(۱۰/تیر/۹۳ ۱:۳۶)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
أُولئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُون
عنوان تاپیکتون مضحک هست.
یعنی چه اوقات فراغت؟؟؟
مگر حزب الله اوقات فراغتی هم برایش باقی می مونه که بخواد جایی بره؟؟؟
بسم الله
.
.
بله چرا نمی ماند .
البته من منظورم یک حزب اللهی ناقص است.
.
.
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به صحابه خود فرمود:
«الهوا و العبوا فإنی اكره أن یَرى فی دینكم غلظة؛
به تفریح و بازى بپردازید؛ زیرا من دوست ندارم در دین شما سختگیرى دیده شود.»
تحف العقول، چاپ جامعه مدرسین، ص 410
.
.
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:*وَ مَا الْحَياةُ الدُّنْيا إِلَّا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِلَّذِينَ يَتَّقُونَ أَ فَلا تَعْقِلُون*
اینجور به کار بردن آیات بدون توضیح و تشریحش غلطه
تاپیک داره در مورد تفریح حلال صحبت می کنه
این آیه هم از تفریح سالم نهی نکرده. داره می گه مشغول شدن به زندگی دنیوی و کلا فراموش کردن خدا و آخرت ناپسنده
یعنی طرف آخرتش رو کلا فدای دنیا کرده
ما تو دینمون یه زهد مذموم داریم یه زهد پسندیده
این برداشت شما از آیه و نظرتون همون زهد مذمومه
همونطور که توی آیات و روایاتمون داریم، آخرتمون رو فدای دنیا نکنیم، اینم داریم که دنیا رو به خاطر آخرت ترک نکنیم
حدیث داریم از امام کاظم (علیه السلام) که : برای خویش از لذایذ حلال دنیا بهره ای در نظر بگیرید تا حدی که به بی مبالاتی و اسراف نرسد و بدین وسیله به کارهای دینی بپردازید زیرا روایت شده است که
از ما نیست کسی که دنیا رو به خاطر آخرت ترک کنه
حضرت امیر (علیه السلام) هم در تفسیر آیه ی
" لا تنس نصیبک من الدنیا " (قصص- 77) می فرمایند :
سلامتی، توانایی، فراغت، جوانی، نشاط، بی نیازی و ثروت خود را فراموش نکن و با بهره گیری سالم از آنها در پی آخرت باش.
.
.
.
بسم الله الرحمن الرحیم
" وَ كُلَّ إِنسانٍ أَلْزَمْناهُ طائِرَهُ فِي عُنُقِهِ وَ نُخْرِجُ لَهُ يَوْمَ الْقِيامَةِ كِتاباً يَلْقاهُ مَنْشُوراً اقْرَأْ كِتابَكَ كَفى بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبا
جناب مصباح شما بفرمایید توضیح و شرح دهید کلام وحی و کلام مولا امیر (علیه السلام) رو.
بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید.
عمری که برای لحظه لحظه اش سوال میشه و برای لحظه لحظه اش باید بازدهی داشته باشی اینطوری تو پارک و سینما و و و مفت و مجانی نفروش.
البته اگر غایتی الهی در پارک رفتن داشته باشی خب فرق می کنه.
(و این بدین معنا نیست که خودم جایی نمیرم، نه، اتفاقا زیاد به استخر و دریا و کوه برای شنا و غواصی و کوهنوردی میرم(سالی یه بار
).)
نقل قول: بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید. عمری که برای لحظه لحظه اش سوال میشه و برای لحظه لحظه اش باید بازدهی داشته باشی اینطوری تو پارک و سینما و و و مفت و مجانی نفروش.
آقا رضا من فقط سوال از شما می پرسم همین.
ما هم که هر روز سینما نمی رویم ما که هرروز پارک نمی رویم؟ ما که در پارک کار گناهی نمی کنیم نه دنبال چشم چرونی و نه چیز دیگ. چرا گاهی اوقات در وقتی که به خودمون اختصاص دادیم به تفریح حلال مشغول نشویم و از نعمات خدا استفاده نکنیم؟
اگر در سینما دیدن یک فیلم باعث بشود به اطلاعات من افزوده شود و یک مورد از گناهان من اصلاح شود من وقتم را مفت و مجانی از دست دادم؟ فکر می کنید امثال من سینما واسه بیکاری و همش از این فیلم های مسخره می بینند و هیچی.
اگر در پارک با خانواده جمع شویم و بستگان و صله ی رحم کنیم و غذایی بخوریم یا افطاری کنیم وقتمان هدر رفته؟ آیا اگر برویم پارک ورزش کنیم وقتمان هدر رفته؟ آیا منی که با به پارک رفتن در پی سلامت جسم و روح و روانم هستم مفت و مجانی وقت فروختم؟ آیا اگر برویم پارک از نعمات خدادای هوای پاک و مناظر آن جا استفاده کنیم و تفکر کنیم وقتمان را مفت از دست دادیم؟ مگر تفریح اشکال دارد؟ مگر اختصاص وقت به خودمان اشکال دارد؟ شما توی خانه به یک وقتی به خودتان اختصاص می دهید و برخی در اجتماع و شما هرگز نمی توانید به کسی در این مورد خرده بگیرید که چرا تو وقتی که به خودت اختصاص دادی را در پارک می گذرانی.
نه رستوران رفتن و نه پارک رفتن و نه سینما رفتن هیچ کدام مانع بازدهی بیشتر نیستند اتفاقا گاهی اوقات خیلی هم مفیدند برای برخی مگر به اینکه به قصد فعل حرام باشند که اون تکلیفش جداست و این تاپیک هم پی انجام فعل حرام و مکروه نیست.
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۶:۱۹)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید.
عمری که برای لحظه لحظه اش سوال میشه و برای لحظه لحظه اش باید بازدهی داشته باشی اینطوری تو پارک و سینما و و و مفت و مجانی نفروش.
دوست عزیز اینجا همه دسته جمعی گمراهیم شما خودتو ناراحت نکن!!
شما که برای وقتت ارزش قائلی از شما بعیده وقتتون رو تو محیط نت دارید تلف می کنید!!
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۶:۱۹)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
" وَ كُلَّ إِنسانٍ أَلْزَمْناهُ طائِرَهُ فِي عُنُقِهِ وَ نُخْرِجُ لَهُ يَوْمَ الْقِيامَةِ كِتاباً يَلْقاهُ مَنْشُوراً اقْرَأْ كِتابَكَ كَفى بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبا
جناب مصباح شما بفرمایید توضیح و شرح دهید کلام وحی و کلام مولا امیر (علیه السلام) رو.
بنده حرفم اینجاست که عمر شریف رو بعضی ها پشیزی برایش ارزش قائل نیستند، مفت و مجانی به هدر ندهید.
البته اگر غایتی الهی در پارک رفتن داشته باشی خب فرق می کنه.
(و این بدین معنا نیست که خودم جایی نمیرم، نه، اتفاقا زیاد به استخر و دریا و کوه برای شنا و غواصی و کوهنوردی میرم(سالی یه بار
).)
تعصبم حدی داره. همین که من و شما جایی بریم که باعث بشه به خاطر حضور ما اونجا گناه کمتر اتفاق بیفته که صدردرصد می افته خودش کافیه. شما حساب کن تو سینما یه بچه مذهبی پیدا نشه دیگه اونجا تبدیل میشه به ...
همه میدونن عمر و تلف کردن گناهه!
احساس میکنم مطلب خیلی واضحه!
(۱۱/تیر/۹۳ ۱:۰۵)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
*ان انسان لفی خسر*...
جناب
aakbarib
و جناب
m.hossein
منم همینو می خوام.
جناب مجتبی 110
اندکی سعه صدر داشته باشید بد نیست.
من کسی رو متهم به گمراهی نکردم.
من فقط میخواستم دوستان به این برسند که در بازار دنیا عمرشون رو به چند درهم می فروشند؟
الحمدلله بعضی ها دریافتند و برخی خودشون و بنده رو در معرض اتهام قرار دادند.
یا حق
عزیزم شما اومدی امر به معروف کنی ؟!!