تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا هنوز هم خریدن نوکیا حرام است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان عزیز

میخواستم بدونم بعد از این که مایکروسافت سهام نوکیا رو خرید باز هم خریدن محصولات نوکیا مشکل داره؟

ممنون.
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۹:۲۵)arman mohseny نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان عزیز

میخواستم بدونم بعد از این که مایکروسافت سهام نوکیا رو خرید باز هم خریدن محصولات نوکیا مشکل داره؟

ممنون.

مگه قبلش حرام بوده؟ فکر نکنم ، یا اشتباه شنیدید یا کسی قصد شوخی با شما رو داشته است...
آیه نفی سبیل
و لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا
اگر بدونید باعث تسلط دشمنان اسلام بر اسلام میشه اشکال داره ظاهرا.
هر کی گفته حرامه واسه خودش گفته.

کوچک ترین چیزارو هم همین یهودی ها میسازن ! خرید از کشوری مثل فرانسه (پژو) و المان قطعات خیلی زیاد کامپیوتری و امریکا ( ..... ) و خیلی چیزای دیگه کمک به دشمن نیست ؟ حرفا میزنیمااااا ، بعضی دوستان یادمه گفتن حرامه ، خب لابد از بقیه چیزا خبر نداشتن !

ما یه n73 داریم توی خونه ، دست کل اعضای خونه گشته ، اول دست من بود ، بعدش دست بابا ، بعدش دست ابجی و الان هم دست مامانه :دی لامصب خراب نمیشه (عجب تبلیغی کردم Big Grin )
نقل قول: اگر بدونید باعث تسلط دشمنان اسلام بر اسلام میشه اشکال داره ظاهرا.
بله کاملا درسته .

Big Grin : اگه اینجوریه گوشی GLX هم نخرین چون بیشتر قطعاتش از چین میاد.( یه سوزن به خودت بزن ... )‌

+ :محمد جان ما هم دلمون از دست این گوشی های نوکیا خونه !
لامصب خراب نمی شن که !‌
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱/مرداد/۹۳ ۲:۵۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]آیه نفی سبیل
و لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا
اگر بدونید باعث تسلط دشمنان اسلام بر اسلام میشه اشکال داره ظاهرا.

تفسیر و استفاده از قواعد فقهی به عهده بنده و جنابعالی نیست. در این موارد بجای بحث و نظرات شخصی به مرجع تقلیدتون مراجعه کنید.
(۱/مرداد/۹۳ ۷:۳۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

تفسیر و استفاده از قواعد فقهی به عهده بنده و جنابعالی نیست. در این موارد بجای بحث و نظرات شخصی به مرجع تقلیدتون مراجعه کنید.

خب مرجع هم همین رو گفته که اگه به دشمن (یعنی شخص یا کشوری که به ضرر اسلام کار میکنه) نفع میرسونه نباید خرید

حالا آیا نوکیا این شرایط رو داره؟

(من ویندوز فون میخوام بگیرم که الان فقط نوکیاست)
قاعده ی نفی سبیل همونطور که از اسمش پیداست ، به زبان ساده میخواد بگه که شما نباید زیر سلطه ی غیر مسلمان برید.
مثلا در انرژی ما اگر انرژی هسته ای راه نندازیم سالهای آینده اگر نفت و گاز تمام شد میشیم بنده و آویزون کشورهایی که تولید کننده ی انرژی هستند

در مسئله ی نوکیا قاعده ی نفی سبیل خیلی برجسته نیست. بلکه قاعده ی داد و ستد با غیر مسلمان مطرحه و شما احکام اون رو باید مطالعه کنید. چون شما عزت مندانه کالایی رو خریداری میکنید و بهاش رو با پول میپردازید و این نوعی مبادله و معامله هست ، اگر میگفت شرط اینکه من گوشی به شما میدم اینه که بیای زیر سلطه ی من یا مسائلی از این دست اون وقت پای قاعده ی نفی سبیل به میان میامد.

بازم تاکید میکنم که همین مسئله های جزئی رو هم از مرجع تقلید بپرسید و سعی کنید از دادن نظرات شخصی در حوزه ی احکام پرهیز کنید. چون اگر بنا به دادن نظر شخصی باشه مرجع تقلید هم بلده نظر بده! ضمن اینکه او مطمئنه که این نظرش خلاف آیه یا روایتی نیست ولی شما خبر نداری
(۱/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۰)arman mohseny نوشته است: [ -> ]خب مرجع هم همین رو گفته که اگه به دشمن (یعنی شخص یا کشوری که به ضرر اسلام کار میکنه) نفع میرسونه نباید خرید

حالا آیا نوکیا این شرایط رو داره؟

(من ویندوز فون میخوام بگیرم که الان فقط نوکیاست)
قطعا نوکیا یکی از بزرگترین یاری رسانان یهود است که اگه ازش‌خرید کنید پولتون رو به یهود دادید.
در مورد کیفیت هم گوشی های جدیدش خیلی کیفیت ندارن ویندوز فون اگه میخوای HTC هم هست و حتی سامسونگ هم هست.
سعی کنید به نوکیا سود نرسونید.
از مرجع بپرسید به ما هم بگید.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع