سلام و عرض ادب خدمت دوستان علی الخصوص خواهر گرامی خانم آفتاب!
تبریک میگم بهتون کامل شدن نیمی از دینتون رو!
........................................................................
پ ن: البته باید بگم که من پنج ماه پیش که عقد کرده بودم یادم نبود که این تاپیک تو تالار هست جهت اطلاع امر...
خب من هم پنج ماه پیش یعنی مرداد ماه به قول عبد الرحمن: بند کفشمون باز شد و ما هم نیمی از دینمون کامل شد!
از اون به بعد هر مجردی بهم تبریک میگه...
بهش میگم: ان شاء الله روزی جمیع آرزومندان!!!!!
(۱۶/دی/۹۴ ۷:۳۵)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]سلام و عرض ادب خدمت دوستان علی الخصوص خواهر گرامی خانم آفتاب!
تبریک میگم بهتون کامل شدن نیمی از دینتون رو!
........................................................................
پ ن: البته باید بگم که من پنج ماه پیش که عقد کرده بودم یادم نبود که این تاپیک تو تالار هست جهت اطلاع امر...
خب من هم پنج ماه پیش یعنی مرداد ماه به قول عبد الرحمن: بند کفشمون باز شد و ما هم نیمی از دینمون کامل شد!
از اون به بعد هر مجردی بهم تبریک میگه...
بهش میگم: ان شاء الله روزی جمیع آرزومندان!!!!!
سپاسگزارم برادر ارجمندم
همچنین منم به شما تبریک میگم
ان شاالله در کنار همسر گرامی زندگی سرشار از آرامش و نیکبختی و پر از عطر یاد خدا داشته باشید .
![[تصویر: aksgif_mihanblog_com_tashakkor_tankyou_%...1_9640.gif]](http://s1.picofile.com/file/7946466769/aksgif_mihanblog_com_tashakkor_tankyou_%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1_9640.gif)
سلام و عرض ادب
ی خبر خیلی خوب دیشب ب دستم رسیده

از دیروز تا الان فرصت نمیکردم بیام خبرش رو بذارم روی تالار، اما کلی ذوقش رو داشتم
دوست عزیزم،
همسفر گلم و
یکی از خانوم های خوب تالار ک از قدیمی های تالار هستن هم همین چند روز پیش عقدشون بود...
مرهم خانوووم عزیزم
، ان شاء الله خوشبخت بشید و
سال های سال زیر ِ نگاه ِ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با همسر بزرگوارتون زندگی خوبی داشته باشید
شاید براتون جالب باشه
مراسم عقدشون رو سر مزار شهدای گمنام

شهرشون گرفتن ...
بازم تبریک میگم مرهم جان