تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فرهنگ++ "چگونه کتابخوان شویم؟"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۹/مرداد/۹۵ ۱۷:۱۴)mili نوشته است: [ -> ]دوستان سلام من میخواستم بدون من کتاب میخونم خیلی هم سریع میخونم (بهترین کتاب خون کلاسمون بودم) قبلن قبل خواب هر شب یه مجله گیم زیر سرم بود یکمشو میخوندم و میخوابیدم ولی الان که درسم تموم شده از کتاب زده شدم بخاطر مدرسه چون شرطی شدم که از کتاب بدم میاد بخاطر همین میخواستم چند کتاب جذاب بهم معرفی کنین که این شرطی بودن رو بشکنم و دوباره مثل قبل شم ممنون
پیشنهاد می کنم از comic شروع کنید. این روش کتابخوانی توی غرب هست روی کودکان اجرا می شه. از داستان های مصور شروع می کنن به سبک comic هستن. مثلا کتاب های عربی ما تو دبیرستان اینجوری بود.
الان که همه با موبایل و تبلت کار میکنن بهتره کتابهای الکترونیکی بخونن. با دانلود اولیکیشن فیدیبو میشه به یک میلیون کتاب و مجله دست رسی داشت.
(۳/آذر/۹۵ ۲۰:۵۸)rouzbeh نوشته است: [ -> ]الان که همه با موبایل و تبلت کار میکنن بهتره کتابهای الکترونیکی بخونن. با دانلود اولیکیشن فیدیبو میشه به یک میلیون کتاب و مجله دست رسی داشت.

، پیشنهاد می شود خود را به خواندن کتابهای دیجیتال عادت ندهید.
برای کسانی که عادت کتابخوانی دارند، کتاب دیجیتال یا مکتوب (هاردکپی) تفاوتی ندارد. اما برای کسانی که به تازگی خود را به کتابخوانی عادت میدهند، لمس کردن برگه های کاغذ، خط کشیدن زیر نوشته ها، دیدن نشانه میانه کتاب که مشخص میکند بخشی از کتاب خوانده شده، باز شدن شیرازه کتاب و جدا شدن برگه های آن (ناشی از بارها مرور یک کتاب)، همه و همه میتوانند احساس خوب ایجاد کنند. احساسی که ما را به خواندن کتابهای بیشتر ترغیب میکند…

سلام ممنون از مطلب خوبتونمن خودم شخصا مورد 2 هستم، کتابی را شروع می کنم و خیلی اشتیاق دارم ولی با کوچکترین دلیلی کنار گذاشته میشه و شاید بعد از مدتی به سمت اون کتاب برگردم و به پایان برسانمش ولی این موضوع خیلی کم پیش میاد...حالا انشاا... با خواندن مطالب شما کتاب خواندنم درست شود

پسیو کار شبکه نیازمندیم
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع