تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نتان یاهو چقدر نگران کشتار کودکان فلسطینی است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام دوستان.

کلیپی توی راز تی وی دیدم گفتم خوبه دیگر دوستان ببینن تا حقیقت براشون بیشتر و بهتر مکشوف بشه.

توی این کلیپ کوتاه خیلی نکته ها هست. فقط عقل و درک و بصیرت میخواد... عده ای در داخل می گفتن علت زدن مدرسه و بیمارستان این هست که مقاومت میاد از اونجاها موشک میزنه تا اسرائیل همونجاها رو بزنه و اینطوری مظلوم نمایی کنن. خدا کنه با دیدن این کلیپ اینها هم متوجه حقیقت بشن و دست از روشنفکر بازی ماهواره ای بردارن و ...

http://raztv.ir/video+ovzr5ye9lj

در این کلیپ دولت آمریکا به شدت تحقیر میشه و این واقعا قابل تامله. آمریکایی که اینطور بی شرمانه و زشت از اسرائیل دفاع میکنه و با اینکار آبروی نداشته خودش رو پیش ملتهای دنیا از دست میده اینطوری از اسرائیل جواب می شنوه. این همون ذلتی هست که وعده قرآن و روایات ماست....

نکته بعد هم علت جنایات کودک کشی رو نتان یاهوی لعنتی میگه تا آب پاکی رو بریزه رو دست توجیه کنندگان اینوری و اونوری که همیشه دنبال ماله کشی جنایات اسرائیل و آمریکا هستن... نمیگم تا خودتون ببینین.
بعد از اینکه این فیلم خیلی سر و صدا کرد یه عده مزدور گفتند این فیلم جعلیه (فتوشاپه Big Grin )

در حالی که با کمی دقت میشه فهمید قضیه چیه

صورت هیلاری رو هم ببینید که از حرفای نتانیاهو سنگ روی یخ شده
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-97...#pid293552

من میگم شاید انگلیسیش خوب نیست یا شاید آب شنگولی خورده...
آخه آدم اینقدر بی پروا و وقیح؟؟!!!
به این میگن سگ بدون قلاده !

[تصویر: n00155373-b.jpg]
(۱۰/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بعد از اینکه این فیلم خیلی سر و صدا کرد یه عده مزدور گفتند این فیلم جعلیه (فتوشاپه Big Grin )

وااای این چی بود دیگه؟؟!!!!!!!!!!!Big Grin

آمریکارو شست پهن کرد رو طنابBig Grin

فتوشاپ؟؟!!!!!!!!!
خیلی ببخشیدا دوستان ولی خاک تو سر اونایی که میگن این فیلما فتوشاپه
اونایی که اینو میگن مشکل روانی دارن...

واقعا خجالت داره

بچه های مظلوم و بی پناه دارن به فجیع ترین روش ممکن کشته میشن اونوقت باز مردم میان از اسرائیل طرفداری میکنن؟؟؟
آدمایی که همچین نظری دارن حتما مشکل عقلی دارن
نقل قول: فتوشاپ؟؟!!!!!!!!!

نه ویدئوشاپهWink

تازه دادنش بیرون

نقل قول:آمریکارو شست پهن کرد رو طناب[تصویر: biggrin.png]

اشتباه نکنید
شست و حسابی چلاند بعد پهنش کرد تو آفتاب یکم آفتاب بخوره بفهمه تحقیر شدن یعنی چی
سلام د.ستان.
این خانومه توی فیلم کیه؟؟
چقدرراحت زنه سرتکون دادو بعدباهاش دست داد... اگه من بودم...(خدانکنه!)
هیلاری کلینتون وزیر سابق امور خارجه شیطان بزرگ و سناتور آمریکایی
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع