تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 1 ... عملی که فکر می کنی انجام دادی و قبوله ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
[تصویر: Besmella.png]
سلام ...
.
الان میخواهی بمیری! شوخی هم نداریم !

(فک میکنید جناب عزرائیل چطوری میاد ؟ در میزنند ؟؟؟؟ خیر !!!! )
.
اعمالت رو که فکر میکنی قبوله رو بیار بشمریم ...
.
عملی داشتی که بهش بنازی؟
.
مطمئنی که عملت قبوله ؟
.
چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟ تو رو خدا راهنماییم کنید !!
سلام فاطمه خانم عزیزHeart
من فقط یه راه بلدم
البته خودم یادم نمیمونه انجام بدم
هر وقت خاستیم یه کاری انجام بدیم ثوابش رو به ائمه تقدیم کنیم
اینطوری کیفیت کارامونم میره بالا
خیلی کارا رو هم انجام نمیدیم
اره خیلی کارا کردم که فکرکنم قبول باشن اماوقتی بگم چه کاری کردم فکرنمیکنم دیگه قبول باشه
سلام
عملی که بخوام بهش بنازم هر چه فکر میکنم که ندارم ولی اگه داشته باشم هم که ندارم ،مطمئنا با گناهایی که انجام دادم همش خط خورده و از بین رفته متاسفانه ....Sad
نقل قول:چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟
من بیشتر سعی میکنم از خدا بخوام بخاطر غفار بودنش منو ببخشه و بقول دعای کمیل «اَم کیفَ اَسکُنُ فی النّار و رَجایی عَفوُک»
نقل قول:سلام ...
.
الان میخواهی بمیری! شوخی هم نداریم !

(فک میکنید جناب عزرائیل چطوری میاد ؟ در میزنند ؟؟؟؟ خیر !!!! )
.
اعمالت رو که فکر میکنی قبوله رو بیار بشمریم ...
.
عملی داشتی که بهش بنازی؟
.
مطمئنی که عملت قبوله ؟
.
چی کار کنم که به واسطه اون خدا منو ببخشه ؟ تو رو خدا راهنماییم کنید !!

سلام Smile.مشتاق دیدار .Heart

خیر من عملی نداشتم که بهش بنازم .

تو نهج البلاغه خوندم تقوا رییس اخلاقه .

از طرفی کسی عبادتش قبوله که تقوا داشته باشه.

من جهنمی خالص هستم .وقتی قبول کنی حداقل کمتر از مرگ میترسی.میدونی اونور برات فرش قرمز نمیندازن.
به نام خدا

یه جا فک کنم خطبه ی سئلونی بود که می گفت اگه می خوای بدونی عملت قبول شده، ببین توفیق اعمال دیگه سراغت میاد یا نه

یه جا هم مرحوم دولابی گفتن که : اگه می خوای بفهمی عملت بالا رفته و بالتبع خودت رو بالا برده، نگاه کن ببین به برادر دینیت سوء ظن داری یا نه
من اکثرا این تست سوء ظن و حسن ظن رو اجرا می کنم و همون اکثرا هم جوابی که بهم می ده منفیه!!!
سلام فاطمه ی عزیزم
یکی از راه هایی که باعث میشه عملت قبول بشه اینه که هر روز که برای نماز صبح بیدار میشی ببین اون روز به کدوم
از امامامون تعلق داره مثلا 5 شنبه ها به امام حسن عسگری تعلق داره و بعد از اینکه زیارتشو میخونی باهاش صحبت
کن و بگو که من امروز کنیزتونم و امروز همه ی اعمالمو به شما واگذار میکنم.
وقتی میگی که من کنیزتونم زمانی که توی خونه ی خودت هستی انگار خونه ی اون امام هستی و این برات ثبت میشه. مثلا اگه در غیبت کردی چون اعمالتو به فلان امام سپردی احتمال اینکه به واسطه اون امام کاره خوبت با غیبتی که کردی ، مورد قبول واقع بشه . . . ! و هم اینکه اون امام برات طلب مغفرت میکنه تا کاره خوبت مورد قبول واقع بشه !!! امیدوارم مشکلت حل بشه Heart
[font=B Nazanin][/font]
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۷:۰۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]من جهنمی خالص هستم .وقتی قبول کنی حداقل کمتر از مرگ میترسی.میدونی اونور برات فرش قرمز نمیندازن.

یا من رجـــــــائی عفوه ...

ای کسی که امیدم به بخشش اوست ...
سلام
مهمه که هر کاری که میخوای انجام بدی بدونی برا چی انجام میدی
اگه خیره که چه خوش به سعادتان
اما اگر نه که دیگه ....
بدون تعارف بگم کاری که مفید بدونم اول توکل میکنم بعد انجام میدم ، حداقلش اینه که تو اون کار خودمو دخیل نمیدونم .
جان از ان خدا
فعل از سوی من
چه خوش به سعادتم که رضای من با رضای خدا در یک هدف باشه ( رضای خدا مهمه پس من باید رضایت اون که همهچی برای اونه رو بدست بیارم )

اقا پیشتر هم گفتم هر لحظه جناب ملک الموت بیاد باهاش روراستیم و نمیگم چرا اینکارو نکردم.
خیلی پرروییه که اینجوری فکر کنی ولی ....Big Grin
فکر کنم مهمترین چیزاینه که حق الناس گردنت نباشه خدا میبخشه اما اگه اون دنیا حق مردم گردنت باشه کارت زاره
مثل عبدالرحمن اشک کاربرها رو توی تاپیکها درنیاریBig Grin
جاداره اینجا ازشما (فاطمه خانم)تشکرکنم به خاطر طرح این سوالات جدید وجالب
یه جورائی از خشکی درمیاره این سوالات تالار رو
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع