تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من هم پول به حساب اسرائیل میریزم؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

امروزه استفاده از شبکه هایی مثل وایبر و واتس اپ و فیسبوک برای خیلی ها عادی شده. اما با دونستن این مطلب شاید کمی تامل و إن شاء الله تجدید نظر کنن.
الف ) آیا میدونید با هر کلیکی که در بسیاری از سایت های اینترنتی میکنید حدود 4-20 سنت پول به ان سایت تعلق میگیرد؟
ب) آیا میدونید که سایت های فیسبوک و واتس اپ و وایبر صهیونیستی هستند و حتی سرور وایبر در اسرائیل قرار دارد؟

پس از الف و ب به چه نتیجه ای میرسید؟

ما با هر کلیک در این سایت ها به رژیم صهیونیستی کمک مالی میکنیم! به عبارتی دیگر ما با هر کلیک در این سایت ها گلوله ای به سمت مردم فلسطین شلیک میکنیم.

نقل قول:روح الله مومن نسب:


واریز 4 تا 20 سنت به حساب رژیم صهیونیستی توسط هر کاربر وایبر

این کارشناس فضای مجازی در خصوص تفکر استفاده سالم از ابزارهای پیام‌رسان مانند وایبر را که در یکی از روزنامه‌ها مطرح شده و استفاده ناصحیح آن را بر گردن مخاطب انداخته بود گفت: درست است که استفاده از هر ابزاری به نوع عملکرد مخاطب آن بستگی دارد اما این ابزارها به دلیل آنکه زیر ساختی در ایران ندارند به سمت مقاصد شیطانی از سوی تولید کنندگان آن میل کرده و اطلاعات کاربران را تهدید می‌کنند. از سوی دیگر ابزارهایی مانند واتس‌آپ، وایبر و فیس‌بوک ابزارهای صهیونیستی هستند به طوری که سرور اصلی وایبر در خاک رژیم صهیونیستی است.

وی اضافه کرد: اگر بگوییم برخی از کاربران در سلاخی مردم بی دفاع غزه شرکت داشته‌اند ادعای واهی نبوده است؛‌چراکه هر «کلیک»، واحد پول اینترنت است و بین ۴ تا ۲۰ سنت ارزش‌گذاری شده است که در نتیجه استفاده از محصولات شرکت‌های صهیونیستی جدا از ارزش بخشی مضاعف، موجب تقویت، کلیک بیشتر و در نتیجه افزایش درآمد بیشتر آنها شده است.
http://snn.ir/detail/News/336181/8980
با سلام

الان سوال داشتم Blush
دقيقا هدف اين تاپيك چيه ؟!
الان ما بايد چي كار كنيم ؟!
ما مي دونيم پپسی و كوكاکولا يهودي اند داريم استفاده مي كنيم
ويندوز يهودي اما داريم پول مي ديم
مك يهودي داريم پول مي ديم و .....

خيلي مهم تر از اين قضيه وجود دارند كه ما بهشون توجه نمي كنيم پس چرا به اون ها گير نمي دين ؟!
(۸/مرداد/۹۳ ۲:۲۸)Gryffen نوشته است: [ -> ]با سلام

الان سوال داشتم Blush
دقيقا هدف اين تاپيك چيه ؟!
الان ما بايد چي كار كنيم ؟!
ما مي دونيم پپشتيباني و كوكوا يهودي اند داريم استفده مي كنيم
ويندوز يهودي اما داريم پول مي ديم
مك يهودي داريم پول مي ديم و .....

خيلي مهم تر از اين قضيه وجود دارند كه ما بهشون توجه نمي كنيم پس چرا به اون ها گير نمي دين ؟!

بسم الله

سلام

هدف که مشخصه. اطلاع رسانی برای رعایت کردن. شاید خیلی ها مثل خود من به این مسئله دقت نکرده بودن.

خب عزیز هم این رو رعایت بکنیم هم آن رو. دلیل نمیشه که چون این رو رعایت نمیکنیم پس آن رو هم رعایت نکنیم.

در پناه حق
(۸/مرداد/۹۳ ۲:۵۴)Islam نوشته است: [ -> ]بسم الله

سلام

هدف که مشخصه. اطلاع رسانی برای رعایت کردن. شاید خیلی ها مثل خود من به این مسئله دقت نکرده بودن.

خب عزیز هم این رو رعایت بکنیم هم آن رو. دلیل نمیشه که چون این رو رعایت نمیکنیم پس آن رو هم رعایت نکنیم.

در پناه حق

ببنید دوست عزیز اطلاع رسانی خوبه اما وقتی که شما نمونه ای خوب و با کیفیتی مثل اون رو داشته باشید که متاسفانه بنده سراغ ندارم
از طرفی شما خیلی از اجناس بزرگ تر هست که دارید ازشون استفاده می کنید و شاید هم بدونید برای اسرائیل هست اما باز ازش استفاده می کنید , چرا ؟
خب چون مشابه اش نیست یا چون اون بهتره و .....

اطالاع رسانی خوبه اما زمانی که ما سعی کنیم نمونه ای در حد اندازه ی اون و یا بهتر درس کنیم
آقا یه سوال
این چند سنت و کی می پردازه؟
به نام خدا . سلام
میشه کمی توضیح بدین که با هر کلیک جه جوری اون مقدار پول بهشون تعلق میگیره ؟؟! Huh
منظورم از دیدگاه علم اقتصاد و دنیای IT هست . ممنون
بسم تعالی

سلام

دوستان این مسئله کاملا علمیه و اکثر سایت ها این سیستم رو دارن. منبع هم که پست اول صحبت های یه کارشناس رو گذاشتم که...

ببینید،فک کنم واسه همه اتفاق افتاده که وقتی میرن داخل یه سایتی یهو چند تا صفحه خود به خود باز میشه! به ازای هر کدوم از این صفحه ها که باز میشه یه پولی به اون صاحب سایت تعلق میگیره. میزان پول هم با توجه به رنک و میزان بازدید سایت که توسط نرم افزارهایی مثل الکسا مشخص میشه،تعیین میشه.
یه مثال دیگه. بنده عضو یک فرومی بودم. ادمین از مدیران میخواست که حداقل روزی یکبار روی تبلیغ بالای صفحه کلیک کنن چون به ازای هرکلیک پولی به این فروم تعلق میگرفت. که خب این پول رو هم صاحب اون تبلیغ میداد.

بنده متخصص نیستم. از اساتید فنی سایت درخواست میکنم که بیشتر توضیح بدن تا واسمون واضح تر شه.

در مورد جایگزین اسلامی هم که خب مسئولین باید فکری بکنند. ولی به هر حال مهمترین مسئله هم فرهنگ استفاده از این ابزار است که دستگاه فرهنگی کشور و تک تک ماها باید کار کنیم تا فرهنگ سازی بشه.


در ضمن دوستان وقتی میدونیم این پول به حساب اسرائیل میره هر چقدر هم که توجیه بیاریم و بهونه بگیریم ، باز کارمون نادرسته.
کسی بدون استفاده از این ابزار نمرده! همین گوشی موبایل و ام ام اس و پیامک و... مگه چه ایرادی دارن؟ اگه ادعای مسلمونی داریم پس باید عمل کنیم.

در پناه حق

تو این بحث هر دو طرف دعواBig Grin (الکی الکی دعوا راه انداختم.!!!!)
دارند درست میگن
ببینید اولا بر هیچ کسی پوشیده نیست که خیلی از محصولاتی که تو این عالم فراگیره از خواراکیها و پوشیدنی ها گرفته تا چیزهای بزرگتر و استراتژیک تر به نوعی تحت انحصار صهیونیست هاست.
دقت کنید گفتم صهیونیست ها نه لزوما اسرائیلی ها...
بالاخره تو این وادی شما هر کاری که بکنی تو زمین اون ها بازی کردی...
البته میشه بعضی چیز ها رو خودمون تحریم کنیم و براش ی جایگزین درست کنیم که الان تو همین تالار هم دیدم بچه ها ی تاپیک در مورد زدند فکر کنم با اسم "اینبار ما تحریم می کنیم"...
اما خب بعضی چیزها رو نمیشه براش جایگزین پیدا کرد...
تکلیف چیه؟؟؟؟؟
الان خب این مسئله شبکه های اجتماعی یک پدیده بشری تبدیل شده که نمیشه خیلی راحت مثل بعضی از ممسئولین در موردش حکم جهادی دادBig Grin و به کلی زد داغونش کرد..
این یک وسیله و ابزار بشری است مثل خیلی از وسیله های دیگه و لزوما هم در ابتدا برای سلطه بر جهان و حکومت دجال و صهوینیسم ساخته نشده...
شاید مثلا مثلا اگه من هم میتونستم زودتر اختراعش میکردم (والا.....)Cool
الان هم این شبکه ها با امکانات زیادی که برای کاربرانشون ایجاد می کنند باعث شدند تا خیلی خوب تو دل همه جا وا کنن...
تکلیف اینجا چیه؟؟؟؟؟؟
من نمیخام بگم استفاده از اینها خوبه و از این حرفها نه...
میگم راه جایگزین چیه؟؟؟؟؟
راهی که بتونیم با جاگیزین کردن اون نیازی به این شبکه نداشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
(۸/مرداد/۹۳ ۹:۲۹)aaaaa نوشته است: [ -> ]آقا یه سوال
این چند سنت و کی می پردازه؟

این یک نوع اعتبار اقتصادی هستش. یک مثال ساده اگر بخوام بزنم ، مثلا شما طلا میخرید وقتی گرون شد میفروشید ، اگه صد هزار تومن اضافه تر گیرتون بیاد این پول دقیقا مشخصه که از جیب کی در اومد و رفت تو جیب شما؟


ضمن اینکه اطلاعات داخل اینترنت در ایالات متحده نوعی پشتوانه برای دلار محسوب میشه ، و همچنین میزان گردش اطلاعات و بازدید های روزانه و مقدار حجم و ترافیک مصرفی و... همه ی اینها باعث تغییر و جابجایی اعتبار اقتصادی میشه.
قبل از اینکه این اتفاق بیوفته هم اساسا مقدار بازدید و تعداد لایک و... اینها همه ارزشمند بود ، مثلا شما سایتی بخواید بخرید مبلغی که باید بپردازید با تعداد بازدید روزانه ی اون سایت ارتباط مستقیم داره ، یعنی میزان بازدید و گردش اطلاعات و تعداد لایک و کامنت ها و ... همه ی اینها در ارزش گذاری های فضای سایبری موثر هستند.
یکم درکش مشکله ولی غلط نیست.
بسم تعالی
لطفااین ویدئو رو ببینید .بیش از پیش ماهیت فیسبوک رو مشخص میکنه.


این تو ضیحات هم بد نیست. پایین ویدئو بود.



مارک زوکربرگ در 14 می 1984 (24 شهریور 1363) در نیویورک به دنیا آمد. هرچند وی در یک خانواده یهودی بزرگ شده است، اما او خود را یک «ملحد» و فردی که به خدا هیچ‌گونه اعتقادی ندارد معرفی می‌کند. پدر وی شخصی به نام ادوارد است که به او در نوجوانی برنامه‌نویسی را آموزش داد.
با توجه به اظهار نظرات کارشناسان آمریکایی و نیز حتی مقامات سازمان جاسوسی آمریکا سیا، بی‌شک زوکربرگ آلت دست سازمان‌های جاسوسی آمریکا قرار گرفته است تا به کمک وی آنها بتوانند دست به ایجاد نرم‌افزاری برای جمع‌آوری اطلاعات کاملاً شخصی و خصوصی افراد بزنند.
کریستوفر استارتینسکی معاون رییس سیا در این مورد گفته است: «برای سیا این [فیس‌بوک] کاملاً رویایی بود که به حقیقت پیوست .
آن چه هم اکنون بر همگان مبرهن است این است که نظام اقتصادی آمریکا بر پایه سرمایه‌گذاران یهودی برپا گشته و می‌چرخد. با توجه به این که مارک نیز در خانواده‌ای یهودی رشد کرده است، بی‌شک سازمان‌های یهودی و نیز دولت آمریکا نیز در تاسیس چنین شبکه اجتماعی عظیمی نقش داشته‌اند.
مؤسس ویکی‌لیکس جولین آسانژ اخیراً در مصاحبه‌ای با راشاتودی، فیس‌بوک را «بزرگ‌ترین ماشین جاسوسی‌ای که تا کنون اختراع شده است» نامید.
وی در سال 2008 تبدیل به جوانترین میلیاردر جهان شد و در حال حاضر مدیر عامل شرکت فیس‌بوک می‌باشد. بر اساس گزارش وب‌گاه فوریس دارایی‌های وی تا مارس 2011 به 13.5 میلیارد دلار رسیده است

http://mostazafin.tv/latest-video/video/...8%AA%DB%8C
آدرس های مرجع