تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چند سوال تغذیه ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا
[i]سلام دوستان

در مطلبی خوندم :
از مرغ، تخم مرغ
از گاو، شیر
از شتر، گوشت
از گوسفند، گوشت
باید خورد و استفاده ی خوراکی دیگری از این ها نباید داشت. مثلا گوشت مرغ و گاو را نباید خورد. و مثلا باید گوسفندداری و شترداری داشته باشیم و نه مرغداری.
شما در مورد این مورد، چه اطلاعاتی دارید؟

و هورمون استروژن در گوشت کدام از موارد بالا وجود داره؟

و آیا هورمون استروژن در مردان، موجب شباهت بدن آنها به بدن زنان می‌شود؟

خواهش می کنم اطلاعات صحیح ارائه بدید. این سوال هارو چند جا دارم مطرح می کنم و پاسخشون برام مهمه.
(۲۰/تیر/۹۳ ۲۲:۲۱)soheyl68 نوشته است: [ -> ]
مثلا گوشت مرغ و گاو را نباید خورد.

و هورمون استروژن در گوشت کدام از موارد بالا وجود داره؟

و آیا هورمون استروژن در مردان، موجب شباهت بدن آنها به بدن زنان می‌شود؟

برخی از طبیبان طب سنتی امروزه از خوردن گوشت گاو و مرغ نهی می کنند و طبق نظرشون این گوشت ها طبیعت سرد و خشک دارند و منجر به بیماری های سودایی می گردند و همچنین برخی هم به این حدیث که گوشت گاو مرض است استناد میکنند

اما سوالی که به ذهن خودم اومده اینه که اگر گوشت گاو مضر است چرا حضرت ابراهیم علیه السلام برای فرشتگان مبشر گوشت گوساله را بریان نمودHuh

هورمون استروژن مکانیسم پیچیده ای داره متاسفانه یادم رفته مثلا خود محرک هورمون رشد است و افزایش ترشح هورمون رشد هم معایب زیادی از جمله آکرومگالی و دیابت و ... داره
چقدر جالب ،تا حالا بهش فکر نکرده بودم.(گوساله رو میگم)
منم میدونم که مثلا اقای مکارم گوشت مرغ صنعتی رو غذای طیب نمیدونن،حلال هستا،طیب نیست.
یکی از دلایلی که علاوه بر واکسن و هورمون های مرغ میگن نحوه کشتار اونها هست که میگن به حیوان استرس وارد میشه و از کبدش نمیدونم چی تو بدن پخش میشه.حالا الله اعلم.اما واسه مرغ طبیعی اش هم در احادیث داریم که مرغ خوک پرندگان هست.
یه نکته ای هم که حالا بحثش افتاد بگم،در مورد مصرف بلدرچین هست،بلدرچین هم حاوی استروژنه و بعضیا فکر میکنن که به دختر بچه ها به جای مرغ هورمونی بدن خوبه،که مصرف مداومش برای دخترا بلوغ زودرس میاره.
در مورد تخم مرغ هم من همون چیزای مرغ رو شنیدم،البته باید با کسی که مرغ داری داره صحبت کرد که دقیقا چیکار میکنن.
(۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۵۸)یاســین نوشته است: [ -> ]در مورد تخم مرغ هم من همون چیزای مرغ رو شنیدم،البته باید با کسی که مرغ داری داره صحبت کرد که دقیقا چیکار میکنن.
یعنی همون چیزهایی که در مورد مرغ هست، در مورد تخم مرغ هم هست؟ (استروژن و ...)
از کجا شنیدید یا خوندید؟
در مورد استروژنش نمیدونم
تو نسخه های این طبیب های فعلی،میگن که تخم مرغ محلی باشه.اگه مهم نبود فقط میگفتن تخم مرغ
راستش چون از این ور و اون ور مطلب زیاد میخونم یادم نمیمونه
اما مطمئنم که مثلا خانم باردار بهتره که تخم مرغ و مرغ صنعتی مصرف نکنه.
اخه محلی هایی هم که تو مغازه میفروشن من پرسیدم،اقاهه گفت اینا تو محوطه مرغداری ازادن خودشون میرن دنبال غذا.در واقع مرغ روستایی همه چی خورده نیستن

البته یه چیزی ام که الان یادم اومد،گوشت گوساله از نظر تعادل نزدیک به گوسفنده و گاو هر چی سنش بره بالا بدتره.
اونم اسم دکتره یادم نیست که میگفت افرادی که فعالیت شدید بدنی دارن مثل کارگری و .. میتونن مصرف کنن،اما افرادی که فعالیتشون کمه براشون خوب نیست.
سلام
در مورد محصولات گاو ، تا حدی که من شنیدم (توی یک برنامه از شبکه قرآن که چند سال پیش پخش میشد) ، شیر و چربی گاو خوب و مفید هست اما گوشتش توصیه نشده. فقط مثل اینکه خوردن گوشت گوساله مشکلی نداره اما دکتره میگفت اکثرا گوشت هایی هم که الان به اسم گوشت گوساله میفروشند گوشت گاو هست پس بهتره مصرف نشه ..

در مورد گوشت گوسفند هم توصیه به خوردنش شده اما فقط دو روز در هفته ، نه اینکه هر روز؛ چیزی که الان اکثر ما ایرانی ها در اکثر روزهای هفته خورش های گوشتی میخوریم..
آدرس های مرجع