تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مسجد جای این کار ها نیست
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۳/تیر/۹۳ ۳:۴۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ببینید دوست ِ گرامی ام
ما تا در ظاهر دین غرق نشیم به باطن آن راه پیدا نخواهیم کرد .
از جلوه ی دین" تعبد " هست . نمازش هست روزه اش هست .
دعا خواندنش هست .
منتها همانطور که عرض کردم وقتی لازم باشه بروی جهاد ولی بگویی می خواهم دعا بخوانم ضرر کرده ای . اشتباه کرده ای .
  • چون ما نشنیدیم که آقای دولابی از حجاب حرف بزنند دلیل نمیشه بگیم که حجاب اهمیتش کم هست یا چیز دیگری بر حجاب ارجهیت دارد .
حجاب یک اصل هست . وقتی کسی بد حجاب در جامعه حاضر شود جامعه فاسد میشود .
مجرد فاسد می شود .
زندگی متعهل از هم میپاشد ...
وقتی ذهن انسان خراب بشود دیگر چه چیزش سالم می ماند ؟!!
  • ما هم همش نشسته ایم ببینیم دیگران کاری از پیش میبرند یا نه .
من خودم را ببینم
من برای دینم ... برای مسجدم ...برای اعتلای اسلام ... چه کرده ام که این قدر از همه طلبکارم ؟!!
هر وقت من قدمی برداشتم بعد بیایم دیگران را سوال جواب کنم تو چه کردی یا چه نکرده ای .

حرف شما درسته فاطمه جان
منم عرض کردم که یه سری چیزا تو دینمون هست که باید انجام بشه؛ بر منکرش لعنت!Smile
چیزیم در مورد اهمیت کم این موارد نگفتم!بله خیلی مهمن..اول باید ظاهر دین شناخته بشه..

صد البته که من نوعی هم تو چهره ی دینم موثرم..
ولی متاسفانه دست من کوتاست از تغییر سخنرانی های مساجد!گله من از این بود..نمیگم من به باطن دین دست پیدا کردم ولی لااقل میدونم یه چیزی هست که نمیدونم!میخوام بقیه متوجه بشن(که حتما شدن و فقط من اندر خم یک کوچه ام..!) به منم بفهمونن
ببخشید قصد جسارت نداشتمBlush
(۲۳/تیر/۹۳ ۴:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]بنده به مدت 4 ساله سر همین بحثا مسجد نمیرم

تندروی بعضی جاها بیداد میکنه

شما اشتباه می کنیدSmile
هیچ مجوزی برای ترک مسجد وجود ندارد .
.........
یکی هم اینکه
دقت داشته باشید مسجد رفتن یکی از جلوه های اجتماعیه دین داری هست . کسی حق ِ تعطیل کردنش رو ندارد .

اصلا چه اشکال دارد که من که جوان هستم پا روی غرور خودم بگذارم . پا روی نفس خودم بگذارم و بروم مسجد ؟!
.
.
.
پ.ن
بنده هنوز واقعا در ظاهره دین مانده ام . می خواهم نقشه بکشم برای باطنش
مثل است هست که بخواهی به کودکی که در شرف اتمام کلاس اول ابتدایی هست... اشعار خاقانی بیاموزی !
بنده خودم هنوز در خم الف گیر کرده ام ...
غیر از سخن درست فاطمه خانم ،با نرفتن های شما و نبودن های امثال شما، بدیهی است که مسجد می افتد در اختیار تندروها.

که البته اصلا اسم مناسبی هم نیست. تندرو؟؟؟ اصلا مگر حرکتی هم میکنند که تندرو باشند؟

در بعضی از مساجد هست باور بفرمایید هنوز از رادیو داره دعای بعد از نما پخش میشه درب مسجد را می بندند... انگار آیه آمده است که مسجد فقط و فقط در زمان نماز باید باز باشد.

خلاصه این ها دلیل نمیشه رها کنیم. وارد بشیودی و با سرسختی خودتان کار را دست بگیرید.
(۲۳/تیر/۹۳ ۴:۱۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]شاید خیلی ربط نداشته باشه ...

دوست عزیزمون bidel حرف جالب و درستی زد
گفت امام خمینی (رحمة الله علیه) رو به خاطر اینکه نماز میخوند تبعید کردن ؟!!
به نظر من که نه !

یه مثال میزنم ، شما ببینید آمریکا چند سال عراق را اشغال کرده بود ؟!!(هنوز هم تو دستشونه!)
ولی برای اینکه مردم عراق ضدشون شورش نکنن گذاشتن راحت نماز بخونن ، روزه بگیرن و راحت سینه بزنن و شور بگیرن بدون اینکه شعور داشته باشن

بله ، آمریکا از این چیزا ترسی نداره

- یکی رفت اذان بگه یارو اومد گفت این چیزی که داری میگی واسه گاوای من که ضرر نداره ، گفت نه ، گفت پس بگو !

تا وقتی منافع اینا به خطر نیفته ، شما آزادی نمازت رو بخونی !
چرا ریط دارد حرف شما هم اتفاقا .
ببینید باطن دین مهم هست . ظاهره دین هم مهم هست .
به وقتی هست به خاطر اینکه ما می خواهیم باطن دین رو بلد کنیم ، ظاهر دین رو تقبیح می کنیم !
این کاره اشتباهی هست .
ولی حرف اشتباهی هست اینکه مردم عراق فاقد شعور هستند.
بسا خداوند به خاطر محبت شدید (پیاده روی اربعین و سختی و شیرینی اش) کسی رو بیامرزد.
منتها اسلام آمریکایی هم بی فایده است . چرا چون به قولی فرهنگ جهادش رو کلا می خواهند ساقط کنند .و این صحیح است.
التماس دعا .
(۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۵۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]چرا ریط دارد حرف شما هم اتفاقا .
ببینید باطن دین مهم هست . ظاهره دین هم مهم هست .
به وقتی هست به خاطر اینکه ما می خواهیم باطن دین رو بلد کنیم ، ظاهر دین رو تقبیح می کنیم !
این کاره اشتباهی هست .
ولی حرف اشتباهی هست اینکه مردم عراق فاقد شعور هستند.
بسا خداوند به خاطر محبت شدید (پیاده روی اربعین و سختی و شیرینی اش) کسی رو بیامرزد.
منتها اسلام آمریکایی هم بی فایده است . چرا چون به قولی فرهنگ جهادش رو کلا می خواهند ساقط کنند .و این صحیح است.
التماس دعا .
بله شما درست میگید
بنده هم نگفتم که ظاهر دین مهم نیست یا فقط باطن مهمه ، نظر منم اینه که هم ظاهر مهمه هم باطن
فقط یه مثال زدم که حرفی که دوستمون زدن ملموس تر بشه

وارد بحث مردم عراق و اینکه اون زمانی که باید جهاد میکردن و نشستن و الان مثلا دست به کار شدن ، هم ، نمیشم چون اصلا ربطی به موضوع پیدا نمیکنه
تو کار فرهنگی مخصوصا در مساجد اینقدر باید پوستمون کلف باشه که با چند تا حرف شنیدن و تهمت خوردن و غیبت دیگران پشت سر آدم، از کار تو مسجد فرار نکنیم!
مگه به بابامون علی(علیه السلام) سب و دشنام نمی دادن؟
مگه به ایشون تهمت های ناروا نمی زدن؟
مگه این قدر پیامبر خدا رو اذیت نکردن؟
مگه به ناموس امام حسین تهمت خارجی بودن نمیزدن؟
مگه اون ها رو تحقیر نمی کردن!؟
برادر ،خواهر اگر این ها را به عنوان الگویت قبول داری پس از کار در مسجد و انجام وظیفه به عنوان افسر جوان جنگ نرم هیچ وقت خسته نشو!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع