خانم های مجری یا بازیگری که جلوی دوربین چادر سر میکنند به نوعی مسئولیت دارند در قبال این پوشش!
مثلا اگه فردا روزی جوونی مثله من عکسی از ایشون در فضای مجازی با پوششی غیر از اون ببینه ممکنه دیدم نسبت به خیلی از امثال اونها خراب بشه!!!
یا هر حرکت سبکی که از اونها سر بزنه؛
همونطور از آقایونی ک در صدا و سیما هستند و همیشه اونها رو با ظاهر و قیافه های مذهبی که از قضا دم از دین و اسلام میزنن و همیشه با ریش هم ظاهر میشن!!
این ها ناخواسته الگو هستند باید مراقب برخوردهای خود باشند..
هر چند که خیلی از این از خدا بی خبرها دنبال خراب کردن چهره برخی از این افراد هستند مثله مجری خوب برنامه ماه خدا؛ یاد خدا و...
مثال بارز ار الگو می زنم تا خوب لمسش کنید
الآن که والیبال بدجوری صدا کرده
این بازیکن های والیبال واسه بچه های 13 یا 14 یا15 ساله شده الگو
من خوب دیدم
می رن می گردن توی اینترنت دنبال ویدئو های این بچه های والیبالیست
حتی شده ویدئو های خصوصی
این ولیبالیست های باید مراقب رفتار خودشون باشن
(۱۱/مهر/۹۳ ۲۳:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]علاقه ای به کش دادن این بحث ندارم مثل تاپیک پوشیه!
ولی منتی بر سر من و شما نیست که ایشون چادر سرشونه ( تو عکس)
صد در صد...منتی هم در کار نبوده...یه جریانی راه افتاده بود علیه مجری ها و ورزشکاران محجبه،که مثلا اینها فقط جلوی دوربین های تلویزیون (و مثلا به اجبار!) چادر سرشون میکنن.
فقط پاسخ به این گروه بوده.
(۱۱/مهر/۹۳ ۲۳:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]سوال شما رو با سوالی جواب میدم
چه اشکالی داره زن و مرد نامحرم که تو فیلم محرم هستن دست هم رو بگیرن؟
خوب رو سوالم فکر کنید (سرکاری نبود)
شما هرجور دوست دارید جواب بدید

جدا دنبال جوابم!
« به این دلیل که این موضوع از لحاظ شرعی مشکل داره »
(۱۲/مهر/۹۳ ۴:۰۲)یاوران مهدی نوشته است: [ -> ]خانم های مجری یا بازیگری که جلوی دوربین چادر سر میکنند به نوعی مسئولیت دارند در قبال این پوشش!
مثلا اگه فردا روزی جوونی مثله من عکسی از ایشون در فضای مجازی با پوششی غیر از اون ببینه ممکنه دیدم نسبت به خیلی از امثال اونها خراب بشه!!!
یا هر حرکت سبکی که از اونها سر بزنه؛
همونطور از آقایونی ک در صدا و سیما هستند و همیشه اونها رو با ظاهر و قیافه های مذهبی که از قضا دم از دین و اسلام میزنن و همیشه با ریش هم ظاهر میشن!!
این ها ناخواسته الگو هستند باید مراقب برخوردهای خود باشند..
هر چند که خیلی از این از خدا بی خبرها دنبال خراب کردن چهره برخی از این افراد هستند مثله مجری خوب برنامه ماه خدا؛ یاد خدا و...
(۱۲/مهر/۹۳ ۸:۱۰)Bidel.s نوشته است: [ -> ]مثال بارز ار الگو می زنم تا خوب لمسش کنید
الآن که والیبال بدجوری صدا کرده
این بازیکن های والیبال واسه بچه های 13 یا 14 یا15 ساله شده الگو
من خوب دیدم
می رن می گردن توی اینترنت دنبال ویدئو های این بچه های والیبالیست
حتی شده ویدئو های خصوصی
این ولیبالیست های باید مراقب رفتار خودشون باشن
کاملا درسته...
اگه می بینید بازیگرای سینمای ایران هم این وظیفه رو رعایت نمیکنند ایرادشونه.
حالا مگه رفتار نادرستی از این بنده خدا دیده شده؟!
مگه هرکس حجاب داره منتی رو سر کسی گذاشته

حالا این بازیگرها رو بگی بعله اونا واسه 1دقیقه روسری سر کردن کلی هم منت دارن ولی کسی که داوطلبانه حجاب داره مشکلش کجاست؟الان شما باید حجاب این مجری ها رو مقایسه بگیری با حجاب بقیه خانوم ها توی سیما وسینما ...نتیجه اش می شه چی ؟این که این مجری ها چادرشون رو دربیارن.....شاید توی سیما وسریالهاش خبری از دست زدن مرد وزن نامحرم بهم نباشه ولی تو سینما تا دلتون بخواد مورد داریم کتک زدن همدیگه رو موقع دعوا خانوم اون وسط داشته اقایون رو جدا می کرده به همین صورت پیش بریم نگران نباشد دست همدگیه رو هم به راحتی می گیرن

نقل قول:حالا مگه رفتار نادرستی از این بنده خدا دیده شده؟!
خدا رو شکر من تا حالا ازشون چیزی ندیدم
ولی امیدوارم رفتار نادرستی هم ازشون رخ نده
مخصوصا اون کاپیتان تیمشون که سنگین رنگینه، امیدوارم مثل فوتبالیست های ما نشن
البته من الان تو یه سایتی بودم که عکس های دیروز والیبالیستهامون به همراه همسرانشون که اونجا بودن رو گذاشته بودن در وقع بعد از اهدای مدالها این عکس های دست جمعی گرفته شده بود ....یعنی حجاب اسلامی موجججججججججججججججججججججججججججججج می زد در حد همون تیم ملی