبور هست. مجوز عبور از یه آنتی ویروس که از اون کریپتر مورد نظر پول گرفته.
بحث سر عبور از تست یک آنتی ویروس است ...
اینکه آنتی ویروس آنرا ویروس نشناسد
این هم روش های زیادی دارد
متامورفیک کردن کد مثلا یکی از بهترین روش هاست
کریپت کردن هم یک مدل اش است که خودش روش های مختلفی دارد ....
یکی هم پلی مورف می کند ...
روش زیاد است
نقل قول:شما خودت کریپتر بنویس. آنتی ویروس می فهمه که کریپتش کردی
کی گفته؟؟
بله ... یک فرد آماتور بنویسد می فهمد...میدانید چرا؟؟
چون آن فرد آماتور می رود تو فروم ها و سایت ها سرچ می کند .. روش کریپت کردن را از آنها یاد میگیرد و عینا همان را استفاده می کند
آنتی ویروس هم همه این روش های پیش پا افتاده را می شناسد
ویروس نویس های متوسط و حرفه ای دیگر خودشون روش ها ابداعی دارند برای این کار ...
برای اینکه ویروس یاب ها آنها را تشخیص ندهند
من الان کلی آدم میشناسم کریپتر می نویسند که تو دنیا لنگه ندارد ...
کلا ویروس نویس های جز آماتورهاشون اصلا خودشون رو وابسته به کس دیگر یا برنامه دیگر و یا حتی المقدور فرد دیگری نمیکنند
چه برسد برنامشون رو دو دستی بدهند به یک برنامه ثانویه که معلوم نیست چه می کند و از آن خروجی بگیرد ...
مگر دیوانه اند ...
منم موقع دانلود یه نرم افزار لپ تابم ویروسی شد به هر سایتی وارد میشم سایتای فی*ل*تر با عکسای خیلی زننده میان بالا چه کارکنم ؟
تازه سرعت کامپیوترمم کلی اومده پایین فکر کنم گرفتار همین ویروس شده باشم.
چه آنتی ویروسی توصیه می کنید؟
آنتی ویروسارو چه جوری میشه آپ دیت کرد؟
نقل قول:چون آن فرد آماتور می رود تو فروم ها و سایت ها سرچ می کند .. روش کریپت کردن را از آنها یاد میگیرد و عینا همان را استفاده می کند
آنتی ویروس هم همه این روش های پیش پا افتاده را می شناسد
ویروس نویس های متوسط و حرفه ای دیگر خودشون روش ها ابداعی دارند برای این کار ...
هر روشی ابداع بشه دیگه نمی تونه از حد کریپت شدن بگزره.
کریپت شدن یه معنی داره.
اگه یه نرم افزار کریپ شه(با هر روش و ابداعی)
وظیفه ی اصلیش اینه که موقع دیکامپایل شدن، کرش کنه یا کلا Dcompress شه.
آنتی ویروس می یاد و دیکامپایل میکنه. اگه کریپت نشده باشه که آنتی ویروس با یه نگاه کد و نگاه می کنه و طبق روال میره جلو
اما اگه کریپت شده باشه، آنتی ویروس موقع کریپت کردن، کرش می کنه( البته در حالت Just is time)
اونوقت می گه این یه ریگی تو کفششه!
شما تو ایست بازرسی هر حرکتی کنی که نذاری مامور شما رو بگرده. بهت شک می کنه و جالیت می کنه با کی طرف هستی!
دیگه فرقی نداره چه روشی به کار ببری. ابداعی باشه یا ثانوی شده. کریپت همون کریپته و با هر روشی هم باشه باز یه معنی می ده و یعنی همون کرش کردن و عدم اجازه برای دیکامپایل شدن.
نقل قول:من الان کلی آدم میشناسم کریپتر می نویسند که تو دنیا لنگه ندارد ...
اگه کسی میاد و پکر طراحی می کنه دقیقا پکر رو واسه ویروس نمی نویسه. انواع اقسام پکر نوشتن هم ربطی توی روند ویروس سازی نداره. روش های ابداعی تنها برای اینه که آنپکر ها توانایی دیکامپایل کردن نداشته باشن.
شما شرایط یه نرم افزار تجاری رو با یه ویروس یکی گرفتی. پکر و کریپتر برای هر کدومشون به کاربرد دارن.
نقل قول:کلا ویروس نویس های جز آماتورهاشون اصلا خودشون رو وابسته به کس دیگر یا برنامه دیگر و یا حتی المقدور فرد دیگری نمیکنند
چه برسد برنامشون رو دو دستی بدهند به یک برنامه ثانویه که معلوم نیست چه می کند و از آن خروجی بگیرد ...
اتفاقا ویروس نویس های حرفه ای با هم همکاری می کنن. موفق ترین ویروس ها با کمک چندین گروه مختلف و بعضا دست های پشت پرده سازمانی بوده اند.
نقل قول:هر روشی ابداع بشه دیگه نمی تونه از حد کریپت شدن بگزره
بهترین روش مقابله با آنتی ویروس ها کریپت کردن نیست
نظر شخصی شماست
بهترین و مهم ترین روش مقابله با ویروس ها در آنتی ویروس ها هم دیکامپایل کردن نیست
کلی روش قبلش هست
در بدترین شرائط این کار را می کنند و اغلب هم نه به صورت اتوماتیک
اگر کاربر خودش بخواهد می گذارد روی حالت سخت گیرانه و heuristic
چرا؟؟
چون این کار به شدت از نظر زمانی و حافظه هزینه بر است

نقل قول:شما تو ایست بازرسی هر حرکتی کنی که نذاری مامور شما رو بگرده. بهت شک می کنه و جالیت می کنه با کی طرف هستی!
بالاخره این روش هر قدر هم مخفی باشد باید یک کاری بکند؟؟
به منابع و توابع سیستمی مهم دسترسی پیدا کند؟؟
برای فهمیدن این ها هم اصلا نیاز به دیکامپایل کردن نیست ...
آنتی ویروس راحت از تظر رفتاری می فهمد
مقابله با ویروس ها که فقط از طریق تحلیل استاتیک نیست
تحلیل داینامیک هم وجود دارد
تازه در همون استاتیک هم فقط لازمش دیکامپایل نیست ...
کلی روش هست که signature در می آورد ...
پروژه کارشناسی خودم یکیش بود ...کلی الگوریتم هست واسش ... الگوریتم های پرایوت که بماند ... پابلیک کلی هست ... خیلی هم سریع هستند
لازم نیست حتما دیکامپایل شود
کلی هزینه بدهند برای چی؟؟

ا
نقل قول:گه کسی میاد و پکر طراحی می کنه دقیقا پکر رو واسه ویروس نمی نویسه. انواع اقسام پکر نوشتن هم ربطی توی روند ویروس سازی نداره. روش های ابداعی تنها برای اینه که آنپکر ها توانایی دیکامپایل کردن نداشته باشن.
شما شرایط یه نرم افزار تجاری رو با یه ویروس یکی گرفتی. پکر و کریپتر برای هر کدومشون به کاربرد دارن
نه اتفاقا...درست گفتم
من حرفی از پکر زدم در ارسال قبلیم؟؟
همین روش های شما ... هر چی بخواهید ...
آنتی دیکامپایل
آنتی دیس اسمبل ...
پکر ...
کریپتر
متامورف
پلی مورف
برای همشون آدم میشناسم می نویسند
آدم های آماتور می روند می خرند
شما کلا استدلالتون بر مبنای این بود که همه می روند کریپتر میخرند که این فقط برای آماتور هاست
اولا همه از این روش استفاده نمی کنند...از کرپیتر استفاده نمی کنند همه ... لزوما هم بهترین نیست
ثانیا بکنند هم فقط آماتور ها می روند می خرند ...افرلد متوسط و حرفه خودشون می نویستند
نقل قول:اتفاقا ویروس نویس های حرفه ای با هم همکاری می کنن. موفق ترین ویروس ها با کمک چندین گروه مختلف و بعضا دست های پشت پرده سازمانی بوده اند.
عرض کردم حتی المقدور از فرد دیگر کمک نمی گیرد....
گروه ویروس نویسی فرق دارد با اینکه برود کریپتری که تو اینترنت می فروشند را بخرد!!!!
ولی همان ها هیچ وقت نمی روند بخرند چیزی رو ..
اصلا فحشه برای یک برنامه نویس حرفه ای ویروس نویس برود کریپتر بخرد ...
مگر چلاغ است...خودش می نویسد ...
بخرد؟؟
ویروس نویس دیوانه است از کدی که معلوم نیست چی توش است استفاده کند برای برنامه خودش؟؟
آماتور ها از این کارها می کنند
تو فروم ها پر است از این ها ...
بچه ها و نوجوون ها می روند پکر و کریپتر می خرند ...
خوشحال و شاد هستند Smile
کم کم با تجربه می شوند دستشون می آید
نقل قول:بالاخره این روش هر قدر هم مخفی باشد باید یک کاری بکند؟؟
خخخخ!
شما می دونی مرحوم ریچی چطور ایده ی ++C رو کرد؟ چرا ++C هنوز توی زمینه های کاربردیش روکار ندار؟
