(۱۱/تیر/۹۳ ۵:۳۹)soora نوشته است: [ -> ]کدوم بالا! خوب به ما پایینی ها هم بگن در جریان باشیم!
طبق تحقیقات من این بالا ! یعنی کلا بالا ، هیچ وقت تموم نمیشه ، هر جا بری ، هر مشکلی داشته باشی ، نه تنها توی تالار ، میگن مشل از بالاست ، بالا به ما گیر میده ، هی هم ادرس بگیری میگن برو بالاتر.
ولی جدا از شوخی ، من مطمئنم کسی از روی لج و احساس قدرت کردن چیزیو پاک نمیکنه.
کو بالا؟؟؟!
کابالا؟؟؟!
پس بگووووو!
باز دست ماسون ها در کاره!!!

بذارید بهتر بگم ، یه زمانی توی تالار حرکات خیلی مشکوکی بود ، مولتی اکانت مد شده بود و طرف 4 تا اکانت داشت و یه تاپیک میزد و با اکانت های دیگه از خودش طرفداری میکرد. خب این یعنی چی ؟ اینا مسئولیت داره ! اون دنیا ادم باید جواب بده.
همونطور اگه یه ناظر یا مدیر به دلایل شخصی و از روی قدرت همینطوری اکلی بخواد چیزیو ببنده! حذف کنه ! ادیت کنه و ... اونم باید جواب بده.
ما توی یه جامعه کوچیک مجازی به اسم تالار بیدار اندیشه دور هم جمع شدیم ، فرد اول این جامعه صاحب سایته ! بعدش مثل یه کشور بقیه وظیفه ها تقسیم میشه . وقتی توی یه چیز به این کوچیکی نمیتونیم با هم کنار بیایم ، چطوری انتظار داریم مملکت گل و بلبل بشه ؟
من یه نظر دارم ، به نظر من یه تاپیک بزنیم در مورد اینکه فلان تاپیک یا فلان پست حذف شده ، ایا کار درستی بود ؟ فقط هم جواب بله یا خیر داشته باشه ! هر روز هم یه پست یا یه تاپیک که پاک شده بررسی بشه تا ببینیم چه تعداد از افراد موافق و مخالفند. حتی میشه توی سایت های مار گیری این نظر سنجی انجام بشه. ولی بدونید رای که میدید بدونید مسئولید و واسه همین رای مجازی هم باید جواب پس بدید. اون موقع دموکراسی هم داریم ؟ خیلی طرح جالبیه و میتونه یه مدت امتحان بشه.
در اخر عرض کنم که ،
نترسید نترسید ، ما همه با هم هستیم
ناسلامتی یه چیزی حدود 150 تا پست از من پاک شده ، واسه خودم رکورد داری هستمااا
نقل قول:اصلا حالا که اینطور شد ، مرگ بر فتنه گررررررررررررررررررر
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
جدی میگم . ناظر ها هم دستشون زیاد باز نیست. از روی لج هم کاری نمیکنن ، مطمئنم
واقعا مرگ بر فتنه گر ....
اما درباره لج بازی ... کسی نگفت ک خدایی نکرده کسی داره از روی لجبازی کاری می کنه --> البته احتمالا دوستان بگن ک این نوشتن های ما از روی لجبازیه
اما، اینکه حذف کردن ها، تشخیص درست و غلط ها سلیقه ایه ...
یعنی من فکر می کنم ک کارم درسته، بقیه کارشون غلطه، همه هم همچین فکری رو درباره خودشون دارن
نقل قول:اصلا جریان چیه؟؟؟
چه هدفی رو دنبال میکنن؟؟؟
معنی این حرف چی می تونه باشه؟؟؟
حالا ما سعی می کنیم بهمون بر نخوره وقتی این جمله تون رو می خونیم!!!
نقل قول:آیا فکر میکنن دارن کار هدف دار و سودمندی برای رشد فکری و معنوی تالار و کاربرانش انجام میدن؟؟؟
آیا واقعا فکر میکنن دارن در جهت رضایت خداوند و امام زمان ارواحنا فداه این کارها رو انجام میدن؟؟؟
....
تنها پیشنهادی ک هست اینه ک خنده حلال و اندر احوالات و ... رو پاک کنین، توی شکلک ها هم فقط

و

و

و

بذارید بمونه، اون وقت همه چیز ختم ب خیر میشه و همه میرن دنبال کارهای معنوی و رشد فکری ...
چطوره ک اون زمان ک کاربرهای تالار رسما همدیگه رو ترور می کنن توی پست ها و تاپیک های مختلف این بحث ها پیش نمیاد، اما وقتی حرف از خنده باشه و شوخی، راه ب بیراهه داره میره ؟؟
نقل قول:اینهمه تاپیک
کارگاه معنوی و ختم قرآن
و... مشغولید به گیردادن به هم؟؟؟
!!!!
کد PHP:
"<iframe allowtransparency='true' name='parsvote' src='http://parsvote.com/p.aspx?pollid=17384' marginwidth=1 marginheight=0 height=191 width=150 border=0 frameborder=0 scrolling=no></iframe>";
چطور میتونم اینجا یه کد hdml یا php رو نمایش بدم ؟
حتما باید از طریق ادمین سایت باشه ؟
<script type="text/javascript">
<!--
document.writeln(" <iframe allowtransparency=\"true\" name=\"parsvote\" src=\"http://parsvote.com/p.aspx?pollid=17384\" marginwidth=1 marginheight=0 height=191 width=150 border=0 frameborder=0 scrolling=no></iframe> ");
// -->
</script>
بههههههههه بهههههههه

دورهمی شلوغش کردیداااا
بچه ها
اصلا اینطوری نیست که تصور می کنید
الان محتوی این تاپیک به نظرم درست نتونسته مفهموم و منظورش رو برسونه و از این جهت حق میدم به بچه هایی که برداشت بد کردن
قضیه خیلی ساده تر از این حرفاست
هممون دور هم جمع شدیم تا خودمون رو رشد بدیم و به رشد هم کمک کنیم.
هرکدوم از ما هم اشکالاتی داریم. مشکل اونجایی شروع میشه که بخوایم حرفامون رو به هم تحمیل کنیم. مشکل اونجایی که خودمون رو معیار حق قرار بدیم. معیار فعالیت در تالار هم همونطور که برای هممون مشخصه قوانین تالاره. فکر می کنم همه هم قبول دارن. این هم طبیعیه که گاهی اشتباهاتی توسط اجراکنندگان قانون صورت میگیره. کی مدعیه تو تالار که اشتباه نمی کنه؟! یکی مهمترین مسائل در یک تالار یا هر سیستمی رعایت نظم هست. یعنی هرچی سرجای خودش باید باشه. مثلا وقتی تاپیکی با مجتوی جنگ نرم در بخش طب و تغذیه قرار بگیره این موجب بی نظمیه. چارش هم اینه که تاپیک به بخش موردنظر خودش منتقل بشه. یا اینکه مثلا اعتراضی به حذف تاپیک یا ارسالی وجود داره بخش موردنظرش هست در تالار. خیلی ساده می تونید مسئله ی موردنظرتون با ایجاد یه تاپیک در بخش اعتراضات بیان کنید. اینطوری همه ی مدیران میبینن. خب وقتی یکی اعتراض خودش رو در فلان تاپیک مطرح می کنه هم داره خودش باعث میشه که ارسالش توسط همه ی مدیران دیده نشه! و هم اینکه باعث بی نظمی میشه.
لذا خواهش می کنم هر مسئله ای در مورد حذف و ویرایش تاپیک و ارسالی هست به تفصیل و خیلی دقیق در قالب یک تاپیک در بیارید و بزارید در بخش اعتراضات. من خودم قول میدم کاملا بررسی بشه. دقییییق. مطمئنم که پاسخ های قانع کننده دریافت می کنید. شک دارید؟ امتحان کنید
حاشیه رو بهش توجه نداشته باشید. متن رو بچسبید
پررنگ شدن حاشیه نتیجش میشه کمرنگ شدن متن
به خصوص که ماه رمضونم هست فرصت خوبیه برای نزدیک تر شدن به خدا. ناسلامتی مهمونی دعوت شدیم. اونم چه میزبانی.

نقل قول:هرکدوم از ما هم اشکالاتی داریم. مشکل اونجایی شروع میشه که بخوایم حرفامون رو به هم تحمیل کنیم. مشکل اونجایی که خودمون رو معیار حق قرار بدیم.
کسی نگفته کی معیار حقه و کی نیست ، حرف اینه که همه چی دچار شعار زدگیه .
بحث های سیاسی هر وقت به ضرره، نقل کردنش کار درستی نیست و غیر انسانیه ، وقتی به نفعه ، به قول بچه ها میشه گل و بلبل.( عملکرد رفتاری متفاوت مدیران )
خودم پارسال یک تاپیک درباره سرطان ایجاد کردم با کلی زحمت ، بدون هماهنگی با من ادغام شد با یه بحث خاک خورده. ( عملکرد شعاری حرف تا عمل )
میگید روند تالار مثبته ، اما همین که یک همچین تاپیکی ایجاد شده نشون میده روند مثبتتون رو ! ( بی نتیجه بودن زحمت هاتون )
نقل قول:. مثلا وقتی تاپیکی با مجتوی جنگ نرم در بخش طب و تغذیه قرار بگیره این موجب بی نظمیه.
این چه مثالیه ! شما از این حد تضاد در مثالتون استفاده کردید تا مطلبتون مورد قبول واقع بشه. معلومه که این اتفاق به ندرت میافته ، بحث ما سر اشتباهات تکراریه.
نقل قول:پررنگ شدن حاشیه نتیجش میشه کمرنگ شدن متن
چه متنی برادر من ، متن هایی که سراسر توهین و نقد های غیر منصانس ، اصلا خود حاشیس!
بیشتر ازین هم مناسب نمی بینم وقت با ارزشمو پای بحث بذارم ، فقط همینو بگم اهل این نیستم که خودمو بزنم به اون راه و بگم همه چی آرومه !
عاقا!
بحث بر سر اینه که اگه شکایتی دارین که خیلیهاش هم ممکنه به جا باشه، برین توی اعتراضات بنویسین...
تا وقتی اینجاها بنویسین من نوعی با شوخی و خنده و زیرسبیلی رد میکنم، چون موظف به پاسخ نیستم...
اما اگه ببرین اونجا با ذکر نام ناظر و پست یا تاپیک میتونین پیگیر شکایاتتون باشین...
همین...
پ.ن:
این "ما همه با هم هستیم" رو اگه اشتباه نکنم کوسه ها در برابر موج آب میگفتن...
من اگه جای شما بودم، از این جمله استفاده نمیکردم...

عاقا من یه چیز میگم جدی نگیرید...
کل اختلال و اسپمهای تالار سر من و همین چند نفریه که توی این تاپیکن

باور نمیکنید؟!