صرفا میگم تا شاید مدیران دستشون باشه که آیا انتظارات کاربران برآورده میشه یا نه ؟
- بالاخره به نظر من مهمترین کسانیکه به محتوای تالار جهت میدن مدیران تالار هستند که
چه مطلبی خلاف قوانینه ؟
حدود و سطح بحث های مطرح شده چی باشه ؟
به چه تاپیکهای پاسخ داده میشه و کدوم تاپیک ها بیابان ؟
امکانات مورد نیاز کاربر ها به تالار اضافه بشه یا نه ؟
دعا کنید شفا پیدا کنم
به اعتیاد به تالار اعتراف میکنم و به جمیع دوستان بیمار پیشنهاد میکنم برای ترک تالار از مخدرهای قویتری استفاده کنند
(البته کسانی برای اهداف متفرقه به تالار میان)
مثل :
afsaran.ir
snn.ir
yaali.blog.ir
مهمترین آسیب فعلی تالار رو پر حرفی کاربران میدونم و شخصا توجیهی برای حضور 2 هفته ای (فقط زمان آنلاین) در تالار ندارم
به نام خداوند راهنمای توبه پذیر
سلام؛
--------------آرزوی دیرین
مدتها بود قصد داشتم به طور مبسوط درباره چگونگی آشناییم با مستند ظهور و حدود 3 سال بعدش آشنایی با تالار رو بگم اما وقت نمیکردم. ایشالا سر فرصت میگم.
بعد از دیدن مستند ظهور اینگار یه بغضی گلومو گرفته بود .در به در دنبال یه جایی میگشتم که حرف بزنم.
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت*** گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت
--------------------- دلیل اومدنم به تالار
اما دلیل اومدنم به تالار این بود که دنبال آدمایی میگشتم که احساسی مثل من داشته باشن.
آدمایی که مثل بنده بعد از دیدن مستند ظهور یا بعد از تفکر در اوضاع جهان و خلقت خدا و ... چشمشون باز شده باشه و دنبال 4 تا آدم بیدار بگردن تا باهاشون از دغدغه هاشون بگن.
آدمایی که زندگیشونو صرفا توی پول و لباسهای فاخر و تجملات و خوراکی های لذیذ و پرورش اندام و ماشین و موبایل و ... خلاصه نکرده باشن.
آدمایی که براشون مهم باشه چی میگن و میخورن و میپوشن . کسایی که راضی نباشن به زندگی گوسفندی.
کسایی که بی تفات نباشن(*).
همون کسایی که اگه حرفای دلشونو تو اجتماع مردم این روزگار بگن با یه لبخند عاقل اندر صفیح از طرف مقابلشون مواجه میشن. همونایی که احساس تنهایی و غریبی میکن.
کسایی که به وجود یک قدرت برتر در جهان ایمان آوردن. کسایی که به وجود و دشمنی شیطان با نسل بشر فکر کردن و حواسشون رو جمع کردن.
کسایی که براشون ارزش آدمها در ثروت و مقام و حتی مدرک و علمهای سطحی امروزی خلاصه نمیشه.
----------------------------- پیش ما سوختگان
اینجا برای من یه جورایی شبیه صف نماز جماعت میمونه. مثل مسجد محلمونه. جاییکه عموما همه با هم مهربونن و کسی خودش رو برتر از دیگری نمیدونه . عاشق آدمای خاکی ام ، اونایی که پا روی خودشون گذاشتن و دنیا رو فهمیدن.
حالا اینها توی تالار باشن یا مسجد و بیابون و کوه و جنگل چه فرق میکنه. بودن با خوبان چیزیه که بدجوری معتادش شدم.
------------------ اما شکایت
مطالبی رو توی تالار قرار بدیم که با محیط اینجا و قداست و پاکی نیت کاربرای اینجا همسوباشه.
اگر به کسی انتقادی داریم صبورانه و با لطافت بگیم. مبادا حتی یه نفر از حرفمون برنجه مثل داستان پیامبر و انگور و مسلمان شدن اون فرد درمدینه.
التماس دعا سر سفره افطار . حلال کنید.
*توضیحات تکمیلی به زودی
سلام مجدد
نقل قول:
خانم السا:
پ.ن : اگه از بنده ک دوست خانووم رضوانه عزیزم باشم، خطائی سر زده ک باعث شده تالار از اهداف مهدوی و روشنگری فکری و علمیش باز بمونه، رسما معذرت می خوام، امیدوارم حلال کنن دوستان
از روی قصد و غرض خاصی نبوده، شاید الگوی نامناسب داشتم
... باید فرهنگ سازی بشه
منظور من شخص خاصی نبود، گفتم تعداد معدودی از خانم ها،که تا حرف میزنیم، قمه میکشن

،اسلحه میشن
والا
(۱۲/تیر/۹۳ ۵:۰۸)soora نوشته است: [ -> ]سلام شب دوستان بخیر
امروز یکی از دوستان بهم گفتن که مطلبی توی این تایپیک ارسال شده در رابطه با دوستان خانوم رضوانه، که خوشبختانه بنده از دوستان ایشون هستم و مایه ی افتخارمه که با همچین خانوم موقر و متدین و با اخلاقی دوست هستم....
متاسفانه تا الان سر کار بودم نمیتونستم ارسالها رو بخونم که الان خوشبختانه وقت شد
کاربر a. ضحی
شما تا چه حد از رابطه ی دوستی خانوم رضوانه با دوستانشان اطلاع دارید که به خودتون اجازه دادید در موردشان قضاوت کنید؟ آیا شما اونقدر شناخت در مورد دوستان خانوم رضوانه داشتید که ادعا میکنید رابطه ی دوستانشون برای وقت بگذرونی و دورهمیه بدونه؟
شمایی که تاحالا یکبار هم با دوستان خانوم رضوانه هم جز تو همین تالار ارتباط نزدیکی نداشتید چطور راحت پی به شخصیت دوستان خانوم رضوانه بردید!!!!!!
شما مگر از زندگی و روابط دوستان خانوم رضوانه خبر دارید که اینقدر راحت تهمت میزنید!
کجای کتاب خدا و دینش این اجازه رو به شما داده که درمورد دوستانشان راحت قضاوت کنید! تهمت بزنید!
طوری صحبت میکنید که انگار دوستان خانم رضوانه یک مشت آدم های احمق و لا ابالی هستن!!!
نه تنها به من و دوستان ایشون بلکه به شخصیت خانوم رضوانه هم بی احترامی کردید آخرش هم یه ببخشید!
یکم هم خدارو در نظر بگیرید اینقدر مغرورانه در مورد آدم ها قضاوت نکنید و تهمت نزنید
فکر میکردم شمایی که اینقدر دم از خدا و دینش میزنید لا اقل در رابطه با آدم ها درست قضاوت میکنید
خانم soora
لطفا ارسال بنده رو کامل بخونید بعد شمشیر بکشید.
بنده چیزی راجع به شخص خانم رضوانه بزرگوار نگفتم.
منظورم هم از دوستان ایشان ،بعضی از خانم های تالار بود نه دوستان واقعی ایشان.
یکبار دیگه متن پست اولم رو براتون میذارم:
نقل قول:
aaaaa:
ولی با عرض معذرت خیلی وقته پست های تعداد معدودی از دوستانتان (منظورم خانم ها هستن)
شما که به من میگید قضاوت نکن چرا بدون خوندن پست من قضاوت میکنید.
اصلا من کافر،من مشرک،من ماسون

،شما که خوشبختانه از متدینین تالار هستین و از نوشته هاتون مشخصه که از وضع تالار ناراحتید ،چرا ؟؟؟
بچه ها یه خواهش
بیایید یکم انتقاد پذیر باشیم دیگه
خداییش ما ها یه سری رفتارهای نادرستی داشتیم که شاید کوچیک باشند اما در مجموع چیز خوبی از کار درنیومده
و باعث شده یکم خراب کاری بشه
از الانم حاضرم مم انتقاد ها رو در کمال صلح بپذیرم
اولم یه انتقاد کنم
چرا انتقدر اخمو پست می ذارید
موضع می گیرید و می رید پشت سنگر
رو منبر میشینید و حکم می دید
چرا دوستانه نمی گیرد
هر چه از دل برآید بر دل نشیند
شاید به خاطر اینه که بر دل نمی شیند بعضی چیزااااااااااا
بسم الله
.
.
خوب بر اساس ارسالهای قبل تقریبا همه ما دنبال چیزهای مهمی اینجا هستیم.
این تالار برای گفتگو سر چیزهای مهمی بنا شده و موضوعات مهم تری باید توش مورد بررسی قرار بگیره.
٫
هیچ کس هم نیومده اینجا برای جک گفتن و خندیدن و اینها.
اصلا انقدر از این فضاهای خنده در نت داریم که فضایی که ما در تالار داشتیم یک فضای دست چندم به حساب میاد.
.
.
البته برخی از عزیزان گفتن ما در کنار اهدافمون.موضوعات خنده رو هم دنبال می کنیم . (هیچ کس نگفت که برای خنده میاد تالار)
و گفتن که چون اینجا فضاش مذهبیه ترجیح میدن اینجا بخندن تا جاهای دیگه.
٫
اما الان در اون موضوعات ما فضای مذهبی رو نمی دیدیم و همه جور جک . حتی جک های خیلی زننده هم گاها گذاشته می شد.
توی برخی از ارسال ها سهوا فحش های بدی وجود داشت.
شوخی بین نامحرما هم که اصلا شده بود نقل موضوع. و اصلا کاملا عادی بود.
مسخره کردن هم به وفور. تا حدی که همه چیز حتی گاها مقدسات و رفقای تالاری مورد تمسخر قرار گرفتن.
.
به نظر شما این چیزها با فضای مذهبی همخوانی داره ؟؟؟
(۱۳/تیر/۹۳ ۳:۵۲)میلاد.م نوشته است: [ -> ]اما الان در اون موضوعات ما فضای مذهبی رو نمی دیدیم و همه جور جک . حتی جک های خیلی زننده هم گاها گذاشته می شد.
مسخره کردن هم به وفور. تا حدی که همه چیز حتی گاها مقدسات و رفقای تالاری مورد تمسخر قرار گرفتن.
این تفکر شماست.
من تا حالا بیش تر از پنج مورد شوخی زننده در خنده حلال ندیدم.
فکر نمیکنید شاید یک مقداری با دید بسته ای دارید به این موضوع نگاه میکنید؟
(۱۳/تیر/۹۳ ۳:۵۲)میلاد.م نوشته است: [ -> ]اما الان در اون موضوعات ما فضای مذهبی رو نمی دیدیم و همه جور جک . حتی جک های خیلی زننده هم گاها گذاشته می شد.
چطور توی یک جک میخواید فضای مذهبی رو ببینید،در حالی که کوچکترین شوخی که در اون نامی از دین یا عناصر دین برده شده باشه رو به توهین به مقدسات متهم میکنید؟
از اون گذشته،جک هایی که کوچکترین مشکلی داشته باشه اولا توسط کاربرا گزارش میشه،دوما سانسور توی این تایپیک ها که خیلی سریع و خوب اتفاق میفته.
(۱۳/تیر/۹۳ ۳:۵۲)میلاد.م نوشته است: [ -> ]
میشه یک نمونه نام ببرید؟
احتمالا چون سهوا بوده من ندیدم.
شوخی که ربیه داشته باشه،بنده شخصا ندیدم.
بله خب،ممکنه با یک موضوعی شوخی بشه که هم آقایون و هم خانومها دارن در موردش صحبت میکنند.
این هم ناشی از همون تفاوتیه که عرض کردم.
شما از یه زاویه ی دیگه ای به ماجرا نگاه میکنید و خودتون رو جدا از این جریان می بینید.
دلیلش هم مشخصه!
بنده تا حالا ندیدم شما در خنده حلال پست بزارید،خب مشخصا هر کسی که توی اون تایپیک فعالیت داره رو به چشم یک بیگانه می بینید.
رفقای تالاری که به زعم شما مورد تمسخر قرار میگیرند،در واقع مورد شوخی قرار میگیرن!! اون هم اغلب توسط دوستان خودشون.
منتها میگم احتمالا شوخی حلال در ذهن شما 180 درجه با ذهن من تفاوت داره.
نقل قول:
نقل قول:این تفکر شماست.
من تا حالا بیش تر از پنج مورد شوخی زننده در خنده حلال ندیدم.
فکر نمیکنید شاید یک مقداری با دید بسته ای دارید به این موضوع نگاه میکنید؟
خوب اینکه شما شوخی های زننده رو نبینید عجیب نیست ،
چون تیم مدریتی سعی می کنن به سرعت این جور پست ها رو ویرایش کنن،مگر جاهایی که از دستشون در میره و یا دیر می رسن.
ضمن اینکه تاپیک های خنده رو عرض کردم و اندر احوالات ... هم منظورم بود.
.
.
نقل قول:چطور توی یک جک میخواید فضای مذهبی رو ببینید،در حالی که کوچکترین شوخی که در اون نامی از دین یا عناصر دین برده شده باشه رو به توهین به مقدسات متهم میکنید؟
از اون گذشته،جک هایی که کوچکترین مشکلی داشته باشه اولا توسط کاربرا گزارش میشه،دوما سانسور توی این تایپیک ها که خیلی سریع و خوب اتفاق میفته.
.
همین که به کسی توهین نشه،به قومیتی توهین نشه،
همین که شوخی با نا محرم توی تاپیک نباشه،
همین که با المان های دینی شوخی نشه،
همین ها باعث میشه فضای مذهبی از بین بره.
.
.
نقل قول:میشه یک نمونه نام ببرید؟
احتمالا چون سهوا بوده من ندیدم.
.
نام نمی برم،دلیلی نمی بینم که بخوام فحشی رو تکرار کنم.
ولی بوده،و بقیه مدیران هم کما بیش دیدن این موارد رو.
.
.
نقل قول:شوخی که ربیه داشته باشه،بنده شخصا ندیدم.
بله خب،ممکنه با یک موضوعی شوخی بشه که هم آقایون و هم خانومها دارن در موردش صحبت میکنند.
.
این موارد به وفور بوده.هم بنده هم بقیه مدیران و هم خیلی از کاربرا به همین فضای شوخی با نامحرم ایراد دارن.
اینکه شما ندیدی ،دلیل نمیشه که نبوده باشه.
..
..
نقل قول:بنده تا حالا ندیدم شما در خنده حلال پست بزارید،خب مشخصا هر کسی که توی اون تایپیک فعالیت داره رو به چشم یک بیگانه می بینید.
رفقای تالاری که به زعم شما مورد تمسخر قرار میگیرند،در واقع مورد شوخی قرار میگیرن!! اون هم اغلب توسط دوستان خودشون.
منتها میگم احتمالا شوخی حلال در ذهن شما 180 درجه با ذهن من تفاوت داره.
ببنید دوست عزیز من ناظر اون بخش هستم،
و قاعدتا اگر از شما بیشتر نخوانم پست های اون بخش رو کمتر هم نمی خوانم و با دقت بیشتری هم می خوانم به خاطر مسئولیتی که هست،
به نظرم کمی با دقت بیشتر و منطقی تر با مسئله برخورد کنید کاملا مشخصه،
شما یکم احساسی دارید برخورد می کنید و حقایقی رو مد نظر نمی گیرید.
سلام.ممنون از مبحث خوبتون.
من اوايل براي اين مي اومدم كه شبهاتي كه داشتمو رفع كنم كه الحمدلله ي سري از كاربران بودن كه خوب جواب ميدادن كه يكي از دلنشن ترين حرفهايي بود كه
نداي عزيزم ميزد.
و صحبتهاي معقولانه جناب بيداري انديشه و همچنين بقيه بزرگواران.
.بيشتر هم دنبال تاپيكهايي هستم كه خدارو بهم معرفي كنه و تاپيكهاي خانواده.اين وسط سري هم به خنده حلال ميزنمو تاپيك اندر احوالات كه اونجا هم ديگه مثل قديما نيست
ولي جديدا كه ميام تالار همش تو همه تاپيكها فقط دعواست.اصلا تالار مثل قديما نيست.همه با هم قهرن.
نبود ادمهايي مثل علي 110 و وحيد 110 و فاطمه خانم و خانم راستين عزيز هم كاملا تو جو تالار تاثير بد داشته.اميدوارم بازم برگردن
تالار ي جوري شده كه ديگه ميلي به اينجا موندن نيست.
اميدوارم تالار مثل قبل بشه.مطالب پربار و مفيد كه به دردمون بخوره.
التماس دعاي عاقبت بخيري
(۱۱/تیر/۹۳ ۱۰:۵۹)میلاد.م نوشته است: [ -> ]بسم الله
..
..
یک سوال دارم 
.
شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟
.
- آیا سوالی دارید که به دنبال جوابش هستید ؟
- آیا دنبال یک فضای چت رومی با ژست مذهبی هستید ؟
- آیا دنبال یاد گرفتن چهار تا چیز مفید هستید ؟
- آیا دنبال انجام یک کار برای خشنودی امامتون هستید ؟
- آیا دنبال خنده و شوخی و جک هستید ؟
- آیا دنبال یاد دادن ،چیزی هستید که می دانید ؟
.
.
بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟
.
.
تو رو خدا مرتبط با موضوع بحث کنید،
گارد هم نگیرید،می خوایم ببینیم اصلا چند چندیم،گوشه ای از وقتمون رو واسه چی توی این تالار سپری می کنیم.
من اصلا نگفتم کدوم خوبه ،کدوم بده،
آقای میلاد .م عزیز:
اصولا فروم یا مطالب در نت مثل خوندن کتاب میمونه اگر شمای نوعی یا هر کسی با نوشته ی نویسنده مونث یا مذکر حس خاصی

بهتون دست میده یا اون رو مصداق شوخی و کل کل با نامحرم بدونید! خب طبیعیه باید زودتر با تالار خداحافظی منید و در تالار های دیگه که زنونه یا مردونه هست ثبت نام کنید!
اونم ممکن نیست چون ممکنه یکی مثل بچه ی من پیدا بشه که سن و جنسیت و مشخصاتش رو حتی در فیس بوک هم چیز دیگه ای بزنه اوموقت می خوای چی کار کنی! دختر من تو بیشتر فروما پسر هست و وقتی بهش میگن داداش غش می کنه از خنده!! احتمالا تا حالا نشنیده بودی
مطمئن باش هیچکدوم از از افرادی که تو تالار میان هدفشون هر و کر وشوخی نیست من که در طول هفته شاید بیشتر 3-4 ساعت وقت برای اینترنت ندارم مثلا وقتی دستور یه غذا رو سرچ میکنم حداقل 10 تا سایت جالب برای شوخی و خنده پیدا میکنم بعد شما ها که ماشالله همه جوون! و با حوصله! ممکنه ندیده باشین؟؟؟
آقا میلاد پای امام زمان رو بی زحمت وسط نکشید که من نوعی این رو ادعای گزاف میدونم که چند تا پست خوندن یا نوشتن بتونم امامم رو خشنود کنم!! فقط شاید حضور در تالار بتونه یه خورده بهمون کمک کنه که باسبک زندگی اسلامی آشنا بشیم یا جواب برخی سوالاتمون رو که به بهتر شدن زندگیمون کمک میکنه پیدا کنیم!!!! اگر آدمهایی که سواد دینشون زیاد بود در تالار حضور داشتن !! که فعلا قهرن همشون!
مدیرای سایت هم که کلا ....ان شالله من بعد بیشتر تلاش کنند که مخاطب جذب کنند!!
نه والا واقعا درک نمیکنم ؟ واقعا با چی مشکل دارید ؟ مشکل با خنده حلال و سرگرمیه ؟ اگه اینه که بگید و ما تکلیفمون رو بدونیم. منتظریم.