تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توجیه‌ احمقانه وودی آلن درباره کشتار غزه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
در حالی‌که در میان حملات پی‌ در پی اسرائیل به غزه، تاکنون بیش از صدها زن و کودک بی‌دفاع به شهادت رسیده‌اند، «وودی آلن»، کارگردان سینمای هالیوود، به این جمله بسنده کرد که،«حقیقتا موقعیت غم‌انگیز و دهشتناکی است.» و در توجیهی احمقانه برای جنایات رژیم صهیونیستی اینگونه افزود: به عقیده من، منشاء این درگیری به بدرفتاری عرب‌ها با یهودی‌ها پس از جنگ جهانی دوم بر‌می‌گردد، احساس می‌کنم اعراب از ابتدا به هیچ عنوان با آنها خوب رفتار نکردند و این یک مشکل بزرگ بود.

«آلن» مدعی شد: یهودیان جنگ وحشتناکی را پشت سر گذاشته بودند،میلیون‌ها نفر از آنها قتل و عام شده بودند و در سراسر اروپا مورد آزار و اذیت قرار گرفته بودند و تنها این تکه بسیار بسیار کوچک از کره زمین در میان بیابان به آنها رسیده بود، اگر تنها اعراب می‌گفتند، ما می‌دانیم که شما چه کشیده‌اید و این تکه کوچک از زمین برای شما و ما دوستان شما باقی خواهیم ماند و به شما کمک خواهیم کرد، یهودیان نیز از در صلح در می‌آمدند ولی متاسفانه اعراب اینکار را نکردند. آنها راه حل مناسب را انتخاب نکردند و این همه مشکلات به وجود آمد.

AngryAngry
منبع
سایت مشرق
thedailybeast

خوب دیگه ...
این هم نظر یک بی خدای مبارز فرویدی است ....
اصلا چرا از اول این ها خونه زندگیشون رو دو دستی تقدیم نکردند ؟؟
چه معنی داشته فلسطینی ها از خاکشون دفاع کردند؟؟
آدم چقدر می تواند بی شرف و احمق باشد من نمیدانم ....
ولی باز ایشان داره از هم سلکی های خودش دفاع میکنه هرچند به این صورت ابلهانه. احمق تر و بی شرف تر از این، حضرات شیخ نفت هستند که آبروی انسانیت را برده اند دیگه چه برسه به اسلام.
نقل قول:به عقیده من، منشاء این درگیری به بدرفتاری عرب‌ها با یهودی‌ها پس از جنگ جهانی دوم بر‌می‌گردد، احساس می‌کنم اعراب از ابتدا به هیچ عنوان با آنها خوب رفتار نکردند و این یک مشکل بزرگ بود.
آدم باش تا باهات مثل آدم رفتار کنن.
یا بهتره بگم:
آنچه را برای خودت نمی پسندی برای دیگران مپسند
(البته اینو من نگفتم)
به نام خدا

(۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۸)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]ولی باز ایشان داره از هم سلکی های خودش دفاع میکنه هرچند به این صورت ابلهانه. احمق تر و بی شرف تر از این، حضرات شیخ نفت هستند که آبروی انسانیت را برده اند دیگه چه برسه به اسلام.

حضرت امیر (علیه السلام) :
شگفتا شگفتا به خدا سوگند، اين واقعيّت قلب انسان را مى‏ ميراند و دچار غم و اندوه مى‏ كند كه دشمنان در باطل خود وحدت دارند، و شما در حق خود متفرّقيد.

.
از بین زیبارویان هالیوودی (!) و خوش قد و بالایان آن دیار (!) و کارگردانان خوشفکر هالیوود (!)، یک کلمه هم از مادر عروس شنیدیم...
برام مهم نیست یهودیه یا مسلمون...
از آثارش بیزارم...
همین باعث میشه افاضاتش برام مهم نباشه...
(۴/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۷)ELENOR نوشته است: [ -> ]به عقیده من، منشاء این درگیری به بدرفتاری عرب‌ها با یهودی‌ها پس از جنگ جهانی دوم بر‌می‌گردد، احساس می‌کنم اعراب از ابتدا به هیچ عنوان با آنها خوب رفتار نکردند و این یک مشکل بزرگ بود.
یهودیان جنگ وحشتناکی را پشت سر گذاشته بودند،میلیون‌ها نفر از آنها قتل و عام شده بودند و در سراسر اروپا مورد آزار و اذیت قرار گرفته بودند و تنها این تکه بسیار بسیار کوچک از کره زمین در میان بیابان به آنها رسیده بود، اگر تنها اعراب می‌گفتند، ما می‌دانیم که شما چه کشیده‌اید و این تکه کوچک از زمین برای شما و ما دوستان شما باقی خواهیم ماند و به شما کمک خواهیم کرد، یهودیان نیز از در صلح در می‌آمدند ولی متاسفانه اعراب اینکار را نکردند. آنها راه حل مناسب را انتخاب نکردند و این همه مشکلات به وجود آمد.

چرا جفنگ میگی میگی عموجون ؟ این بابا با کی کار داره؟

"اصلا به چه حقی از خودشون دفاع میکنن؟ ها ؟ اصلا به چه حقی اکسیژن مصرف میکنن؟ اصلا عربها دارن لایه اوزون رو سوراخ میکنن ، باید حذف بشن بی شرفا ، سر یه تیکه کوچیک زمین اینقدر دعوا؟ بی تربیت ها ، شما خجالت نمیکشید کودکانتون سالم هستن ؟ چشم و دست و پا دارن؟ زنده هستن اصلا؟
واقعا برای عربها متاسفم !"
- وودی آلن ، در مصاحبه خوصوصی(!) با روزنامه جروزالم پست.
البته این طرف یهودیه ها

http://en.wikipedia.org/wiki/Woody_Allen#Early_life
(۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]البته این طرف یهودیه ها

http://en.wikipedia.org/wiki/Woody_Allen#Early_life
به بخش کنار صفحه نگاه کنید
نوشته
atheist
تو این مصاحبه هم می گوید
militant Freudian atheist است
https://www.youtube.com/watch?v=JvF1HspfnN8
(۴/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۵)ELENOR نوشته است: [ -> ]به بخش کنار صفحه نگاه کنید
نوشته