شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من یه ایده دارم که بیشتر شبیه به شرخر بودنه(ظاهرش) اما نه شر داره نه دردسر.
حتما واسه همه پیش اومده که برن ادراه و بروکراسی انجام بدم.
خیلی دوست داشتم دولت یه طرح بده که مثلا یه گروهی(هزارتای یا ده هزارتایی یا حالا هر چقدر) استخدام کنه که بروکراسی های مردم رو انجام بدن.
چونکه حقیقتاً هماهنگی بین دستگاه ها کار سختیه.(خیلی سخته)
من یادمه که ماشین رو مادرم جای بد پارک کرد و جرثقیل برد. بعدش یه تاکسی اومد 15 تومن گرفت مادرم و را با پدرم برد سریع پلیس +10 و خیلی سریع فرم ها رو پر کرد و مادرم امضا زد و ماشین رو در عرض یک ساعت تحویل گرفتن(جریمه به کنار)
حالا مثلا برای دوندگی های ثبت احوال، یا مثلا مالیات و بانک(حالا بانک دیگه الکترونیکی شده) و ... یه نفر بیاد و این کار هارو برای ما انجام بده.
نمی دونم کار کاذب محسوب می شه یا نه اما بالاخره توی وقت مردم صرفه جویی می شه دیگه. مگه نه؟
مثلا یه نفر می خواد بره ثبت احوال بعدش باید یه روز معطل شه.
شما ازش وکالت می گیری(در صورت لزوم) و به اضافه اون، حتما چند نفر دیگه هستن ثبت احوال کار دارن. همه رو مدارکشون رو جمع می کنی و می بری ثبت احوال
اینجوری به جای مثلا پنج نفر، یه نفر می ره ثبت احوال، نوبت ها سریع تر راه می افتن کار ها بدون فوت وقت انجام می شن. کلی صرفه جویی توی وقت و هزینه می شه.
هر کدوم هم مثلا 10 تومن بگذارن کف دست شما، 50 تومن در روز جمع میشه که مبلغ کمی نیست.
باز هم می گم. نمی دونم کار کاذب هست یا نه. اما مفیده(به نظر من) ولی طرف باید فرز باشه دیگه
جالب بود
خیلی ها حاظرند که پول بدن و کسی این کار های عذاب اور رو انجام بده.
واقعا جالب بود
البته فکر کنم طرف یکم باید اطلاعات ححقوقی هم داشته باشه
بسم الله الرحمن الرحیم
گاهی وقتها آدم خیلی تلاش کرده
یک بار زمین خورده پاشده
دوباره زمین خورده پاشده
ااما وقتی تکرار پیدا میکنه
وقتی هر بار عامل شکست یک عامل خارجی بوده
نا خود آگاه اون حس ناامیدی سراغ ادم میاد
که ان شاالله موقتی باشه
یعنی تمام تلاش آدم باید به این باشه که موقتی باشه
رمز موفقیت آدمهای موفق اطرافم خسته نشدن و ادامه دادن هست
البته میدونم ادامه دادن درصورتی که در شرایط مالی خوبی نباشی خیلی سخته... اما باید ساخت
اگه هدف بزرگتری آدم داره باید با این سختی هاش کنار بیاد... و بهاش رو بپردازه
گاهی شاید نیاز باشه به کمترین ها راضی بشی...
گاهی مجبور بشی که کارهایی که شاید اصلا در شان تو نباشه بپردازی مثلا تایپ کنی... ترجمه کنی...
یا حتی موقتا کار اداری بکنی...
خیلی سخته...
و این سختیش وقتی چندین برابر میشه که هوش وا ستعداد خوبی داشته باشه
دانشگاه خوب درس خونده باشی با همه ی سختی ها و سخت گیری هاش...
سختیش چندبرابر هم میشه وقتی میبینی که دوستای هم رشته ات خیلی پیشرفت کردند
نه لزوما به خاطر استعدادشون... بلکه به خاطر روابط... پارتی بازی ها... یا شکوندن حریم خودشون (خانم ها)...
واسه همین ترجیح میدی که تو خونه موندن بهترین گزینه باشه...
کمااین که بنده به شدت اعتقاد دارم که خانم مال خونه است... اما حتما به طریقی باید با جامعه ارتباط داشته باشه که
بهترین حالتش داشتن یک کار پاره وقت با محیط سالم هست...
بخواید از خدا میده... اگه صلاح باشه میده...
حرف زیاده...
فقطناامید نشدن و ادامه دادن ...
همین...
یاعلی
در پناه حق
http://honardast.com
این رو در یک تاپیک دیگری هم گذاشته بودم ، ولی گفتم بهتره اینجا هم بگذارم دوستان بیشتری مشاهده کنند. این وبسایت شبکه ای هست برای خرید و فروش محصولات دست ساز ، یعنی مثلا شما کارهای دستی مثلا دست بند ، جاکلیدی کاردستی ، کیف دستی و ... خودتون تولیدش می کنید می تونید در اینجا به فروش بگذارید و درآمد زایی کنید ، خ کار جالبیه... بخصوص خانوم های تالار و خانه دار که میتونند در داخل منزل هم کار داشته باشند.

مرسی از دوستان پیشنهادات کاری خوبی بود
حالا من یه پیشنهاد دیگه دارم :
فرض می کنیم کسی به رشتش علاقه مند هست و دوست داره در زمینه ی حرفه ی خودش کار کنه
خب کلی هم گشته و کار خوبی پیدا نکرده
حالا باید خودش کاری رو دست و پا کنه و به قول معروف کار آفرینی کنه
اما کو سرمایه ؟
پیشنهاد من اینه :
شما بیا یه برنامه ریزی کن مثلا بگو من تا دو سال دیگه باید خودم کار داشته باشم حالا کارم کامپیوتری چه یه دفتر بزنم و چه کار آفرینی کنم
خب در قدم اول به چی نیاز دارم ؟
سرمایه !!!!!!!!!
من در دو سال میام همه کاری می کنم
مثلا چه کار ؟
1- زبان بلدم میرم می گردم این دفتر های ترجمه آخر هفته ها ترجمه هاشون رو می گیرم می برم خونه براشون میارم
2- بقیه وقتم رو روی مشاغل خانگی میذارم هر چی بلدم
3- رشتم کامپیوتره میام راه های ممیونبری و ترجمه فیلم و اینا رو انجام میدم برای سایت های مختلف به ازای پول
4- خیر سرم دانشگاه رفتم میام می گردم دنبال بچه های کنکوری برا کلاس خصوصی توی دفترهای کنکور هم میرم برای مشاوره
5- این بروکراسی هم خیلی خوبه کارای یه محل رو که بگیری اون جا بهت اعتماد کنن 4 تا پیرزن پیرمرد هم کارهاشون رو بدن به تو توپه توپه
راستی در مورد این کارهای کامپیوتری با پول کم یه پیشنهاد از طرف شما به اونا :
از راه دور کارهاشون رو انجام بدید
خیلی هخا این کار رو می کنند
شما کار سه تا شرکت رو بگیرید سه تا 200 میشه 600
بد نیست
راستی دوستان
یه پیشنهاد کاریه کوچولو
برای کاربلد کامپیوتر
من یه کار کامپیوتری مهم دارم که مربوط به اینترنت هست خودم از عهدش برنمیام اصلا
یه نفر که خیلی خوب اینترنت رو بلده و مهندسی هست ( نه صرفا مدرک )
میخام این کار رو برام انجام بده
با توجه به اینکه بچه ها ی رشته ی کامپیوتر اینجا زیادند و این تایپیک هم از اهدافش کار رو کار آفرینیه جالب دونستم اینجا مطرحش کنم
اگر کسی وارد باشه یه روزه حلش می کنه پولش خیلی برام مهم نیست و نگران این مسئله و رسوندن به دستتون نباشید
هرکس می تونه و واقعا می تونه بهم پیام خصوصی بزنه تا جزئیات کار رو بهش بگم ببینم می تونه یا نه
و این که می تونه بگه من تا دو هفته ی دیگه انجامش میدم فقط انجام بشه کامل
منم فردا شب نیستم کسافرم فقط بهم پیام خصوصی بزنید ممنون
من اول تابستون قرار گذاشتم به یکی از دوستام برنامه نویسی درس بدم و تا الآن کلی بهش یاد دادم. الآن مشتری پیدا شده دو تا دوست دیگه هم گفتن بهشون یاد بدم.
کسایی که تو تالار برنامه نویسی بلدن(کم نیستن) می تونن توی آموزشگاه ها هم تدریس کنن. من که مدرک ندارم اینجوری شده.اگه مدرک داشته باشین که راحت تره.
نقل قول:هر چی تو آزمونای استخدامی شرکت می کنم قبول نمیشم![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
تقصیر شما نیست.
90 درصد این آزمون ها ماست مالیه تا آشنا ها رو بردارن.
یا پارتی بازی کنین.
یا به هیچ شرکتی متکی نباشین و خودتون یه کاری رو شروع کنین
(۷/مرداد/۹۳ ۱:۰۶)bidel نوشته است: [ -> ]تقصیر شما نیست.
90 درصد این آزمون ها ماست مالیه تا آشنا ها رو بردارن.
یا پارتی بازی کنین.
یا به هیچ شرکتی متکی نباشین و خودتون یه کاری رو شروع کنین
چاره ایم نیست باید تلاش کنیم به زورم شده یه جای دولتی قبول شیم چون جاهای خصوصی اصلا محیط مناسبی برای خانوما نیستن. خودمم بخوام کاری شروع کنم نه تجربه دارم نه کسی حمایتم می کنه.