من میبینم که خیلی از دوستان با حرف من کمی تا قسمتی مخالفن...
بذارین اینجوری توضیح بدم...
اگه ازدواج از طریق خواستگاری های سنتی 20 درصدش منجر به طلاق میشه، ازدواج از طریق دوستی 50 درصد و ازدواج از طریق اینترنت شاید 70 درصد به طلاق بینجامه...
البته من آمار ندارم...
اما میشه ار محیط دادگاه ها فهمید...
از روزنامه ها و صفحه حوادث...
صفحات اجتماعی روزنامه ها...
پسرها از چشم عاشق میشن و دخترها از گوش...
چه بهتر که ظاهر دخترها از طرف والدین کنترل بشه که مبادا پسری الکی عاشق کسی بشه و دهان پسرها هم کنترل بشه که دختری هم نتونه الکی عاشق پسری بشه...
بعد خیلیا میان میگن که ما خیلی از دوستامون رو توی اینترنت پیدا کردیم و راضی هستیم و یکیش هم مدیر کل اصول عقاید و ...

عاقا!
من به عنوان یه دختر، تنها و تنها یکبار با یکی از اینترنت رفتم بیرون که از ناظرای همین تالار بود...
هم من و هم اون چهار ستون بدنمون داشت میلرزید که نکنه طرف ناتو باشه...
پسرا شاااید لازم نباشه اینقدر محتاط باشن...
اما دخترا باید خیلی محتاط باشن...
پسر اگه محتاط باشه، شاااید ترسو بشه و این برای پسر صفت خوبی نیست...
اما بسیار لازمه که یه دختر بترسه و سر نترس نداشته باشه...
ماجراجویی های اینجوری برای دخترا خوب نیست...
حالا شاید نمونه ای باشه که اینجوری ازدواج کرده، اما معمولاً اینجور روابط درست نیست...
من فکر نمیکنم کسی به اندازه من خودمونی بنویسه و از خودش و خانواده اش توی این تالار مثال زده باشه...
اما با همه این اوصاف محااااااله شماها منو بشناسین...
اولاً این که ممکنه همه اش رو دروغ گفته باشم...
در بهترین حالت که دروغی در کار نبوده، من زمانی مینویسم که بخوام در مورد یه چیزی توضیحی بدم...
یعنی شما عمل و عکس العمل من رو در مورد مسائل تالار میدونین...
از کجا میدونین من آدم بددهنی نباشم...
شاید خسیسم...
شاید پر خرجم...
شاید پر توقعم...
شاید نامرتب و کثیف و ژوپولی ام...
شاید و هزار شاید دیگه...
مثلاً اگه آقای عبدالرحمن با یه آقای دیگه میره بیرون و با هم دوست میشن، دوستی که خطری براشون نداره...
اما اگه یه خانم بخواد با کسی بره بیرون، این خطره...
هبچ وقت هیچ چیز مطلق نیست...
هیچ وقت همه چیز تقصیر یه نفر نیست...
اگه یه پسری اونقدر بد باشه که قصد فریب دختری رو داشته باشه و باهاش قرار بذاره، حتماً اون دختر هم دختر بدیه که پا به این تله میده...
شاید گناه هم نداشته باشه این کار، اما از نظر روابط اجتماعی این کار کار خوبی محسوب نمیشه...
ازدواج به شیوه خواستگاری سنتی بهترین و مطمئن ترین راه برای ازدواجه...
والسلام...