تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رمضان خونین غزه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اشک های غزه

[تصویر: kanal.jpg]
[تصویر: Tears-of-Gaza-banner-1-620x335.jpg]
[تصویر: programs20110130113209107.jpg]

سخنرانی استاد شهید مطهری در عاشورای سال 1390 قمری برابر با اسفند 1348

"...والله و بالله ما در برابر این قضیه‏ مسئولیم. به خدا قسم مسئولیت داریم. به خدا قسم ما غافل هستیم. و الله قضیه ای که دل پیغمبر اکرم را امروز خون کرده است، این قضیه است. داستانی که دل حسین بن علی را خون کرده، این قضیه است.

[تصویر: 246944_302.jpg]

اگر می‏خواهیم‏ به خودمان ارزش بدهیم، اگر می‏خواهیم به عزاداری حسین بن علی ارزش‏ بدهیم، باید فکر کنیم که اگر حسین بن علی امروز بود و خودش می‏گفت برای‏ من عزاداری کنید، می‏گفت چه شعاری بدهید؟ آیا می‏گفت بخوانید : " نوجوان اکبر من " یا می‏گفت بگوئید : " زینب مضطرم الوداع ، الوداع "، چیزهایی که من ( امام حسین ) در عمرم هرگز به اینجور شعارهای پست و کثیف ذلت آور تن ندادم و یک کلمه از این حرفها نگفتم؟!

اگر حسین بن‏ علی بود می‏گفت اگر می‏خواهی برای من عزاداری کنی، برای من سینه و زنجیر بزنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد. شمر امروز موشه دایان است. شمر هزار و سیصد سال پیش مرد، شمر امروز را بشناس. امروز باید در و دیوار این شهر با شعار فلسطین تکان می‏خورد.

هی دروغ در مغز ما کردند که‏ آقا این یک مسئله داخلی است. مربوط به عرب و اسرائیل است. باز به‏ قول عبدالرحمن فرامرزی : اگر مال اینهاست و مذهبی نیست، چرا یهودیان‏ دیگر دنیا مرتب برای اینها پول می‏فرستند؟

ما چه جوابی در مقابل اسلام و پیغمبر خدا داریم؟ ... به خدا خجالت دارد ما خودمان را مسلمان بدانیم، خودمان را شیعه علی بن ابی طالب بخوانیم.

اصلا من باید بگویم بعد از این داستانی را که ما از علی بن ابی طالب نقل‏ می‏کنیم، حرام است که دیگر در منابر نقل کنیم که : روزی علی بن ابی‏ طالب شنید دشمن به کشور اسلامی حمله کرده است، و هذا اخو غامد و قد وردت خیله الانبار. بعد فرمود : شنیده ام زینت یک زن مسلمان یا زنی که‏ در حمایت مسلمانان است را گرفته ‏اند. شنیده ام دشمن، سرزمین مسلمین را غارت کرده است، مردانشان را کشته است، اسیر کرده است، متعرض زنان‏ آنها شده است، زیورها را از گوش و دست زنها جدا کرده است. بعد همین‏ علی بن ابی طالب که ما اظهار تشیع او را می‏کنیم و نسبت به او حساسیتهای‏ بی معنی و دروغین نشان می‏دهیم گفت : « فلو ان امرءا مسلما مات من بعد هذا اسفا ما کان به ملوما بل کان به عندی جدیرا » (نهج البلاغه ، خطبه . 27). اگر یک مرد مسلمان با شنیدن این خبر دق کند و بمیرد سزاوار است و مورد ملامت نیست ..."

منبع
امروز همه حنجره ها نامردند!

[تصویر: n00351193-b.jpg]
[تصویر: ukh1v3m0cepbc0e1ckqu.jpg]
[تصویر: %20کابوسی%20ناتمام%20برا...%20(8).jpg]
[تصویر: 83649-250568-1405403051.jpg]
[تصویر: 2014.07.12.16.58.03.jpg]

مرد غمگینی با آینه ها حرف نزد / و کسی نیست که بپرسد چرا حرف نزد

در سکوتی که به اندازه یک دلتنگی است / هیچ کسی وسعت اندوه مرا حرف نزد

مادرم گفت:چرا وقتی موشک آمد / آن طرف تر کسی از غربت ما حرف نزد

گفتم: امروز همه حنجره ها نامردند / زین سبب هیچ کسی هیچ کجا حرف نزد

وطنم اما مردی است که هنگام دعا / شکوه را جز که به درگاه خدا حرف نزد

وطنم یکه و تنهاست ، به تنهایی عشق / وطنم سوخت در آتش اما ، حرف نزد

وطنم جلوه بالای غرور است و سکوت / کوه جز لحظه پژواک صدا حرف نزد

وطن این شاعر شوریده زتو می پرسد / می شود بی کسی ات را آیا، حرف نزد؟

سهیل محمودی

منبع
[تصویر: GAZA.jpg?941182]
آدرس های مرجع