فراتر از اون ویروس نویس هایی که شما سراغ داری. ویروس نویس هایی مثل هلسبرگ(در زمان جاهلیش) بودن که بدون استفاده از توابع سیستمی می یومدن و چیزی در حد تراوا می ساختن.
نقل قول:در بدترین شرائط این کار را می کنند و اغلب هم نه به صورت اتوماتیک
اگر کاربر خودش بخواهد می گذارد روی حالت سخت گیرانه و heuristic
چرا؟؟
طبق گفته قبلیتون که نق گرفتم. پایش تک تک نرم افزار ها که خیلی هزینه بر تره!
نقل قول:شما کلا استدلالتون بر مبنای این بود که همه می روند کریپتر میخرند که این فقط برای آماتور هاست
کریپتر هایی که مد نظرم هست رو سر کوچه نمی فروشن. هشت خان رستم می خواد خریدنش. دو هزاری هم نیستن. حداقلش دو سه میلیونی پولشونه(حالا چون بازار نداره نرخشو نمی دونم. این دو سه میلیون رو از یه نفر شنیده ام فقط)
نقل قول:افرلد متوسط و حرفه خودشون می نویستند
معاملات زیر زمینی مخصوصا توی این مسائل به شکلی نیس که شما فکر می کنی. کسی که کریپتر خوب می سازه نمی ره تو آمازون تبلیغش کنه. خود این خبر توی یه جامعه ی مخفی پخش میشه. در عین حال حکم اعدام اون بیچاره توسط وزارت اطلاعات صادر میشه. حالا ویروس نویس (به قول شما نوع مبتدیش) باید این فراری رو پیدا کنه.
نقل قول:عرض کردم حتی المقدور از فرد دیگر کمک نمی گیرد....
حتی المقدور کله ی اون ویروس نویس خرابه. چون یه کریپتر خوب و کاری، قاقا لی لی نسیت که خودش بنویسه. یکی دو ماهه تموم نمیشه. بدافزارای بزرگ هم اگه(اگه) از کریپتر استفاده کنن، مطمئناً حداقل یک سال روی کریپتش کار شده!
نقل قول:بچه ها و نوجوون ها می روند پکر و کریپتر می خرند ...
خوشحال و شاد هستند [تصویر: happy.png]
امیدوارم سازنده ی اولین Worm رو یادتون بیاد. به اون هم می گفتین شاد و خوشحال؟
نقل قول:ویروس نویس دیوانه است از کدی که معلوم نیست چی توش است استفاده کند برای برنامه خودش؟؟
شما...
چی بگم؟ یه جمله:
به هم اعتماد می کنن.
نقل قول:خخخخ!
شما می دونی مرحوم ریچی چطور ایده ی ++C رو کرد؟ چرا ++C هنوز توی زمینه های کاربردیش روکار ندار؟
فراتر از اون ویروس نویس هایی که شما سراغ داری. ویروس نویس هایی مثل هلسبرگ(در زمان جاهلیش) بودن که بدون استفاده از توابع سیستمی می یومدن و چیزی در حد تراوا می ساختن.
...
چه ربطی دارد؟؟
یکی از روش های شناسایی توابع سیستمی بود ...
روش های دیگر هم نوشتم
چه داینامیک و چه استاتیک
نقل قول:طبق گفته قبلیتون که نق گرفتم. پایش تک تک نرم افزار ها که خیلی هزینه بر تره!
کدوم حرف من؟؟؟
نقل قول:کریپتر هایی که مد نظرم هست رو سر کوچه نمی فروشن. هشت خان رستم می خواد خریدنش. دو هزاری هم نیستن. حداقلش دو سه میلیونی پولشونه(حالا چون بازار نداره نرخشو نمی دونم. این دو سه میلیون رو از یه نفر شنیده ام فقط)
حالا هر چقدر ...
آماتوز ها می روند می خرند ...
دو سه میلیون هم می شود هزار دلار که پولی نیست در این عرصه ...

نقل قول:معاملات زیر زمینی مخصوصا توی این مسائل به شکلی نیس که شما فکر می کنی. کسی که کریپتر خوب می سازه نمی ره تو آمازون تبلیغش کنه. خود این خبر توی یه جامعه ی مخفی پخش میشه. در عین حال حکم اعدام اون بیچاره توسط وزارت اطلاعات صادر میشه. حالا ویروس نویس (به قول شما نوع مبتدیش) باید این فراری رو پیدا کنه.
شما که تا دو ارسال قبل یک چیز دیگری می گفتید
شما گفتید
نقل قول:از این جهت شما می ری یه کریپتر رو می خری از شرکتی! و در کمال تعجب کارت راه می افته!
قبلا می گفتید شرکت!!!
حالا می گویید بازار زیر زمینی!!!!!!!!!!!! فراری؟؟؟ حکم اعدام؟؟؟
-----------------
یک بار دیگر حرف و پایه ی اولیه استدلال شما رو بخونیم؟؟
موافقید؟؟؟
شما نوشتید
نقل قول:فرض کنید یه بد افزار نویس هستین و می خواین یه بدافزار بنویسین(با هر هدفی)
سیستم قربانی همه چی تمومه!(فرضا!) یعنی آنتی ویروس حسابی و فایروال خفن و ...
شما باید محصولتون ازشستفا عبور کنه.
اولین راه کریپت کردنه. چون دیگه آنتی ویروس از کد غیر مجاز شما بی خبر میشه.
اما اگه آنتی ویروس بفهمه که محصول شما کریپت شده ارور میده!
از این جهت شما می ری یه کریپتر رو می خری از شرکتی! و در کمال تعجب کارت راه می افته!

ما هم عرض کردیم
1. همه از کرپیتر استفاده نمی کنند
2. آنهایی هم که استفاده می کنند اکثرا نمی خرند ...خودشون می نویسند ...
در گام بعد شما می گفتید

نقل قول:توی اینه که شرکت سازنده ی کریپتر رشوه داده به شرکت های امنیتی و اونها هم محصولات کریپ شده ی این شرکت رو بی خیال شدن! پس وقتی آنتی ویروس می بینه که بدافزار شما توسط فلان شرکت کریپت شده روشو می کنه اونطرف!
ولی الان خودتون دارید می گویید بازار زیر زمینی!!!
تا دو دقیقه پیش شرکت بود!!!!
حالا به هر صورت این هم درصد کمی از جامعه ویروس هاست
اکثرا حرفه ای ها و حتی متوسط ها خودشون می نویسند
همشون هم لزما از کرپیتر استفاده نمی کنند

نقل قول:حتی المقدور کله ی اون ویروس نویس خرابه. چون یه کریپتر خوب و کاری، قاقا لی لی نسیت که خودش بنویسه. یکی دو ماهه تموم نمیشه. بدافزارای بزرگ هم اگه(اگه) از کریپتر استفاده کنن، مطمئناً حداقل یک سال روی کریپتش کار شده!
یک سال؟؟
یک سال زمانی نیست برای سرمایه گذاری روی یک پروژه امنیتی
آماتور ها و نوجوون ها و بچه ها دوست دارند یک هفته و یک ماه نتیچه بگیرند
ویروس نویس متوسط و حرفه ای هم یک هو از صفر شروع نکرده ...کلی تابع و برنامه از قبل آماده دارد ...

نقل قول:امیدوارم سازنده ی اولین Worm رو یادتون بیاد. به اون هم می گفتین شاد و خوشحال؟
استثنا و نابغه هست
ولی کسی که تو فروم ها دنبال کریپتر می گردد و دنبال به نتیجه رسیدن سریع است شاد و خوشحال است
کسی که می خواهد با پول چیزی بخرد در عالم برنامه نویسی آن هم امنیت در حوزه ویروس نویسی شاد و خوشحال است

نقل قول:به هم اعتماد می کنن.
اعتماد در زمینه امنیت لغتی است برای آماتور ها ...شما که آماتور نبودی برادر
اعتماد؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هنوز باورم نمی شود این حرف رو زدید!!!
جدا اعتماد؟
تو این حوزه می خواهید اعتماد کنید که ...
نقل قول:یک سال؟؟
یک سال زمانی نیست برای سرمایه گذاری روی یک پروژه امنیتی
این یک سال قراره صرف تنها دو درصد از یک پروژه ی امنیتی بشه.
شما انتظار داری که 50 سال سر یه پروژه وقت صرف بشه؟
حتی آرمان شهر anonymous هم این همه زیاد نیس!
نقل قول:ولی کسی که تو فروم ها دنبال کریپتر می گردد و دنبال به نتیجه رسیدن سریع است شاد و خوشحال است
من هم نگفتم که تو فروم ها می گرده.
نقل قول:چه ربطی دارد؟؟
یکی از روش های شناسایی توابع سیستمی بود ...
روش های دیگر هم نوشتم
چه داینامیک و چه استاتیک
من هم با مثال نقض اون یک روش شما رو که اسمش رو گذاشتم "پایش"، رد کردم. نقل قول گرفتم و شما گفتی:
نقل قول:کدوم حرف من؟؟؟
منظور من این بود:
نقل قول:بالاخره این روش هر قدر هم مخفی باشد باید یک کاری بکند؟؟
در ضمن
نقل قول:قبلا می گفتید شرکت!!!
حالا می گویید بازار زیر زمینی!!!!!!!!!!!! فراری؟؟؟ حکم اعدام؟؟؟
قبل از اونبحث صرفا استفاده از کریپتر بود. اما الآن سر به صرفه بود کریپت یا صحیح بودنش بحص می کنیم. واسه همین حرف از زیرزمین اومد.
واگرنه هنوز هم می گم که کریپتر های شرکتی دو هزاری هم هست.
کریپتر های زیرزمینی چند میلیونی هم هست که فقط چند نفر ازش استفاده می کنن.
و هر دو دسته هم از رشوه دادن ابایی ندارن
نقل قول:یک بار دیگر حرف و پایه ی اولیه استدلال شما رو بخونیم؟؟
موافقید؟؟؟
محوریت بحث صفحه ی قبل روی عموم بود. اما الآن دارم روی خواص تمرکز می کنم.
نقل قول:اعتماد در زمینه امنیت لغتی است برای آماتور ها ...
اعتماد؟؟[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
این از معضلات تحصیل در دانشگاه هست که یه برنامه نویس یا نظریه پرداز رو خشک بار می یاره.
در این جنبش هایی که همین الان توی شهر من هم در جریانه کسانی هستند که تمام زندگیشونو وقف حرفه شون کردن و قصد و غرضشون تنها حقیقت دادن به تئوری الگوی خلق هست. اعتماد به این افراد به استحکام یه سنگه.
مسلمه که شما نمی تونی اعتماد کنی. اما من همونطور که بهشون افتخار می کنم. بهشون اعتماد هم می کنم.
زندگی خوابگاهی باعث می شه نتونید تصور کنید اوضاع امثال مجیدی رو.
زندگی دانشجویی هر کسی برای شما غیر قابل تصور می کنه ادای یک پروژه رو.
من الآن خودم دارم تو یه پروژه کار می کنم. خداشاهده جلساتمون روی چمن پارک ها برگزار می شه. نه دانشگاهی به ما اتاق کار داده. نه کسی به دستمون چایی داده.
برای پروژه هم اصلا از کریپتر استفاده نخواهیم کرد. مگر یه کریپتر ساده ی کوچیک برای پس زدن تازه کار ها. چون اطمینان داریم این پروژه به نفع جامعه ی کامپیوتریه. پس یه کرکر قوی اینو درک می کنه. بهش اعتماد می کنیم و با خیال راحت پروژه امون رو پخش می کنیم. به هم اعتماد می کنیم
نقل قول:این یک سال قراره صرف تنها دو درصد از یک پروژه ی امنیتی بشه.
شما انتظار داری که 50 سال سر یه پروژه وقت صرف بشه؟
حتی آرمان شهر anonymous هم این همه زیاد نیس!
نه ...
این طور نیست
تو یک سال خیلی راحت می شود هم ویروس نوشت و هم مبهم سازی و کرپیترش ...
برای آماتور ها شاید 50 سال طول بکشد

نقل قول:من هم نگفتم که تو فروم ها می گرده.
درسته
اول گفتید شرکت...بعدش گفتید آدم اعدامی و فراری Big GrinBig Grin
خیلی نزدیک به هم ...

نقل قول:الاخره این روش هر قدر هم مخفی باشد باید یک کاری بکند؟؟
این روش خیلی از دیکامپایل کردن کم هزینه تر است ...به همین خاطر است که دیکامپایل کردن اتوماتیک نیست
دستی هست

نقل قول:قبل از اونبحث صرفا استفاده از کریپتر بود. اما الآن سر به صرفه بود کریپت یا صحیح بودنش بحص می کنیم. واسه همین حرف از زیرزمین اومد.
واگرنه هنوز هم می گم که کریپتر های شرکتی دو هزاری هم هست.
کریپتر های زیرزمینی چند میلیونی هم هست که فقط چند نفر ازش استفاده می کنن.
و هر دو دسته هم از رشوه دادن ابایی ندارن
در هر دو جا بحث سر خرید کرپیتر بود ...یک جا گفتید شرکتی ...یک جا گفتید اعدامی فراری!!!!!!

نقل قول:و هر دو دسته هم از رشوه دادن ابایی ندارن
ممکنه ...
اولا باید براش سند بیارید
ثانیا شما استدلالتون این بود که مسیر همینه و این دلیل پشت پرده بودن آنتی ویروس ها برای ساخت ویروس هاست
شما دارید یک ادعا می کنید که همگانی نیست
سندی هم ندارد برای همون معدود هاش

نقل قول:محوریت بحث صفحه ی قبل روی عموم بود. اما الآن دارم روی خواص تمرکز می کنم.

عموم؟؟خواص؟؟؟
بحث سر ویروس نویس هاست ...
متمرکز بحث کنید

نقل قول:این از معضلات تحصیل در دانشگاه هست که یه برنامه نویس یا نظریه پرداز رو خشک بار می یاره.
در این جنبش هایی که همین الان توی شهر من هم در جریانه کسانی هستند که تمام زندگیشونو وقف حرفه شون کردن و قصد و غرضشون تنها حقیقت دادن به تئوری الگوی خلق هست. اعتماد به این افراد به استحکام یه سنگه.
مسلمه که شما نمی تونی اعتماد کنی. اما من همونطور که بهشون افتخار می کنم. بهشون اعتماد هم می کنم.
زندگی خوابگاهی باعث می شه نتونید تصور کنید اوضاع امثال مجیدی رو.
زندگی دانشجویی هر کسی برای شما غیر قابل تصور می کنه ادای یک پروژه رو.
من الآن خودم دارم تو یه پروژه کار می کنم. خداشاهده جلساتمون روی چمن پارک ها برگزار می شه. نه دانشگاهی به ما اتاق کار داده. نه کسی به دستمون چایی داده.
برای پروژه هم اصلا از کریپتر استفاده نخواهیم کرد. مگر یه کریپتر ساده ی کوچیک برای پس زدن تازه کار ها. چون اطمینان داریم این پروژه به نفع جامعه ی کامپیوتریه. پس یه کرکر قوی اینو درک می کنه. بهش اعتماد می کنیم و با خیال راحت پروژه امون رو پخش می کنیم. به هم اعتماد می کنیم
اولا من بحث های حوزه امنیت را تو دانشگاه یاد نگرفتم.... اصلا به دانشگاه کاری نداشتم
ثانیا شما چند سالتونه؟؟؟
بگذار سنتون و تجربتون زیاد شود ... آن وقت می بنیمتون Wink
حالا مونده ببنی یک نفر کل پروژه ی شما بر میدارد و به نام خودش می زند
مونده ببینی ای دل غافل رو سیستمت کیلاگر هست و حساب هات خالیه
مونده ببینی یکی از اعضای گروهتون رو پلیس به خاطر کیلاگر نویسی گرفته و آن هم بی ربط و بی دلیل پای شما رو کشیده وسط
مونده سر یکی از همین قرار هاتون ساعت 7 صبح 3 ساعت الاف بشی و بفهمید ...

همه ی این ها رو من دیدم که سر افرادی که اعتماد کردند افتاده است...
همین ارتباطات مستحکم و قرارهای پارکی زیاد دیدیم...خاطره است
شما دوست دارید اعتماد کنید؟؟؟
اعتماد کنید Big Grin
شاد باشید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع