تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما درباره اين روايت .....؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:لازم به ذکر است، حضرت امیر المومنین علی علیه السلام 1400 سال پیش فرمودند: "إذا رأيتم الرايات السود فالزموا الأرض ولا تحرکوا أيديکم ولا أرجلکم ثم يظهر قوم ضعفاء لا يُوبه لهم قلوبهم کزُبَر الحديد هم أصحاب الدولة لا يفون بعهد ولا ميثاق يدعون إلى الحق وليسوا من أهله "أسماؤهم الکنى ونسبتهم القرى” حتى يختلفوا فيما بينهم ثم يؤتي الله الحق من يشاء..." (1)

ترجمه: زمانی که پرچم های سیاه را دیدید از جای خود حرکت نکنید - به این معنا که دعوت آنان باطل است و نباید به کمک آنان بشتابید - سپس قومی ضعیف ظاهر می شوند که قلب هایشان مانند براده های آهن سخت است، آنها وفادار به هیچ عهدی نیستند، به حق فرا می خوانند در حالیکه از آن نیستند، اسامی شان، کنیه و نسبت هایشان از نام شهرها گرفته شده؛ تا اینکه در بین خود اختلاف نظر پیدا می کنند و خداوند خداوند اهل حق – هر کسی که بخواهد- را ظاهر می سازد..."
روایت مهمیست
ولی من متوجه نشدم چرا سایت شیعه آنلاین اون قسمت قرمز رو ترجمه نکرده
یا شاید ترجمه کرده؟
(۱۲/تیر/۹۳ ۱۲:۳۵)aboutorab نوشته است: [ -> ]....
احادیث و روایات اطلاعات دارند مراجعه نمایند و اطلاعات بیشتری در اختیار دیگر دوستان خواهند گذاشت ان شاءالله
در راه خدمت به والدالشفیق موفق و سلامت باشید
یا علی علیه السلام

در کل درسته که میگن نباید تعیین وقت کرد اما معصوم بی خود و بی جهت این همه روایت آخر الزمانی نگفته ، بررسیش برای ما واجبه.

قبلا فکر می کردم اگه ظهور بشه حاضرم همه چیزو ول کنم و برم؟ ، ... دیدم این همه واسه زندگیم برنامه ریختم به خیلی از اهدافم رسیدم و باید ادامه بدم و توقفش برام خیلی سخت بود.
طول کشید تا تونستم با مساله "ترک وضعیت" کنار بیام ... منظور اینکه باید خیلی چیزا رو تمرین کنیم.
(۱۲/تیر/۹۳ ۱۳:۰۴)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]روایت مهمیست
ولی من متوجه نشدم چرا سایت شیعه آنلاین اون قسمت قرمز رو ترجمه نکرده
یا شاید ترجمه کرده؟

نه ترجمه نکرده
ترجمه تحت اللفظییش میشه آنها صاحب دولت هستند
دیگه حالا نمیدونم منظور از دولت چیه ؟!!
سلام
اگر دوست دارید به این روایات هم نگاهی بندازبد:
نقل قول:
رسول اکرم صلَّى الله عليه وآله وسلَّم فرمود: خروج مهدي عليه السلام واقع مي شود پس از نزاع واختلاف در ميان فرمانروايان عرب وعجم تا آنکه کار به مردي از فرزندان ابوسفيان مي رسد.

نقل قول:
رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردي که او را سفياني گويند در داخل دمشق خروج کند و عموم تابعانش از قبيله کلب باشند کشتار بسيار کند حتي شکمهاي زنان را بشکافد و کودکان را بکشد پس قيس گرد هم آيند (مقصود از قيس مصريان و مردم مغرب زمين مي باشند که اعراض از بيعت سفياني کنند بموجب همين نص) پس آنها را مي کشد تا آنجا که از حمايت خود عاجز گردد. و مردي از اهل بيت من (علیه السلام) در حرم «مکه مشرفه» خروج کند چون اين خبر به سفياني رسد گروهي از سپاهيان خود را بدانسو فرستد و آنها حرکت کنند چون به بياباني رسند زمين همه ي آنها را فرو برد و تنها خبرگزار آنها نجات يابد
يوم الخلاص ص 670

متن عربی دو حدیث
روایات دیگر
(۱۲/تیر/۹۳ ۱۶:۴۶)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]نه ترجمه نکرده
ترجمه تحت اللفظییش میشه آنها صاحب دولت هستند
دیگه حالا نمیدونم منظور از دولت چیه ؟!!

شاید به این خاطره :
همه چیز درباره ی داعش
نقل قول:
تاسیس در عراق و انتقال به سوریه...
دولت اسلامی درعراق و شام.. این عنوان کامل آن است که با جمع حروف اول کلمات آن در مناطق تحت سیطره در سوریه باختصار «داعش» خوانده می شود و برخی از شهروندان این مناطق این گروه را « دولت» نیز می نامند.
سلام بر منجي عالم

وَ عَنْهُ عليه السلام: وَأمَّا الْحَوادِثُ الْواقِعَةُ فَارْجِعُوا فيها إلى رُواةِ حَديثِنا فَإنَّهُمْ حُجَّتى عَلَيْكُمْ وَ أنَا حُجَّهُ اللّه ِ عَلَيْهِمْ. [تصویر: pav.gif]
از حضرت مهدى عليه السلام چنين آمده است: امّا در رخدادهايى كه پيش مى آيد به راويان احاديث ما مراجعه كنيد، كه آنان حجّت من بر شما هستند و مـن حـجّت خــدا بـر آنـانـم.

http://www.hadithlib.com/guides/view/14/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85/page:5

[تصویر: babolgif-5.gif]
الان دقیقا هدف از این تاپیک چیه؟

اینه که بگیم این پرچم های سیاه همون داعش هستن؟

همونطور که گفتم این پرچم سیاه تقلبیه

دقیقا همون کاری که بنی عباس برای گول زدن مردم انجام دادند با پرچم های سیاه

خیلی احادیث ذیگه هست که قوی تر شرایط کنونی رو تطبیق میده نه این حدیث

در مورد کنیه ها هم یه مطلبی هست که قابل بیان نیست در عموم ولی این هم تاویل داره
(۱۳/تیر/۹۳ ۱۱:۰۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]الان دقیقا هدف از این تاپیک چیه؟

اینه که بگیم این پرچم های سیاه همون داعش هستن؟

همونطور که گفتم این پرچم سیاه تقلبیه

دقیقا همون کاری که بنی عباس برای گول زدن مردم انجام دادند با پرچم های سیاه

خیلی احادیث ذیگه هست که قوی تر شرایط کنونی رو تطبیق میده نه این حدیث

در مورد کنیه ها هم یه مطلبی هست که قابل بیان نیست در عموم ولی این هم تاویل داره

قال المعصوم علیه السلام : « ............»

شما چی فکر می کنی ؟ دقیقاً هدفم چی بوده ؟؟؟؟؟

من یه صفحه ای برات نوشتم نمی دونم خدا نخواست یا چی برق یه لحظه رفت و نتونستم ارسال کنم
اما
منتظرم ببینم شما چه فکر می کنی ؟

شما بزرگوار یا پاسخ نمی دی یا اگر هم دادی با سوال های ....
.....................................
موفق باشی
یا علی علیه السلام
(۱۲/تیر/۹۳ ۲۲:۵۷)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام بر منجي عالم

وَ عَنْهُ عليه السلام: وَأمَّا الْحَوادِثُ الْواقِعَةُ فَارْجِعُوا فيها إلى رُواةِ حَديثِنا فَإنَّهُمْ حُجَّتى عَلَيْكُمْ وَ أنَا حُجَّهُ اللّه ِ عَلَيْهِمْ. [تصویر: pav.gif]
از حضرت مهدى عليه السلام چنين آمده است: امّا در رخدادهايى كه پيش مى آيد به راويان احاديث ما مراجعه كنيد، كه آنان حجّت من بر شما هستند و مـن حـجّت خــدا بـر آنـانـم.

http://www.hadithlib.com/guides/view/14/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85/page:5

خب برادر محترم

این ارسال رو میزنی

آخرش هم شما و دوستان دیگه سریع مراجعه میکنن به گوگل و حدیثا رو بصورت رگباری کپی میکنن

خب فرجعوا الی روات!!!

این دو گانگی نیست؟ Big Grin
(۱۳/تیر/۹۳ ۱۳:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خب برادر محترم

این ارسال رو میزنی

آخرش هم شما و دوستان دیگه سریع مراجعه میکنن به گوگل و حدیثا رو بصورت رگباری کپی میکنن

خب فرجعوا الی روات!!!

این دو گانگی نیست؟ Big Grin

خوب برادر من
ميفرمائييد چكار كنند ؟
وقتي سوالي يا شبهه اي براشون پيش اومد بيان پيش شما تا براشون سوالات بيشتري مطرح نمايي .

منم اون لحظه تنها چيزي كه به فكرم رسيد گفتم بيام اينجا مطرحش كنم و از اساتيد كمك بگيرم تا برام رفع شبهه و ابهام بشه و در نهايت هم بعد از مدتي اندك با راهنمايي برخي از اساتيد و دوستان و پرسش از دفتر مرجع به يه چيزهايي رسيدم و قانع شدم -

حالا اين كارم چه معني و مفهومي براتون داره اصلاً مهم نيست - ان شاءالله كه خيره - بر نفاق و دورنگي تا ابد لعنت

اما شما داداش محترم

همينطوري بخواي پيش بري ميشه از شما براي طراح سوالات كنكور يا گزينشي و جايي استفاده برد

البته اگه جايي مشغول نيستي
چون عقيده دارم هر شخص بايد يه جا بيشتر مشغول نباشه تا افراد بيشتري مشغول به كار بشن و از تعداد افراد بيكار كاسته بشه - جدي نگير - شوخي كردم -

صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع