تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا امام زمان با تکیه بر معجزات،بر زمین حاکم میشود؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
از قدیم الایام تا همین الان همیشه جنگ بین حق و باطل بوده.
جنگ که همیشه بوده،همیشه هم یک طرف جنگ به حق نزدیک تر بودند.تشخیص این حق از باطل معمولا کار ساده ای نیست.چون با توجه به این که هر دو طرف خودشون رو حق میدونند و برای حقانیت خودشون تبلیغ میکنند،خیلی سخته که ببینیم کدوم یک داره دروغ میگه و کدوم یک راست.
اما جنگ آخرالزمان مثال بارز رو به روی هم قرار گرفتن حق و باطله.
اما با یک تفاوت بارز : طرف حق با معجزات و نشانه هایی میاد که از پیش برای مردم گفته شدند.
برای مثال ندای آسمانی که میگن قبل از ظهور حضرت مهدی سر داده میشه...فرض میکنید با شنیدن اون صدا باز هم مردم در حقانیت این مرد تازه رسیده شک میکنند؟؟
این ندا،با توجه به همه گیر بودنش،یه مزیت نسبت به همه ی حق های تاریخ داره...هیچ وقت برای حضرت موسی،حضرت عیسی یا حضرت محمد ( علیهم السلام ) اینطور تبلیغ آسمانی نشد!

فکر میکنید چه جوریاست؟
یعنی این دیگه چه جور جنگ و امتحانیه...؟
یک جا در نشانه های آخرالزمان خوندم که بعد از ندای آسمانی به نفع مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از طرف جبرئیل،یک ندا هم به نفع دجال از طرف شیطان داده میشه.
فکر میکنید این معجزات و اتفاقات عجیب و غریب توی دنیای علم زده ی امروزی چطور پذیرفته میشه؟
سلام
جناب
Ali#59

(۲۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۸)Ali#59 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
از قدیم الایام تا همین الان همیشه جنگ بین حق و باطل بوده.
جنگ که همیشه بوده،همیشه هم یک طرف جنگ به حق نزدیک تر بودند.تشخیص این حق از باطل معمولا کار ساده ای نیست.چون با توجه به این که هر دو طرف خودشون رو حق میدونند و برای حقانیت خودشون تبلیغ میکنند،خیلی سخته که ببینیم کدوم یک داره دروغ میگه و کدوم یک راست.
اما جنگ آخرالزمان مثال بارز رو به روی هم قرار گرفتن حق و باطله.
اما با یک تفاوت بارز : طرف حق با معجزات و نشانه هایی میاد که از پیش برای مردم گفته شدند.
برای مثال ندای آسمانی که میگن قبل از ظهور حضرت مهدی سر داده میشه...فرض میکنید با شنیدن اون صدا باز هم مردم در حقانیت این مرد تازه رسیده شک میکنند؟؟
این ندا،با توجه به همه گیر بودنش،یه مزیت نسبت به همه ی حق های تاریخ داره...هیچ وقت برای حضرت موسی،حضرت عیسی یا حضرت محمد ( علیهم السلام ) اینطور تبلیغ آسمانی نشد!

فکر میکنید چه جوریاست؟
یعنی این دیگه چه جور جنگ و امتحانیه...؟
یک جا در نشانه های آخرالزمان خوندم که بعد از ندای آسمانی به نفع مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از طرف جبرئیل،یک ندا هم به نفع دجال از طرف شیطان داده میشه.
فکر میکنید این معجزات و اتفاقات عجیب و غریب توی دنیای علم زده ی امروزی چطور پذیرفته میشه؟

در روایات داریم اما شما منبعتون کدوم کتاب و حدیث هست ؟
--------------
چه هنگام بايد انتظار وقوع صيحه را كشيد؟
امام باقر عليه السلام مي‌فرمايند:
"مردم شرق و غرب به اختلاف مي گرايند. اهل قبله(مسلمانان) نيز دچار اختلاف مي‌شوند. مردم از ناامني به شدّت رنج مي‌برند و اين چنين روزگار سپري مي‌شود تامنادي آسماني ندا سردهد. چون بانگ آسماني را شنيديد بشتابيد."(كتاب الغيبه: نعماني،ص139* الارشاد: شيخ مفيد، ص237* الملاحم و الفتن: سيد بن طاوس، ص 114* بحارالانوار: علّامه مجلسي، ج52:ص235.)
در روايات ما آمده است كه دو ندا مردم را به خود جلب مي‌كند كه نشانه‌اي از قيام مظهر عدل خدا بر بسيط خاك است. يكي ندايي از آسمان كه جبرائيل آن را سر مي‌دهد وديگري ندايي از زمين كه شيطان صاحب آن ندا مي‌باشد، كه گويا اين نداي دوم همان خروجسفياني شيطان صفت است. امام باقر عليه السلام در فرازي از يك روايت بلند بالا دربيان علائم و كيفيت ظهور چنين مي فرمايند:
"به ناچار اين دو صيحه پيش از قيام قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شنيده خواهد شد؛ يكي از آسمان كه صداي جبرئيل امين است و ديگري از زمين كه صداي شيطان لعين است."
متن حدیث در بحار جلد 52 ص 231
بخشی که این متن ندای ابلیس :
بحار الأنوار / جزء 52 / صفحة [231]
وعلامة ذلك أنه ينادى باسم القائم واسم أبيه حتى تسمعه العذراء في خدرها فتحرض أباها وأخاها على الخروج. وقال عليه السلام: لابد من هذين الصوتين قبل خروج القائم عليه السلام: صوت من السماء وهو صوت جبرئيل، وصوت من الارض، فهو صوت إبليس اللعين، ينادي باسم فلان أنه قتل مظلوما يريد الفتنة، فاتبعوا الصوت الاول وإياكم والاخير أن تفتتنوا به. وقال عليه السلام لا يقوم القائم إلا على خوف شديد من الناس، وزلازل، وفتنة وبلاء يصيب الناس، وطاعون قبل ذلك، وسيف قاطع بين العرب، واختلاف شديد بين الناس، وتشتيت في دينهم، وتغيير في حالهم، حتى يتمنى المتمني [الموت] صباحا ومساء، من عظم ما يرى من كلب الناس (يقال: دفعت عنك كلب فلان - بالتحريك - أي أذاه وشره. (2) في الاصل المطبوع: وليس حلم، وهو تصحيف.) وأكل بعضهم بعضا.
آدرس های مرجع