تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آتش زدن حسينيه‌اي در جنوب ايران در روز شهادت علي(علیه السلام)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
آیا عاقلانه عمل کردن یعنی بی توجی همانطور در گذشته بود تا مانند ریگی یک فرمانده سپاه را بکشنAngry و بعدش دستگیر بشن؟
البته این ها باهوش تر از امثال ریگی هستند چون میدونن کشتن یک شخص مهم مساوی با حساس شدن روشون و کندن ریشه هاشونWink
اونا دارن رو افکار افراد کار میکنن همون شستشو مغزی و یا حتی مالی
تو همین منطقه من شنیدم واسه وهابی شدن تا 30میلیون پول میدن به افراد
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۹:۱۴)captaincharisma نوشته است: [ -> ]تو همین منتطقه من شنیدم واسه وهابی شدن تا 30میلیون پول میدن به افراد
SurpriseTongueTongue
کجا می دن؟؟
خطر وهابی بیشتر برای سنی هاست تا شیعه ها ! (این حرفیه که کارشناس شبکه جهانی ولایت گفت ، حجة الاسلام ابوالقاسمی)

فعلا وهابی ها دارن رو مخ سنی ها کار میکنن و آنچنان جمعیتی ندارن که کار خاصی بخوان بکنن
گرچه حتی یه نفر از اینا هم واسه اسلام و مسلمین خطرناکه !
(۳۱/تیر/۹۳ ۲۱:۲۵)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]SurpriseTongueTongue
کجا می دن؟؟

نه فداتم به همین راحتی هم نمیدن
اولا که اسم وارد لیست میکنن بعدشم لعن کامل ائمه هستش مرحله بعد احتمالا یه خرابکاری غولشم که مرحله آخره احتمالا گرفتن پول ستBig GrinBig Grin
دوستان به نظر من آیا دیگر وقت آن نیست عملی انجام شود ؟آیا باید اینهایی که ریختن خون ما را وسیله ای برای رسیدن به بهشت می داند به راحتی به کارهایشان ادامه دهند ؟ آیا اینها همان منافقین که در قران آمده نیستند؟چرا در ایران که مرکز تشیع است باید این اتفاق بیفتد؟Angryآیا این موضوع مهم نیست؟
اینم فتوای جدیدمفتی وهابی: از تجاوز به زنان شیعه فیلم بگیرید و نشر دهید!
اینم لینکش:http://shia-online.ir/article.asp?id=35344&cat=1
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع